• Etusivu
  • Piha

Tuuleta ja tamppaa käden käänteellä

Rakentajan toimitus
Päivitetty 03.10.2017
201511_44894.jpg

Dusterissa on alaslaskettava aputaso (XL) ja kääntyvät tuuletusvarret, joiden pituuden voit säätää haluamallasi tavalla.

Tomuttaminen ja tuulettaminen ovat parasta hoitoa tekstiileille. Luonnonkuidut suorastaan rakastavat tuulettamista. Säännöllinen tuulettaminen vähentää tekstiilien pesutarvetta ja pidentää niiden käyttöikää.

Duster on kotimainen, moderni tuuletus- ja tomutusteline, joka poistaa erillisen mattotelineen tarpeen ja jota voit hyödyntää monipuolisesti muihinkin käyttötarkoituksiin. Pidentyvine tuuletusvarsineen ja alastaittuvine aputasoineen se toimii mainiosti niin tuuletus-, tamppaus- kuin kuivatustelineenäkin.

Dusterin kaikki osat valmistetaan Suomessa.

Katso videolta kuinka Duster toimii:

Miksi valita Duster?

  • Tilaa säästävä; teleskooppiset tuuletusvarret voi kääntää pois tieltä
  • Design; viimeistelty muotoilu
  • Kestävä ja kevyt alumiinirakenne ei ruostu
  • Kaksi mallia; XL-mallissa alas laskettava aputaso
  • 3 vuoden takuu, rekisteröitymällä 5 vuotta

Duster nyt tarjouksessa 28.8.2016 asti!

Dusterin tekniset tiedot:

201511_44937.jpg

Jätä yhteydenottopyyntö Dusterista

Duster on kotimainen, moderni tuuletus- ja tomutusteline, joka poistaa erillisen mattotelineen tarpeen ja jota voit hyödyntää monipuolisesti muihinkin käyttötarkoituksiin.

Piha
ulkotilat
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20154_43243.jpg
Robottiruohonleikkuri tekee työt puolestasi
Boschin innovatiivinen robottiruohonleikkuri Indego pitää huolen nurmikostasi leikaten sen automaattisesti sinun nauttiessa vapaa-ajastasi. Indegon "Logicut" -järjestelmä on älykäs navigointijärjestelmä, joka kartoittaa ensin leikkuualueen ja laskee tehokkaimman reitin. Lopputuloksena on kaunis ja elinvoimainen nurmikko.
20207_65890.jpg
Etanadynamiitilla eroon kivistä ja kallioista
Jos tarvitset helpon ja edullisen tavan päästä eroon pihallasi olevasta kivestä tai kalliosta, niin silloin tarvitset Ter-Mite -murtolaastia. Se toimii hitaasti, joten se mahdollistaa purkutyön turvallisesti ja yksinkertaisesti ilman perinteistä räjäyttämistä. Eikä tarvitse pelätä räjähteen aiheuttavan lähellä oleville rakennuksille vaurioita ja sitä voidaan käyttää jopa sisätiloissa.
20229_79467.jpg
Led-valaistuksen suunnittelu on tärkeää - miksi?
Valaistussuunnittelu on yksi tärkeimmistä osa-alueista, kun suunnitellaan kodin remonttia tai rakentamista, eikä sitä ole järkevää jättää viime hetkeen. Harva onnistuu valaistuksen ostamisessa vain menemällä (verkko)kauppaan ja kasaamalla kärryn täyteen lamppuja ja valaisimia.Tässä artikkelissa kerrotaan, mitä valaistussuunnittelussa kannattaa huomioida, ja mitä hyötyä valaistussuunnittelusta on.
20238_82756.jpg
Poikkeuksellisen hiljainen lämpöpumppu ei häiritse kotirauhaa
Tämän päivän kodit ovat täynnä elektroniikkaa. Hurinaa, surinaa, särinää ja pärinää syntyy ties mistä. Mutta miten ihanaa onkaan kun ympärillä vallitsee hiljaisuus. Voi kuulla omat ajatuksensa ja vaikka lintujen viserrystä niin halutessaan. Se, mitä tämän päivän laitteiden valmistajilta voisi odottaa, on halua kehittää laitteistaan hiljaisia ja miellyttäviä käyttää.
20232_80831.jpg
Pihan valaisu kestävillä ledeillä
Kevät alkaa olla valloillaan monin paikoin, eikä kunnon talvea ainakaan etelämmässä Suomea saatukaan. Pihanrakentaminen alkaa olla monelle ajankohtainen asia ainakin suunnitteluasteella, joten on hyvä aika katsahtaa pihalle ja havainnoida talviaikaan pimentoon jäävät piha-alueet. Kun asennuskausi pääsee jälleen alkamaan, on pihan sähkövetojen aika ja valaisimet voi asentaa paikoilleen.
20199_60146.jpg
Mikä led-valaisimissa maksaa - mistä laatu muodostuu?
Led-valaisimet kehittyvät jatkuvasti, ja maahantuojia ja myyjiä on useita. Miten selvitä voittajana led-viidakossa?

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton