• Etusivu
  • Energia

Kytkinsarjat joka kohteeseen

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö ABB Oy
Päivitetty 22.11.2023
20209_66542.jpg

ABB:n laajasta asennuskalustevalikoimasta löytyy laadukkaat kytkimet ja pistorasiat joka kotiin. Kalusteet on suunniteltu kestämään niin talven pakkaset kuin kesän auringonpaistekin.

Muotoja ja värejä löytyy joka tarpeeseen:
IMPRESSIVO® on tyylikkään pelkistetty sarja. Siihen on saatavilla myös laaja valikoima näyttäviä carat®- ja axcent-peitelevyjä. Nyt myös upeana mattamustana!
Teräs on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, ja sen pinta hylkii sormenjälkiä.
future® linear on saatavissa sekä mattamustana että mattavalkoisena.
Jussi-sarja on muotoilultaan ajaton ja sopii erinomaisesti suomalaiseen kotiin, kun taas Kosti-sarjaa tarvitaan vaativiin kohteisiin ulkotiloissa.

Tyylikäs IMPRESSIVO® – kodin kaikkiin tiloihin

Näyttävä Impressivo-sarja on paitsi tyylikäs, myös käytännöllinen ja turvallinen. Impressivo-värit ovat valkoinen, alumiini ja antrasiitti, joita voit vapaasti yhdistellä aidoista materiaaleista valmistettuihin carat-peitelevyihin tai värikkäisiin axcent-peitelevyihin. Valitse vaikka joka huoneeseen oma väri!


Remontissa käy usein niin, että kodissa onkin monta erilaista sähkökalustetta – osa alkuperäisiä ja osa jälkiasennettuja. Impressivo-sarjasta löytyy kattavasti kaikki tuotteet, jolla saa toteutettua koko remontin yhtenäisesti samannäköisillä tuotteilla. Sarjasta löytyvät valokytkimet ja säätimet, pistorasiat, tele- ja datatuotteet, langattomat kytkimet ja säätimet, termostaatit, liiketunnistimet, kosteusvahdit sekä KNX-taloautomaatiotuotteet ja ABB-free@homekodinohjaustuotteet.

Kaikki tuotteet löytyvät kaikissa Impressivon kolmessa perusvärissä, joten kodista ei tule remontinkaan jälkeen tilkkutäkkiä. Tuotteet soveltuvat sekä kuivaan että kosteaan tilaan uppo- ja pinta-asennuksena.

20166_46768.jpg

Ajaton Jussi-asennuskalustesarja

Konstailemattomasti muotoiltu ja laadukas Jussi-asennuskalustesarja sopii jokaiseen suomalaiseen kotiin. Jussi-sarjan tuotteissa yhdistyy ajaton ulkonäkö, laaja tuotevalikoima ja asennustapojen joustavuus. Jussi-sarja on erinomainen valinta kuiviin sisätiloihin.
Valkoinen mattapinta on helppo pitää puhtaana. Korkealaatuiset materiaalit kestävät hyvin käyttöä vuodesta toiseen.

Tilaa ilmainen ABB asennuskalusteet -esite Esitepalvelusta

ABB Oy
Energia
sähkötarvikkeet
sähkö
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

täbillä näkyy älykotijärjestelmän ohjauskeskus ja vieressä hohvalla makaa lapsi
Kysy kodinohjausjärjestelmästä
ABB-free@home-kotiautomaatiolla ohjaat kotiasi helpommin kuin kuvittelitkaan:- Kodin ohjaukset keskitetysti ja/tai etänä- Ohjaukset älypuhelimella tai tabletilla, paikasta riippumatta- Ohjaa valaistusta, lämmitystä, ilmastointia, kaihtimia ja ovipuhelinta- Yhdistä kosteusvahtiin ja saat hälytyksen puhelimeesi- Tee itse valaistustilanteita ja muokkaa niitä tarvittaessa- Luo aikaohjauksiaJärjestelmä soveltuu sekä uudisrakentamiseen että saneerauskohteisiin. Kysy lisää tai pyydä tarjous!
kesäinen kuva loviisan asuntomessujen talosta villa havet joka on meren rannalla
Käyttäjäkokemus ABB free@home -kotiautomaatiosta
Millaista on asua talossa, jossa on kotiautomaatio? Onko siitä todellista hyötyä ja mitä neuvoja kotiautomaation itselleen asentanut antaisi sitä harkitseville? 2023 Loviisan asuntomessujen kohteessa Villa Havet kotiautomaatiota on nyt koekäytetty jo jonkin aikaa. Villa Havetin perheensä kanssa rakennuttaneen Tomi Lehtosen mielestä tämä on sopivan pituinen aika kerätä käyttökokemuksia ja konfiguroida automaatioasennuksia. Lehtonen kertoo nyt omin sanoin kotiautomaatio kokemuksistaan.
keittiön saarekkeen yläpuolella on kolme kattolamppua
Keittiössä tarvitaan valoa!
Riittävä yleisvalaistus on tärkeää keittiön turvallisuuden ja mukavuuden kannalta. Keittiössä oleskellaan myös usein pitkiä aikoja ja valot ovat paljon päällä, siksi sinne kannattaa valita vähän energiaa kuluttavat, pitkäikäisillä loisteputkilla varustetut valaisimet.Enston valaistusratkaisut muodostavat keittiöön toimivan kokonaisuuden, jonka avulla on helppo lisätä työmukavuutta, energiatehokkuutta ja viihtyisyyttä. Valaisinmallistomme sopii moneen tarpeeseen ja erilaisiin tiloihin.
20217_71735.jpg
Suojaa kodin sähkölaitteet salamaniskulta
Kesä tulee ja luvassa on jälleen ukkosia. Salamaniskujen aiheuttamat virtapiikit rikkovat usein kodin elektroniikkaa. Sähkönjakelun turvallisuutta voidaan parantaa huomattavasti lisäämällä keskukseen muutamia erityisiin turvatoimintoihin tarkoitettuja komponentteja. Niiden lisäämistä on hyödyllistä arvioida kohteen kriittisyyden mukaan. Asiantuntijat kertovat, miten kodin sähkölaitteet kannattaa suojata salamaniskuilta.
Epäsuoralla led-nauhavalaistuksella lisätään yleensä tiloihin rauhaa ja pehmeyttä
Kolkosta pikku-wc:stä tunnelmalliseksi keitaaksi
Ennen remonttia pieni wc oli hyvin valaistu, mutta tila oli tylsä. Sisustuksellisia asioita ei oltu mietitty. Toisesta remontista oli jäänyt rimapaneelia sopiva määrä, joten wc:n ilmettä päätettiin uudistaa niiden avulla. Kun seinäpintaan tuotiin lisää materiaalia, avautui mahdollisuus lisätä tilaan epäsuoraa valaistusta vajaaksi jätetyn paneelin reunoilta.Lue miten pienestä ja kolkosta wc-tilasta saatiin kaikkia miellyttävä kokonaisuus. Suunnittelu, toteutus sekä kaikki led-nauhat, muuntajat, ohjaimet sekä valopeili ovat LedStoren omaa osaamista ja valikoimaa.
sähkömessujen bannerikuva sekä schneider electricin logo
Schneider Electricin esittelee uusia sähkötekniikan ratkaisuja
Schneider Electric osallistuu Pohjoismaiden suurimpiin sähköalan tapahtumaan, Sähkö Valo Tele Av -messuille, jotka järjestetään Jyväskylän Paviljongissa 7.–9. helmikuuta 2024. Yrityksen messuosastolla C-316 on tarjolla laaja valikoima sähkötekniikan ratkaisuja, aina asennuskalusteista sähkönjakelun hallintaan.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton