• Etusivu
  • Talo

Tulikiveltä aidot luonnonkivet piharakentamiseen

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Tulikivi Oyj
Päivitetty 20.03.2017
20167_47022.jpg

Graniitti on komea ja kestävä pihakivi. Portaiden etupinnoissa on Musta Helmi –graniittia ja askelmissa on Harmaa Helmi –graniittia. Molemmat kivipinnat on poltettu.

Luonnonkivi mukautuu kodinrakentajan tahtoon

Tulikiven pihakivimallistossa on monenlaista muotoja ja kauniita luonnonmukaisia värejä. Malliston lohkopintainen graniittinen muurikivi käy muurien, pylväiden ja pilarien sekä sokkelien ja seinien verhoiluun. Kiveä voi käyttää myös pihojen pengerryksissä. Antiikkivuolukivi antaa tilaa mielikuvitukselle. Sen pinta on pehmeästi patinoitunut. Antiikkivuolukivi elävöittää pihan polut ja käytävät sekä taipuu kasvien istutusaltaaksi. Graniittiset noppa-, nupu- ja reunakivet sopivat hyvin antiikkivuolukiven seuraksi. Graniittisia kiviä saa myös valmiiksi verkkoon kiinnitettynä kolmessa eri muodossa; suorakaide, viuhka ja neliö. Liuskekivissä löytyy värivaihtoehtoja monivärisestä harmaaseen.

Tutustu pihakivimallistoon

Muurikivi sulautuu hyvin ympäristöönsä ja se kestää vuodenajan rasitukset. Muuria verhoilee tumman harmaa graniittinen muurikivi. Kapeat vaakaosat on työstetty mittatilauksena.
Muurikivi sulautuu hyvin ympäristöönsä ja se kestää vuodenajan rasitukset. Muuria verhoilee tumman harmaa graniittinen muurikivi. Kapeat vaakaosat on työstetty mittatilauksena.

Luonnonkivestä on moneksi

Tulikivi toteuttaa pihakivet myös mittatilaustyönä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Suunnittelemme asiakkaan kanssa yhteistyössä vaikka kiviportaita, tukimuureja, suihkukaivorakenteita sekä muita erikoisrakenteita.

Ajaton, vahva ja rauhallinen Tulikivi Classic vuolukivimuuri rajaa pihan.
Ajaton, vahva ja rauhallinen Tulikivi Classic vuolukivimuuri rajaa pihan.
Luonnonkivi mukautuu kasvihuoneen lattioihin ja reunakiveksi.
Luonnonkivi mukautuu kasvihuoneen lattioihin ja reunakiveksi.

Luonnonkivi on pihan rakentamisessa aito ja arvostettu materiaali, joka nostaa kodin arvoa. Luonnonkivillä saa pihaan kestävän ja yksilöllisen ilmeen käytäviin, terassien ja patioiden lattioihin, portaisiin, vesi- ja kasvialtaisiin sekä kasvihuoneisiin.

Lisätietoa luonnonkivistä

Tulikivi Deco White koristekiviuutuus on näyttävä vesialtaissa ja istutuksissa. Vesialtaan reunat viimeistelee Kuru Grey –graniitti ja kasvialtaan harmaa muurikivi.
Tulikivi Deco White koristekiviuutuus on näyttävä vesialtaissa ja istutuksissa. Vesialtaan reunat viimeistelee Kuru Grey –graniitti ja kasvialtaan harmaa muurikivi.
Tulikivi Oyj
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20085_11058.jpg
Tulikivi-uuni on varsinainen lämpövoimala
Vuolukivi on synnynnäinen uunikivi, ja Tulikivi on suurenmoinen vuolukiviuuni. Varaavan Tulikivi-uunin taika perustuu vuolukiven erinomaiseen lämmönvaraus- ja lämmönjohtokykyyn. Yhdessä korkean ominaispainon kanssa ne takaavat erinomaisen lämmitystehon sekä pitkän lämmönluovutusajan.Polttopuut palavat uunin pesässä nopeasti ja tehokkaasti, jolloin uunin massa varaa lämmön ripeästi itseensä. Pari pesällistä puuta riittää lämmittämään huoneen kuin huoneen, ja lämpöä huokuu sisätiloihin yli vuorokauden. Niinpä Tulikivi-uuni ei tuhlaa lämpöä eikä puuta kuten tavallinen kamiina tai avotakka, joissa täytyy pitää tulta yllä jatkuvalla syötöllä.
200611_789.jpg
Luonnonkivi on vaivaton ratkaisu
Luonnonkivi henkii yksilöllisyyttä, aitoutta ja arvokkuutta. Rakennusmateriaalina siinä yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla käytännöllisyys, esteettisyys ja kestävyys. Luonnonkivi on myös vaivaton ratkaisu, kun luotat ammattilaisiin jo suunnitteluvaiheessa.Useimpien rakentajien toiveena on valita materiaalit, jotka tarjoavat silmänruokaa, mutta vaativat vähän huolenpitoa. Luonnonkivet helpottavat olennaisesti pintojen kunnossapitoa, sillä ne ovat kestäviä ja helppohoitoisia. Ne sopivat yhtä hyvin niin uudispihoihin kuin saneerattavaan pihaan. Luonnonkiven ominaisuuksia arvostetaan, mikä merkitsee arvonnousua kiinteistölle.Lisätietoa luonnonivistä
20123_30161.jpg
Luonnonkivestä on moneksi
Luonnonkivi henkii ympärilleen yksilöllisyyttä, aitoutta ja arvokkuutta. Sisustusmateriaalina siinä yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla käytännöllisyys, esteettisyys ja kestävyys. Luonnonkiven ominaisuuksia arvostetaan, mikä merkitsee arvonnousua asunnolle. Luonnonkivi on erittäin käytännöllinen materiaali kodin eri pinnoille.Lisää luonnonkivipinnoista
201110_28371.jpg
Suunnittelijan vaatimukset
Kun rakennusprojektissa "lupakuvien" ja muiden suunnitelmien piirtäminen on ajankohtaista, tulee pohdittua kuka saa piirtää kyseiset piirustukset. Saako kuka tahansa piirtää piirustukset omakotitaloon, pitääkö olla insinööri, jotta voi suunnitella leikkimökin.Kaikista näistä säädetyt lait, määräykset ja ohjeet selventävät asiaa.Omakotitalon suunnitteluJokaisessa omakotirakennushankkeessa pitää olla nimettynä hankkeen pääsuunnittelija, joka vastaa suunnittelun kokonaisuudesta.
201410_41359.jpg
Talviasuttava huvila - lomallakin kuin kotona
Jokaisella meillä on oma mansikkapaikkamme - toisilla keskellä kaupunkia, toisilla rauhallisemmassa paikassa, kenties kotikonnuilla.Lomia ripotellaan usein pitkin vuotta, jotta päästään talvella nauttimaan hankien hohdosta. Talviasuttavassa mökissä nautit sekä kesän kauneudesta että talven pakkasista.Taidokkaasti suunniteltu huvila maastoutuu sulavasti kaikenlaiseen ympäristöön. Kastellin Täyslämpimiä huviloita on eri kokoisia ja mallisia jokaiseen niemeen, notkoon ja saarelmaan sekä myös tunturiin. Huvilan rakentaminen käy haluttaessa hyvinkin ripeästi - toimitus- ja asennussisällön saat räätälöidä itse.Tilaa ilmainen esite Kastelli-huviloista ja -taloistaJätä yhteydenottopyyntö Kastelli-huviloista
20115_25991.jpg
Voiko lattiaa korottaa?
Lämmin autotalli laajennetaan asuintilaksi. Huonekorkeus on autotallissa n. 3 m ja tarkoitus olisi korottaa lattiarakennetta, jotta 2,60 m korkeat uudet kipsilevyt sopisivat hyvin seinään. Pohjarakenne on tällä hetkellä autotallissa: kapillaarikatkos (pesty sora), eristys 10 cm keskellä ja 15 cm laidoilla ja betonilaatta 8 cm. Itse lattiamateriaalista tulee hengittävä, lankkulattia tai esim. parketti. Huoneeseen tulee patterilämmitys. Autotallissa on viemäri keskellä ja kaadot viemäriin päin. Uuteen tilaan ei tule vesipisteitä.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton