• Etusivu
  • Talo

VILPE® Classic Vino 2K rivipelti- tai huopakaton läpivienniksi

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Vilpe Oy
Päivitetty 19.10.2023
20165_46613.jpg

VILPE® Classic Vino 2K -läpiviennistä on saatavilla seitsemän VILPE®-vakioväriä – joka katteelle omansa. VILPE®-tuotteen väri pysyy yhtä kauan kuin katon väri.

VILPE® Classic Vino 2K on edistyksellinen vesikaton läpivienti rivipeltikatolle tai jälkiasennettavaksi huopakatteelle. VILPE® Classic Vino on mahdollista asentaa aina 57 asteen kattokaltevuuteen saakka. Läpiviennin kaulus on saanut uuden jyrkemmin kallistuvan muotoilun, joka mahdollistaa asentamisen perinteistä VILPE® Classic -läpivientiä jyrkemmälle katolle. VILPE® Classic Vino 2K:n tyyli on myös edeltäjäänsä verrattuna suorakulmaisempi ja tyylikkäämpi suoralinjaisella rivipeltikatteella.

Aluskatteen 2K-tiiviste mukana

Classic Vino 2K -pakettiin kuuluu Aluskatteen 2K-tiiviste. Se on uuden sukupolven VILPE®-ratkaisu aluskatteen täydelliseen tiivistykseen. Kaksikomponenttinen aluskatteen tiiviste ulottuu aluskatteen alta läpiviennin yläosaan. Näin se sulkee täysin aluskatteen ja läpiviennin välisen aukon estäen lumen, sadeveden ja kosteuden pääsyn kattorakenteisiin ja eristeisiin. Läpiviennin pohjassa oleva tiiviste takaa täysin vedenpitävän lopputuloksen.

VILPE® Aluskatteen 2K-tiiviste sisältyy VILPE® Classic Vino 2K läpivientiin ja on ostettavissa myös erikseen lisätarvikkeena.
VILPE® Aluskatteen 2K-tiiviste sisältyy VILPE® Classic Vino 2K läpivientiin ja on ostettavissa myös erikseen lisätarvikkeena.

Läpiviennin asentaminen on yksinkertaista

VILPE® Classic Vino 2K -läpivientisarjan asentaminen on yksinkertaista ja helppoa: läpiviennissä on valmiina piikit Aluskatteen 2K -tiivisteen kiinnittämistä varten ja pakkaukseen sisältyvät kaikki asennustarvikkeet sekä selkeät ohjeet.

Läpiviennin avulla asennetaan katolle VILPE®-huippuimurit, -poistoputket, -tuuletusputket ja -antenniläpiviennit. Läpivienti on suunniteltu Ø 75, 110, 125 ja 160 mm putkille.

Takuuvarmat laaturatkaisut joka katolle

VILPE®-valikoimassa on täydellinen läpivienti jokaiselle katolle, olipa kyseessä jyrkkä tai loiva profiili ja katemateriaalina pelti, tiili, huopa tai muu. Mutta mikä läpivienti sopii juuri sinun vesikatollesi? – VILPE®-läpivientivalitsin auttaa löytämään oikean ratkaisun!

Valitsemalla katollesi vain VILPE®-kokonaisuuksia varmistat, että ratkaisut toimivat moitteetta ja säilyttävät tyylikkyytensä vuosikymmeniä. Valmistaja tarjoaa tuotteille markkinoiden pisimmät takuut: 20 vuoden toimivuustakuun, 10 vuoden esteettisen takuun ja 2 vuoden takuun huippuimurien sähköosille.

20165_46367.jpg

Katso asennusvideo!

Vilpe Oy
Talo
katto
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

201811_55334.jpg
Katse katolle - päivitä poistoputki energiatehokkaaksi
Omakotitalon katto ei pysy kunnossa itsestään. Vesikatto onkin yksi talon tärkeimmistä suojista sadetta ja kosteutta vastaan. Valitsemalla oikeat tuotteet pidät kattosi kunnossa ja varmistat talon arvon säilymisen.Jos suunnittelet kattoremonttia, muista päivittää samalla myös katon poistoputket. Näin tehtiin esimerkiksi Tynin perheessä. Ilmanvaihtoon suomalaisilla katoilla on vuosikymmeniä käytetty VILPE®-poistoputkia. Poistoputkien uusin ja tehokkain ratkaisu on VILPE® FLOW.
200711_7348.jpg
VILPE tekee puhtaan sisäilman
Kodin puhdas, terveellinen ilma ei ole itsestäänselvyys. Pientaloissa, rivitaloissa ja kerrostaloissa asuvat ihmiset ja lemmikkieläimet ovat jatkuvasti alttiina huoneiston sisäilmassa oleville epäpuhtauksille kuten pölylle, hajuille, käryille ja kosteudelle.Likainen tai kostea ilma, joka ei pääse poistumaan rakennuksesta hallitusti, tiivistyy ja lopulta kiinnittyy rakenteisiin aiheuttaen vuosien kuluessa näiden kunnon heikkenemistä sekä epäpuhtauksia huoneilmaan. Nämä voidaan estää riittävällä ilmanvaihdolla.Painovoimainen ilmanvaihtojärjestelmä, joka perustuu lämpimän sekä ulkoilmaa kevyemmän ilman nousuun pystyhormia pitkin ylös katolle, ei toimi hallitusti juuri missään sääolosuhteissa. Painovoimainen ilmanvaihtojärjestelmä ei siksi täytä nykymääräysten mukaan asukkaiden ja käyttäjien terveys- ja olosuhdevaatimuksia eikä rakennusten kunto säily riittävän hyvänä.Koneellisella poistoilman vaihdolla saavutetaan huoneistojen sisäilman puhtaudelle selvästi parempi laatutaso kuin painovoimaisella ilmanvaihdolla. Tämä perustuu siihen, että epäpuhtauksia, käryjä, hajuja ja kosteutta runsaasti sisältävä jäteilma poistuu koneellisen poistoilmanvaihdon venttiilien ja kanavien kautta pystyhormiin puhaltimen avulla ja sieltä edelleen ulkoilmaan poistoputken tai huippuimurin kautta. Pystyhormin yläpäässä olevan sähkökäyttöinen huippuimuri imee likaisen ja kostean ilman pystyhormista ja sitä kautta huoneistosta, sekä puhaltaa tämän likaisen ilman eli ns. jäteilman ulkoilmaan.
20235_81907.jpg
VILPE-tuotteet osana ilmanvaihtojärjestelmää
VILPE-tuotteet osana ilmanvaihtojärejstelmää pitävät sekä sisäilman puhtaana että kattorakenteet terveinä. Järjestelmä sopii sekä uudisrakentamiseen että korjausrakentamiseen. VILPE-tuotteet löydät LVI-alan liikkeistä, rautakaupoista ja kateainevalmistajilta.
Kelatuotteet
Peltituotteet – muun muassa kelat, reikälevyt ja arkit – rakentamisen monipuoliseen käyttöön
Metehen laaja raaka-ainevarasto on yksi Suomen kattavimpia ja tarjoaa laadukkaan sekä kilpailukykyisen vaihtoehdon raaka-ainetoimituksille. Joustavan palvelun ja nopean tuotannon avulla varmistetaan sujuvat toimitukset asiakkaille. Erikokoisten kelojen lisäksi Metehe toimittaa rainoja, arkkeja sekä reikälevytuotteita.
Naantalin asuntomessujen kohde Villa Pinta
Kuparin värinen peltikatto oli ykkösvalinta Kati Jensenin messutaloon – ”Se on moderni ja näyttää hyvältä”
Naantalin asuntomessujen isoin kohde, 301 kerrosneliön Villa Pinta näyttää mukautuvan lähes saumattomasti ympäröivään maisemaan. Modernin ekopuutalon vetonaula ei kuitenkaan ole pelkkä puinen rakenne vaan pellin hyödyntäminen, unohtamatta lähes 100 neliön suuruista kattoterassia.
20204_64021.jpg
Asiat hoituvat myös etäyhteyksillä - tutustu eri palveluihin
Etäyhteyksien käyttö laajenee vauhdilla. Muutamassa viikossa olemme oppineet hoitamaan asioita uudella tavalla. Yhä useampi asia hoituu nyt etäyhteyksien avulla. Osa työskentelee, opiskelee, treenaa ohjatusti ja pitää yhteyttä sukulaisiin sekä ystäviin etäyhteyden välityksellä. Nyt hoituvat myös monet rakentamis- ja remontointihankkeiden valmistelut etäyhteyksien avulla.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton