• Etusivu
  • Piha

Tilaa suosittu Pihakalenteri 2014/2015!

Rakentajan toimitus
Päivitetty 10.02.2014
201310_36839.jpg

Pihakalenteri 2014/2015 nyt saatavilla!

Puutarhaharrastajien suosikkijulkaisu Pihakalenteri on jälleen täynnä tietoa ja vinkkejä kotipihoille. Kalenterin tekijät ovat alansa huippuasiantuntijoita ja kalenterin sisältö on todellakin suunniteltu puutarhurien tarpeita ajatellen!

Pihakalenteri 19,90 € + postituskulut 3,10 €.
Koskee vain tilauksia Suomeen. Tuotteeseen ei voi käyttää bonuspisteitä.

Pihakalenteri 2014/2015

Pihakalenterin ohjeilla voit hoitaa pihaasi, kylvää kukkia ja vihanneksia, leikata puita tai pensaita sekä askarrella koristeita lahjaksi tai omaan puutarhaan. Uusimman kalenterin viikkosivuilta saat mm. vinkkejä kierrätykseen omalla pihalla ja tänä vuonna kuukauden kasvina tutustutaan upeisiin pioneihin. Kalenterin vuosi alkaa tammikuusta 2014 ja jatkuu huhtikuulle 2015 saakka.
Ota kalenteri osaksi pihaelämää, vuoden jokaisena päivänä!

Kalenterin sisältö:

  • Kuukauden kasvina upeat pionit
  • Pihan askareet jokaiselle kuukaudelle
  • Viikkosivuilla pihapuuhia, kasviesittelyitä ja kierrätysvinkkejä
  • Aarno Kasvin neuvot pihan kasvien leikkaukseen
  • Kylvökalenterit ja leikkuutaulukot
  • Lannoitus - ja torjunta -ohjeet
  • Tilaa suunnitelmille ja muistiinpanoille
Pihakalenteri 2014/2015; tilaa ja tietoa!
Pihakalenteri 2014/2015; tilaa ja tietoa!
Huomio

Huomio

Tilaa Pihakalenteri 2014/2015 tästä!
Pihakalenteri 19,90 € + postituskulut 3,10 €.
Koskee vain tilauksia Suomeen. Tuotteeseen ei voi käyttää bonuspisteitä.

Piha
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20161_45100.jpg
Puitteeton terassilasitus - avaruutta ja esteettömiä näköaloja
Lumon tuo parvekelaseista tutun tavan liu’uttaa ja avata lasit sivulle nyt myös terassilaseihin. Pystypuitteeton, elegantti lasitus on siro ja miltei huomaamaton. Voit nauttia näköaloista esteettömästi ja kauniilla säällä lasitus on mahdollista avata kokonaan.Lasitettu terassi avaa uusia sisustus- ja harrastusmahdollisuuksia. Neljä vuodenaikaa näyttävät parhaat puolensa avaralla puitteettomalla Lumon lasiterassilla.Tilaa maksuton esite!
20122_29379.jpg
Pihasuunnittelun tärkeys
Suunniteltu, rakennettu ja hoidettu piha on oleellinen osa nykypäivän omakotiasumista.Rakennukseen ja ympäristöön hyvin suunnitellulla pihalla on monia myönteisiä vaikutuksia:Asukkaiden tarpeiden ja toivomusten mukainen piha lisää hyvinvointia, viihtyisyyttä ja pihan käyttöäLaadukas piha nostaa kiinteistön arvoaHyvin hoidettu piha nopeuttaa kiinteistön myyntiä
20204_64133.jpg
Kosteusvaurio, aina terveyshaitta?
Terveys on olennainen asia ihmiselle. Sen vuoksi on tärkeää, että asunnossa tai muussa oleskeluun tarkoitetussa tilassa ei ole terveyshaittaa aiheuttavia tekijöitä. Asia, terveyshaitta, tulee silloin tällöin esille selvitettäessä esim. asunnon tai muun tilan luovuttajan vastuuta tilassa myöhemmin havaitusta kosteusvauriosta.Kosteusvaurion mahdollisuutta pyritään usein selvittämään ennen ostopäätöksen tekemistä suoritettavilla ulkoisilla havainnoinneilla ja mittauksilla. Kosteusvaurion havaitsemisen jälkeen niiden mahdollisesti aiheuttamaa terveyshaittaa voidaan pyrkiä selvittämään materiaalien ja sisäilman analyyseillä. Kaikki mittaukset ja analyysit on suoritettava huolellisesti ja asiantuntevasti väärien tulkintojen välttämiseksi.
20081_8288.jpg
Luonnosta ilmeensä ammentavia kuoseja olohuoneeseen
Finlaysonin kevään ja kesän 2008 tekstiilimallisto jakautuu vuodenaikoja mukaillen kolmeen erihenkiseen teemaan, joiden yhteisinä nimittäjinä ovat luonto, vesi ja saaristo. Olohuoneeseen mallistosta voi poimia muun muassa teemojen mukaiset koristetyynyt ja verhokankaat.
201710_50727.jpg
Ilmanvaihdon avulla terve talo ja terveet asukkaat
Talot ja asunnot rakennetaan nykyisten rakenusmääräysten myötä aina vain tiiviimmiksi, jotta ne kuluttaisivat mahdollisimman vähän lämmitysenergiaa. Se tarkoittaa kuitenkin, että myöskään sisäilman kosteus ei poistu rakenteiden aukoista, vaan tiivis talo tarvitsee koneellista ilmanvaihtoa. Tarpeenmukainen ilmanvaihto varmistaa, että ihmiset ja rakenteet pysyvät terveinä: ylimääräinen kosteus ja hiilidioksidi poistetuvat sisäilmasta ja tilalle tuodaan raikasta ja suodatettua ilmaa. Lämmöntalteenottolaitteet tuovat puhtaan ulkoilman lämmöntalteenottokennon läpi, missä poistoilmasta talteenotettu lämpö siirtyy tuloilmaan ja lämmitysenergian tarve vähenee.Anna ilmanvaihtoratkaisu aina ammattilaisen suunniteltavaksi. Suunnittelija varmistaa, että asuntoosi valitaan oikean kokoinen ilmanvaihtokone ilman, että se kuluttaa liikaa energiaa.Tilaa esite Vallox-ilmanvaihdosta
20165_46613.jpg
Uusi läpivienti jyrkille rivipelti- ja huopakatoille
VILPE® Classic Vino 2K on edistyksellinen vesikaton läpivienti rivipeltikatolle tai jälkiasennettavaksi huopakatteelle. VILPE® Classic Vino on mahdollista asentaa aina 57 asteen kattokaltevuuteen saakka. Läpiviennin kaulus on saanut uuden jyrkemmin kallistuvan muotoilun, joka mahdollistaa asentamisen perinteistä VILPE® Classic -läpivientiä jyrkemmälle katolle. VILPE® Classic Vino 2K:n tyyli on myös edeltäjäänsä verrattuna suorakulmaisempi ja tyylikkäämpi suoralinjaisella rivipeltikatteella.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton