• Etusivu
  • Talo

NIBE mukana kevään messuilla

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö NIBE Energy Systems Oy
Julkaistu 02.02.2016
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg

NIBEn messuosastolta löytyvät laajojen lämmitysjärjestelmien valikoimat. Ammattitaitoiset jälleenmyyjät neuvovat, miten juuri sinun kotiisi löydetään sopivin NIBE lämmitysratkaisu.

Seuraavilla messuilla NIBE on mukana:

  • Helsinki, Vanha Satama: Korjausrakentaminen 9.2.2016 Messuosasto: B3
  • Turku, Turun Messu- ja Kongressikeskus: Rakenna & Sisusta 12.-14.2.2016 Messuosasto: A/7
  • Kuopio, Kuopio-halli: Rakenna ja ASU: 27.-28.2.2016 Messuosasto: E-40
  • Jyväskylä, Jyväskylän Paviljonki: Rakennusmessut 18.-20.3.2016 Messuosasto: B-321
  • Seinäjoki, Seinäjoki Areena: Pytinki 1.-3.4.2016 Messuosasto: Hanakat yhteisosasto
  • Oulu, Ouluhalli: Oulun Rakentajamessut 15.-17.4.2016 Messuosasto: 151

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

NIBE Energy Systems Oy
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20132_33899.jpg
Mikä lämmitysratkaisu sopii sinulle parhaiten?
Se riippuu luonnollisesti useista eri tekijöistä: kuinka suuri talosi on, missä päin maata se sijaitsee, rakennatko uutta, vaihdatko vanhan kattilan vai säilytätkö sen, jne. Tästä näet hieman yksinkertaistettuna, mikä täyttää parhaiten sinun tarpeesi. Tarkempia neuvoja ja ehdotuksia saat lähimmältä NIBE-jälleenmyyjältä.
Sisätilojen sopiva lämpötila ja toimiva ilmanvaihto ovat oleellinen osa asumisviihtyisyyttä ja terveellistä kotia. Arki helpottuu, kun kodin tärkeitä toimintoja voi valvoa ja tarvittaessa säätää samasta paikasta – myös etänä.
Lämmintä vettä vain hana avaamalla - luksusta
Lämmin suihku tai rentouttava kylpy ovat arkipäivän ylellisyyttä, joita olemme tottuneet pitämään itsestään selvyytenä – kunnes ne jostain syystä eivät toimikaan. Haluamme lämminvesivaraajan, joka tekee vain tehtävänsä, jotta lämmintä vettä on riittävästi talouden kaikkiin tarpeisiin. lämminvesivaraajan on toimittava vuosia, riippumatta veden laadusta. Lisäksi sen tulee olla tyylikäs, edullinen ja helposti asennettava.Lämminvesivaraajan on toimittava vuosia, riippumatta veden laadusta. Lisäksi sen tulee olla tyylikäs, edullinen ja helposti asennettava.
S1255 sisään
Poistoilmalämpöpumppu NIBE F470 - Uuden sukupolven lämpöpumppu
NIBE F470NIBE F470 on poistoilmalämpöpumppu, joka liitetään vesikiertoiseen patteri- tai lattialämmitysjärjestelmään. Yksikkö lämmittää myös tuloilman. Se sopii siis taloihin, joissa on vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä ja mekaaninen ilmanvaihtojärjestelmä. Siinä on valmiudet erilaisten tuotteiden ja lisävarusteiden, esim. vedenlämmittimen ja muiden lämmitysjärjestelmien liittämiseen.NIBE F470 on varustettu ohjausyksiköllä, joka pitää sisälämpötilan kustannustehokkaasti ja luotettavasti halutulla tasolla. Tilatiedot, toiminta-aika ja lämpöpumpun lämpötilat näytetään suurella ja selkeällä näytöllä. Tämän ansiosta ei tarvita ulkoisia lämpömittareita.Lue lisää poistoilmalämpöpumpusta
20081_8086.jpg
Eikka-mökin piha luonnosteltu
Suunnittelun lähtökohdat ovat mainiot: Satamapolkuun rajoittuva tontti on toisen mökkikorttelin päätytontti, ihanalla paikalla aivan meren rannalla.Meren rannalla on kuitenkin muistettava myös normaalia rajummat sääolot: suolainen merivesi voi pärskyä pihan puolelle ja syysmyrskyjen tuulet riepottavat kasveja ja koettelevat rakenteita.
20174_48855.jpg
Vanha keskuspölynimuri kannattaa uusia
Usein keskuspölynimurijärjestelmä jää käyttämättä, kun keskusyksikkö rikkoontuu eikä vastaavaa tuotetta ole enää kaupoissa. Keskuspölynimurijärjestelmän saa melko vaivattomasti jälleen käyttöön vaihtamalla vain uusi keskusyksikkö vanhan tilalle.
20081_8409.jpg
Uusi Saimaa-mallisto
Kastellin uusin huvilamallisto Saimaa on suunniteltu suomalaisten vesistöjen ääreen, järvien ja merien rannoille. Innoittajana savonlinnalaisella arkkitehti Anne Mäkisellä on toiminut ympäröivä luonto, jonka hallitsevana elementtinä on Saimaan vesistö.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton