• Etusivu
  • Rakentaminen

Pienen budjetin uusi koti

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Kastelli-Talot Oy
Päivitetty 27.10.2016
201512_45064.jpg

Laajasta Economy-mallistosta löytyy runsaasti valinnanvaraa pienistä 1-kerrosmalleista aina suuriin 2-kerrosmalleihin saakka.

Markkinajohtaja Kastelli on kehittänyt pienen budjetin talomalliston jokaisen laadukasta omakotiasumista suunnittelevan perheen ulottuville. Economy-koti tarjoaa jo edullisimmassa hintaluokassa kaikki tasokkaan Kastelli-asumisen edut.

Economy-mallisto sopii kaikille, jotka haluavat päästä rakentamisesta helpommalla ja edullisemmin. Laajasta mallistosta löytyy sopivan näköinen ja kokoinen koti omaan makuun.

Jätä yhteydenottopyyntö Kastelli-talosta

Tilaa Kastelli-taloesite

Miksi niin edullinen?

Economy-malliston edullisuus perustuu selkeisiin pohjaratkaisuihin, Kastellin saamiin suurostoetuihin sekä huolelliseen ennakkosuunnitteluun. Talon jokainen rakennusvaihe on käyty yksityiskohtaisesti arkkitehtuuriltaan läpi. Sähkö- ja LVI-ratkaisut tehdään laadukasta perustasoa noudattaen.

Economy-malleissa on Kastellin laadukkaat ja energiatiiviit rakenteet, arkkitehtien hiomat pohjaratkaisut sekä hintaluokkansa paras varustelu: Puustellin kiintokalusteet ja Siemensin kodinkoneet. Pesutilat on laatoitettu laadukkailla Pukkilan laatoilla.

201512_45065.jpg

Laadukkaasti muuttovalmiiksi

Valitessaan Muuttovalmiiksi rakennetun Economy-talon, asiakas saa ensiluokkaisen kodin ammattilaisten rakentamana ja sisustamana erittäin edulliseen Economy-hintaan. Muuttoaikataulu ja kodin kokonaishinta on jo projektin alussa tiedossa.

Kastelli tekee perustukset, rakentaa talon elementeistä, asentaa talotekniikan ja sisustaa kodin valmiiksi viimeistä listaa myöten. Lisäksi työlle ja materiaaleille on kattava Kastelli-takuu.

Muuttovalmiiksi rakennettaessa asiakas itse vastaa tontista, perustusta edeltävistä töistä ja velvollisuuksista, maatöistä, liittymistä, siivouksesta ja pienistä aputöistä. Muuton jälkeen asiakkaalle jää vain talon lopullinen maalaus ja pihatyöt.

Mitä Kastelli Economy maksaa?

Pienen budjetin talon hinta riippuu varusteluasteesta, sijainnista, sisustuksesta ja valmiusasteesta. Peruspaketin hinta yllämainitulla varustuksella on Keski-Suomessa 37 855 € - 63 925 €, muuttovalmiina 120 384 € - 226 210 €. Hintoihin lisätään vielä toimituskulut.

Tilaa Kastelli-taloesite

Jätä yhteydenottopyyntö Kastelli-talosta

Kastelli-Talot Oy
Rakentaminen
runko
talopaketit
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20216_71409.jpg
Upeat harmoniset kohteet esillä Lohjan asuntomessuilla 2021
Kastelli esittelee Lohjan asuntomessuilla 9.7.–8.8.2021 kaksi upeaa, modernia, ja avaraa kotia. Tänä vuonna Kastelli säväyttää Veistos- ja Plazia-messutaloillaan, etkä halua olla näkemättä ja kokematta kohteita paikan päällä. Näissä upeissa kodeissa voi isompikin perhe nauttia olostaan ja elämästään vuosien ajan. Veistos 163/195 -mallissa yhdistyvät kauniisti julkisivurappaus ja erilaiset puutehosteet, kun taas Plazia Järven sydän -kodissa korostuu vaivaton muokattavuus.
201911_61119.jpg
Löydä asumisen luksus upeasta Kuori-juhlamallistosta
Tänä vuonna Kastelli täyttää 30 vuotta – ja juhlii samalla 25:ttä vuottaan Suomen ostetuimpana talomerkkinä. Arkkitehti SAFA Eevamaria Timlin on suunnitellut Kastellin 30-vuotisjuhlamalliston, jonka kolme ensimmäistä kotia esitellään nyt.Lähtökohtana oli luoda ekologinen ja ilmeeltään kaunis talomalli, joka tarjoaisi luksusta asumiseen ja jonka voisi toteuttaa monenlaisille tonteille. Tutustu juhlavuoden upeaan Kuori-uutuusmallistoon ja toteutetaan sinunkin unelmakotisi yhdessä!
20206_65113.jpg
Jotain uutta, vanhaa ja lainattua - rakastu sinäkin uudistettuihin talomalleihin
Jokaisella on oma talounelmansa, jonka toivoo täyttävänsä jossakin vaiheessa elämää tai elämäntilanteiden muuttuessa ja Kastelli tarjoaa peräti 20 erilaista talomallistoa täyttääkseen nämä tarpeet. Vaikka tuhannet rakentajaperheet ovat löytäneet unelmakotinsa Kastellin ajattomien suosikkimallien joukosta, päätettiin kuitenkin uudistaa menestysmalleja mm. lyhyemmillä räystäillä, suuremmilla ikkunoilla ja freesimmillä nykyaikaisilla värisävyillä.Kastellin laajasta talomallistosta löytyy varmasti jokaiselle se tärkein ja kaunein - unelmakoti.
3434_152675362_20205614610.jpg
Kelpaisiko sinullekin idyllinen hirsitalo?
Kuvittele se tunne sinä hetkenä kun astut ovesta sisään uuteen taloon. Jätät kengät eteiseen ja astelet uutta lattiaa pitkin olohuonetta kohti. Seinien puumateriaalit tuoksuvat uutuuttaan ja kodin tunnelma on samalla vieras ja kuitenkin jotenkin tuttu. Istahdat sohvalle ja katselet ympärillesi, isot ikkunat päästävät luonnonvaloa huoneisiin. On kuin luonto olisi osa kotiasi ja huokaiset: "Minun uusi kotini!"Kyllä, sinun kotisi - Hirsi-Kastelli
20234_81409.jpg
Inspiroidu uusista talomalleista - tutustu vaihtoehtoihin ja tilaa omasi
Ollaanko teidänkin perheessänne jo siinä pisteessä talohaaveiden kanssa, että kuva unelmakodista loistaa jo kirkkaana mielessä ja on aika käydä läpi erilaisia talopakettivaihtoehtoja? Kastelli on ollut Suomen ostetuin talomerkki jo vuodesta 1994 lähtien. Kastelli-kotien arvostus kertoo rakentajien pitkäaikaisesta luottamuksesta sekä kestävästä tyytyväisyydestä Kastellin tuotteisiin ja palveluun. Kastellilla on satavuotiaan perheyrityksen historia ja aito intohimo tekemiseen.
202111_73398.jpg
Etkö löydä sopivaa pohjaratkaisua?
Pientä tai muunneltuaOnko mieleinen pohjaratkaisu hakusessa? Eivätkö valmiit pohjat ole aivan sitä, mitä haet? Tutustu Kastellin variaatioihin eri pohjaratkaisuista. Jos vaikka Verso 90 on muuten juuri se pohja, jonka haluaisit, mutta... Klikkaa itsesi Luonnospankkiin ja katso, minkälainen on Verso 90 muunnos.Onko haluamasi talomalli liian suuri kooltaan? Pienistä taloista löytyy oma kokoelmansa Kastellin mallistosta. Käy rekisteröitymässä Kastellin sivuille, niin pääset tutustumaan pieniin taloihin.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton