• Etusivu
  • Talo

Tiilikatto nostaa kotisi arvoa

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Ormax Monier Oy
Päivitetty 26.05.2014
20162_45413.jpg

Tiilikatteella tyyliä rakennukseen.

Tiilikatto on Suomen suosituin uusien pientalojen katemateriaali. Suomalaiseen arkkitehtuuriin ja maisemaan sopiva tiilikatto on kestävä, äänetön ja talon arvoa nostava vesikatevaihtoehto. Tiilikatto on kaunis ja kestävä laatukatto, joka sopii erinomaisesti niin uudisrakennukseen kuin vanhan talon korjaukseen.

Tiilikate on pitkäikäinen ja edullinen vaihtoehto

Tiilikaton suosio on kasvanut jo pitkään. Perinteiden kunnioitus ja pyrkimys kestävämpään rakentamiseen saavat yhä useamman suomalaisen valitsemaan ja myös vaihtamaan talonsa vanhan vesikatteen tiilikatoksi.

Tiilikaton valitsemiseen on useita hyviä syitä: tiilikatto kestää hyvin ilmansaasteita, sateita, auringon paahdetta ja myös Pohjolan äärimmäisiä sääolosuhteita. Jykevä tiilikatto eristää tehokkaasti ulkoa tulevia ääniä, se ei ropise eikä kolise ankarammissakaan olosuhteissa.

Tiilikatto on myös edullinen – koko elinkaarensa aikana. Kun otetaan huomioon tiilikaton pitkäikäisyys, asentamiskustannukset ja talon käyttöikä, tiilikatto on yksi edullisimmista kateratkaisuista.

Iso merkitys ulkoasun kannalta

Katto on rakennuksen viides julkisivu, joten materiaalivalinta on erittäin tärkeä. Monierin savi- ja betonikattotiilistä, erilaisista malleista, pintakäsittelyistä ja väreistä löytyy sopivin vaihtoehto joko korostamaan rakennuksen ilmettä tai sulautumaan siihen.

Talon julkisivusta toisinaan jopa puolet on selkeästi näkyvää vesikattoa. Silti vesikaton valintaan ei useinkaan kiinnitetä yhtä paljon huomiota kuin esimerkiksi seinämateriaalin ja värin valintaan. Hyvin valittu kate voi paitsi tasapainottaa kokonaisuutta, myös tuoda oman lisänsä sen luonteeseen.

Katon värivalinnalla on vaikutusta ulkoasuun.
Katon värivalinnalla on vaikutusta ulkoasuun.

Betonitiilikatto on tehty kestämään

Betonikattotiilet valmistetaan kovassa paineessa muotoonpuristettavasta betonimassasta. Siksi ne ovat erittäin mittatarkkoja ja tiiviitä. Mittatarkkuus merkitsee tiilien saumatonta yhteensopivuutta. Ne on helppo asentaa ja ne pysyvät tiiviisti paikallaan. Roskat ja jäätyvä vesi eivät pääse kattotiilien väliin niitä nostamaan tai siirtämään.

Monierin kattotiilet ovat mittatarkkoja ja tiiviitä.
Monierin kattotiilet ovat mittatarkkoja ja tiiviitä.

Markkinoiden laajin betoni- ja savikattotiilivalikoima

ORMAX – TM testivoittaja!

Monierin Ormax-betonikattotiili on Suomen suosituin kattotiili. Muita betonikattotiilivaihtoehtojamme ovat Ormax Protector ja laattakattotiili Ormax Minster.

Tekniikan Maailman rinnakkaisjulkaisu TM Rakennusmaailma laittoi betonikattotiilet paremmuusjärjestykseen. Arvostetun ja tunnetun tekniikan asiantuntijalehden testissä oli mukana neljä Suomessa myytävää betonikattotiiltä: kaksi A-tiilikatteelta, yksi Bendersiltä sekä Monierin kotimainen Ormax-tiili. Testin voittaja oli Ormax korkeimmalla pistemäärällä ja neljällä tähdellä. (TM Rakennusmaailma 6/09)

20123_29888.jpg

Nova - uusi nykyaikainen kattotiili

MONIER-tiilivalikoima on täydentynyt uudella, teknisesti parannetulla Nova-kattotiilellä. Nova soveltuu kaikille, joilla on korkeat laatu-, materiaali- ja suunnitteluvaatimukset. Helposti asennettava Nova sopii ammatikseen kattoja asentaville, mutta yhtä hyvin myös kuluttajalle, joka kunnostaa vanhaa kattoaan tai rakentaa uutta.

Nova-kattotiili on saanut korkeimman arvosanan MONIERin tuuli- ja sadetunnelitestissä, jossa Nova selviää useista kierroksista erilaisissa sade- ja tuuliolosuhteissa sekä kovassa sateessa, 70 litraa/minuutti erittäin pienellä kaltevuudella.

Tutustu Monierin laajaan kattotiilivalikoimaan tästä.

20123_29889.jpg
Monierin tiilikate on pitkäaikainen ja kannattava investointi.
Monierin tiilikate on pitkäaikainen ja kannattava investointi.

Katto helposti Monierin täydellisenä

Valitsemalla kattopaketin saat kaikki toimivaan kattoon tarvittavat tarvikkeet, jotka ovat välttämättömiä viranomaismääräysten mukaisessa katossa. Kattopaketti sisältää: lapetiilet, erikoistiilet, aluskatteet, kiinnikkeet, tiivisteet, läpiviennit ja kattoturvatuotteet.

Sinä päätät kattopakettisi toimitustavasta – haluatko tiilikaton valmiiksi asennettuna vai asennatko itse ja tilaat tiilien katolle noston helpottamaan asennustyötä.

Rakentaja.fi-palvelun kautta voit ottaa yhteyttä Monieriin ja pyytää tarjousta aidosta savi- tai betonitiilikatosta!

Avaimet käteen tiilikattoremontti

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Ormax Monier Oy
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20196_58616.jpg
Aluskatteen asennus
Aluskate on tärkeä osa kattoa ja on tarkoitettu kestämään katolla yhtä kauan kuin varsinaisen katemateriaalikin. Sitä ei tule jättää pitkäksi aikaa säälle yms. ulkopuolisille rasituksille alttiiksi. Aluskate ei ole tarkoitettu rakennusaikaiseksi sääsuojaksi vaan rakennus tulee sääsuojata erikseen. Aluskatteen asennuksen jälkeen varsinainen kate tulee asentaa mahdollisimman nopeasti, mielellään muutaman viikon kuluessa.
20071_3216.jpg
Kaunis ja kestävä tiilikate
Tiilikatto on Suomen suosituin, uusien pientalojen katemateriaali. Suomalaiseen arkkitehtuuriin ja maisemaan sopiva tiilikatto on kestävä, äänetön ja talon arvoa nostava vesikatevaihtoehto. Tiilikatto on kaunis ja kestävä laatukatto, joka sopii erinomaisesti niin uudisrakennukseen kuin vanhan talon korjaukseen.
20072_3476.jpg
Tiilikatto nostaa talosi arvoa!
Tiilikatto on Suomen suosituin uusien pientalojen katemateriaali. Suomalaiseen arkkitehtuuriin ja maisemaan sopiva tiilikatto on kestävä, äänetön ja talon arvoa nostava vesikatevaihtoehto. Tiilikatto on kaunis laatukatto, joka sopii erinomaisesti niin uudisrakennukseen kuin vanhan talon korjaukseen. Lafarge Roofing Oy:n avaimet käteen -paketti on uskomattoman kätevä ja helppo tapa tehdä tiilikatto. Katon ostajan tarvitsee vain valita tiilimalli ja väri, me hoidamme asennuksen luotettavasti!
20117_27069.jpg
Loma-asuntomessut ylittivät
Loma-asuntomessut Mäntyharjussa päättyivät tänään 10.7. aurinkoisissa merkeissä. Maksaneita kävijöitä oli 53 727*. 50 000 kävijä kukitettiin päätössunnuntaina porttien avauduttua. Lauantaina 9.7. tehtiin Loma-asuntomessujen päiväkohtainen kävijäennätys 5366 kävijällä.Vuoden 2008 Loma-asuntomessuilla Porissa kävijöitä oli 65 363, mutta messut kestivät viikon pidempään.
20233_81068.jpg
Delegoi sähkön säästäminen omalle kodillesi
Tiesitkö, että uusista omakotitaloista yli 80 % lämpenee erityyppisillä lämpöpumpuilla? Näistä maalämpöpumppuja on peräti 50 % ja poistoilmalämpöpumppuja 22 %. Fiksu energiaratkaisu kiinnostaa rakentajia ja Kastelli-talot Oy haluaa olla vahvasti mukana tässä muutoksessa. Kastelli on tuonut hiljattain markkinoille uuden Kastelli Energiafiksu -tuotepaketin, jonka turvin jokainen Kastelli-kodin omistaja pääsee iloitsemaan tulevaisuuden älykkäistä ratkaisuista jo nyt. Aurinkosähkö yhdistettynä muuhun fiksusti suunniteltuun lämmitys- ja sähköjärjestelmään on yksi parhaista sijoituksista, mitä jokainen voi tehdä, niin taloutensa kuin ympäristönkin kannalta.
20153_42869.jpg
Katso Hongan tulevat talonäytöt
Honka järjestää omakotitalonäytön sekä Lahdessa että Porvoossa ja toivottaakin sinut lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan valmistumassa oleviin koteihin.Omakotitalonäyttö Lahdessa 4.4. klo 12-16Kohde on sisätyövaiheessa oleva, asiakkaalle räätälöity omakotitalo Lahden Renkomäessä. Rakennustyöt alkoivat joulukuussa 2014. Tule tutustumaan, miten nopeasti rakentaminen on edennyt ja samalla näe vuoden 2015 terveellisen rakentamisen trendit. Kohteen löydät osoitteesta Mustatiaisenkatu 13, LahtiOmakotitalonäyttö Porvoossa 12.4. klo 12-15Porvoon Tolkkisissa sijaitseva esittelykohde on sisustusvaiheessa. Lähes valmis omakotitalo vastaanottaakin uudet asukkaansa vapun tienoilla.Tule tutustumaan aitoon ja terveelliseen Honka-kotiin. Kohteessa paikalla hirsirakentamisen asiantuntijoita. Kohteen löydät osoitteesta Koddervikinkatu 2, 06750 Porvoo

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton