• Etusivu
  • Rakentaminen

Tarvikeluettelo

Rakentajan toimitus
Julkaistu 27.06.2008
20086_11745.jpg

Kutukämpän tarvikeluettelossa esitetyt tarvikemäärät ovat suuntaa antavia. Esimerkiksi puutavaran menekki riippuu pitkälti työtavoista ja puutavaraliikkeestä saatavan puutavaran pituudesta.

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20132_33756.jpg
Kalliot valitsivat terassin katteeksi Fastlock Uni -valokatteen
Terassin katteeksi valittiin Icopalin valokateAntti ja Eveliina Kallio päättivät hankkia tontin ja talopaketin, jonka voisi viimeistellä juuri oman maun mukaan. Sopiva tontti löytyi Tuusulasta, päiväkodin ja koulun läheisyydestä. Talopaketin perusmallia muokattiin muun muassa nostamalla sisäkattoja ja vaihtamalla terassin päälle tulevan katteen materiaali tiilestä valokatteeksi.Tontti löytyi keväällä 2010, ja rakennusprojekti aloitettiin maaliskuussa 2011. Tällöin käynnistyi pohjan tekeminen. Toukokuussa päästiin asentamaan terassin valokatetta.- Alkuperäisessä suunnitelmassa terassin katteena oli suoraan katosta jatkuva tiilikatteinen lippa. Se olisi aikalailla pimentänyt terassin puoleisia huoneita ja koko oleskelutilaa, kertoo Antti Kallio.Tuotteet verkkokaupasta >>
20186_53568.jpg
Jokilammissa viimeistellään sisätöitä
Jokilammi on aivan joen rannalla sijaitseva kaksikerroksinen kivitalo, joka on suunniteltu lapsiperheelle. Kivitalon upeat terassit avautuvat kohti jokimaisemaa.Olemme seuranneet asuntomessukohteen rakentamista perustuksista lähtien. Nyt on päästy vaiheeseen, jossa viimeistellään sisätöitä. Porin Asuntomessut avautuvat yleisölle 6.7.2018.Pääset tutustumaan Jokilammin muihin rakennusvaiheisiin täällä.
20114_25349.jpg
Kermansaven Hotpot Duo: padan ja kannen uusi lämmin suhde
Hannu Kähönen on muotoillut uudet Kermansaven uunipadat käytännöllisen kauniiksi. Padan kantta voi käyttää itsenäisesti myös uunilautasena, kattauslautasena tai padan alusena. Värivaihtoehtoja on neljä, ja ne ovat hauskasti keskenään yhdisteltävissä.Kermansaven uutuuspadat, ajattoman selkeät Hotpot Duot, ovat monesti palkitun teollisen muotoili-jan Hannu Kähösen suunnittelemia. Hotpot Duo -tuotteisiin kuuluu kolmen litran pata ja kansi sekä yhden litran pata ja kansi. Värivaihtoehtoina on musta, harmaa, lime ja sininen. Värit ovat hauskasti keskenään yhdisteltävissä; pata voi olla vaikka musta ja kansi limen värinen. Hotpot Duon kantta voi käyttää itsenäisesti uunilautasena, kattauslautasena tai alustana itse padalle.Hotpot Duo -astiat valmistetaan korkealaatuisesta keramiikasta, joka kestää erittäin hyvin kulutusta ja lämmön vaihteluita. Siksi niitä voidaan perinteisestä kivitavaravuoasta poiketen käyttää myös liedellä, grillillä tai suorankin liekin päällä. Luonnollisesti Hotpot Duo kestää myös uunin, mikroaaltouunin, pakastuksen ja konepesun.Kuten kaikki Kermansavi-astiat, Hotpot Duot on valmistettu Suomessa, Tulikiven Heinäveden tehtaalla.
20118_27464.jpg
Boschin uusi PPS 7 S
Boschin uusi yhdistelmä- ja vetosaha PPS 7 S voimakkaine 1400 W:n moottoreineen on täydellinen kone suurten työstettävien kappaleiden tarkkoihin sahauksiin. Esimerkiksi levymateriaalien ja paneelien toistuvissa sahauksissa PPS 7 S on korvaamaton väline. 2-in-1-saha mahdollistaa erittäin tarkat pitkittäis-, poikittais- ja viistosahaukset. Pöytäpyörösahana se sopii täydellisesti levyjen sahaamiseen ja vetosahana paneelien sarjakatkaisuun.
20192_56464.jpg
Näin saat raikkaan mökin
Me suomalaiset olemme tunnetusti mökki-ihmisiä. Olipa vapaa-ajan asunto veden äärellä tai kuivalla maalla, sinne on mukava mennä, kun mökin sisäilma on raikas. Loma-asunto on ilmanvaihdon tarpeeltaan kuin mikä tahansa muukin asuinrakennus: asumisesta ja rakenteista tulevat epäpuhtaudet ja kosteus pitää johtaa ulos. Toimiva, koneellinen ilmanvaihto pitää osaltaan myös huolta rakennuksen rakenteista.
20221_74324.jpg
Nämä trendit näkyvät kylpyhuoneissa vuonna 2022
Vaikka kylpyhuoneeseen valitaan usein perinteisiä ratkaisuja, tyylissä ei silti tarvitse tyytyä tylsyyteen. Kylpyhuone on kodin hyvinvointitila, jonka rauhoittavaa tunnelmaa vahvistetaan nyt hempeillä väreillä, kiehtovilla muodoilla ja sointuvilla sisustustekstiileillä.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton