• Etusivu
  • Rakentaminen

Asuntomessukohteet avasivat ovensa perjantaina!

Rakentajan toimitus
Päivitetty 13.07.2015
20156_43775.jpg

Asuntomessuilla on Suomessa pitkä perinne. Ensimmäiset Asuntomessut pidettiin Tuusulassa vuonna 1970. Vantaalla on pidetty Asuntomessut historiansa aikana kerran aikaisemminkin, vuonna 1977. Silloin messualue löytyi Vantaan Varistosta.

Nyt vuosikymmeniä myöhemmin Asuntomessut palaa Vantaalle. Tällä kertaa Vantaan Kivistön pienien kangasmetsien ja uusien puistojen ympäröimälle viihtyisälle alueelle.

Tule katsomaan, millaista rakentaminen on vuonna 2015!
Messut avoinna 10.7.-9.8. 2015 välisen ajan.

Asuntomessuportit aukesivat perjantaina 10.7. ja ovat avoinna päivittäin klo 10-18. Poikkeuksen tekee messujen viimeisen aukioloviikon keskiviikko ja torstai (5.-6.8.), jolloin messut ovat avoinna aina ilta kahdeksaan asti.

Tervetuloa Asuntomessuille!

Kulkuyhteydet

Asuntomessuille pääset helposti vaikka heinäkuun alussa avautuvaa uutta Kehärataa pitkin. Kivistön uudelta juna-asemalta on vain 800 metrin matka messualueelle.

Haluatko messuille matkatessasi nauttia kauniista säästä tai uudesta kokemuksesta? Vaihtoehtoinasi ovat mm. paikalle saapuminen polkupyörällä pikapyöräteitä käyttäen (pyöräparkki on sijoitettu aivan messuportin tuntumaan) tai kokeilla uutta älybussia.

CityMobil-älybussi on kuskiton pikkubussi, joka kuljettaa messuvieraita messujen jokaisena aukiolopäivänä klo 10-18. Kokeilureitti kulkee suljettua kevyenliikenteenväylää pitkin noin kilometrin matkan Kivistön juna-aseman ja asuntomessuportin väliä.
Lisää tietoa Älybussista.

Uusi Kehärata avautuu heinäkuun alussa. Kokeile Kehärataa ja tule Asuntomessuille.
Uusi Kehärata avautuu heinäkuun alussa. Kokeile Kehärataa ja tule Asuntomessuille.

Omalla autolla saapuvien messuvieraiden pysäköintipaikka on järjestetty osoitteeseen Radioasemantie, Vantaa. Pysäköintialueelle on järjestetty opastus pääteiltä. Alueelta on ilmainen non-stop bussikuljetus messualueelle.

Tarkempia tietoja alueelle saapumisesta ja kulkuyhteyksistä löydät täältä.

Lippujen hinnat

Lippujen myynti tapahtuu messualueen pääportilta. Lippujen myynti päättyy portilla tuntia ennen messujen sulkeutumista. Voit myös toki ostaa lippusi ennakkoon. Lippujen ennakkomyyntiin pääset täältä.

Info

Info

  • Aikuiset (yli 16-vuotiaat) 21 €
  • Perhelippu (2 aikuista ja 7-15 v lapset) 42 €
  • Lapset (7-15 v.) 10 €
  • Opiskelijat (opiskelijakortilla), eläkeläiset (Kela-kortti), invalidit ja varusmiehet 15 €
  • Ryhmälippu (ryhmäkoko vähintään 15 hlöä, samanaikainen sisääntulo; ennakkoilmoittautuminen toivottavaa) 16€/hlö
  • Kahden päivän lippu (ensimmäisen päivän lippu norm. 21€, toisen päivän lippu 15€, lunastetaan ensimmäisenä käyntipäivänä lipunmyynnistä) 36 €
  • Pysäköinti (sis. bussikuljetuksen)
    Lipunmyynnistä ja netistä ostettuna 9 €
    Pois lähtiessä pysäköintialueelta ostettuna 11€
    Moottoripyörien pysäköinti 9€
    Ei koske linja-autoja, invapysäköintiä eikä lehdistöä.

Vammaisen henkilön avustaja veloituksetta. Kutsukortilla alueelle saapuvien tulee aktivoida pääsylippu siinä ilmenevin ohjein. Mikäli aktivointi tai tulostaminen ei onnistu, tulee lipun kääntöpuolen tiedot täyttää ja lippu palauttaa messuportille.

Tervetuloa Asuntomessuille!

Lue lisää Asuntomessuista www.asuntomessut.fi

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20136_35279.jpg
Pinnoita vuolukivitakka valkoiseksi
Kaipako vanha vuolukiviuuni ehostusta? Sopisiko sisustukseen valkoinen takka paremmin? Nyt Tulikivi on tuonut markkinoille valkoisen Tulikivi Color -pinnoitteen vuolukiviuuneihin, sillä sisustustrendien muuttuessa valkoisille takoille on kysyntää.Takka on yhä enemmän tärkeä sisustuselementti, johon halutaan panostaa. Tulisijan ilmeen on oltava yhteneväinen muun sisustuksen kanssa. Tulikivi tarjoaa vanhoihin vuolukiviuuneihin ensisijaisesti pinnoituspalvelua, jolloin Tulikiven uunimestari tekee pinnoituksen.Lisätietoa Tulikivi tulisijoista
20219_72740.jpg
Näillä vinkeillä suojaat kotisi asuntomurroilta lomasi aikana
Lomakausi on täydessä vauhdissa, ja moni viettää loman kodin ulkopuolella mökillä tai matkoilla. Asuntomurtojen määrät ovat kasvaneet viime vuosina erityisesti loma-aikoina. Yale Smart Living -tuoteryhmäpäällikkö Markku Ryynänen Abloy Oy:sta antaa vinkit, joiden avulla asuntomurroilta voi suojautua.Suomalaisista pientaloasujista 33 % murehtii poissa ollessaan, onko oma koti kunnossa.* Eikä ihme, sillä vuoden 2018 elokuussa asuntomurtojen määrän uutisoitiin kasvaneen jopa 20 prosentilla. Asuntomurtoja tehdäänkin tyypillisesti juuri kesälomakaudella, asukkaiden ollessa pitkiä aikoja poissa kotoa.
201410_41385.jpg
Puukoulu 2- Höylätyt ja hienosahatut puutavarat
Hyvin varustetussa puutavaraliikkeessä on tarjolla runsaasti erilaisia vaihtoehtoja, joista pitäisi osata valita tarkoituksenmukaisin. Asiantunteva puukauppias osaa auttaa oikean tuotteen valitsemisessa, mutta muutama perusasia on hyvä tuntea jo puutavaraliikkeeseen mentäessä. Seuraavassa lyhyesti tuotteiden nimikkeistä ja valmistuksesta.
20235_81774.jpg
Suomalainen led-innovaatio voitti palkintosijan maailman suurimmassa suunnittelukilpailussa
A' Design Awards & Competitionin arvostetun palkintolautakunnan esiin nostamana kuuluisalla A' Design Award palkinnolla valaisintuotteiden ja valaisimien suunnittelu -kategoriassa on palkittu vantaalaisen Lamppukauppa Led Storen Oy:n yrittäjä Janne Halttu. Halttu suunnitteli monipuolisen led-innovaation kaikkien saataville, nimittäin Tunnelma CCT Led-spottituoteperheen.
20218_71959.jpg
?Jätä mökki talviteloille turvallisin mielin
Muistathan tehdä nämä asiatMökkiläisen syystoimet riippuvat toki pitkälti mökin varustelutasosta ja siitä, jätetäänkö mökki kylmilleen vai peruslämpö päälle. Tärkeimpiä asioita ovat kuitenkin ilmanvaihdosta huolehtiminen ja kylmästä mökistä vesiputkien tyhjennys. Tietenkin niitä ykkösasioita ovat myös rakennusten hyvä lukitus ja arvotavaroiden poiskuljetus.Kun mökillä on hoidettu perusasiat kuntoon ennen talvea, niin sen voi jättää turvallisin mielin talviteloille!
Piirretty lehtikompostori
Tee se Itse - Lehtikompostori
Hyvän kompostikehikon tulee olla riittävän suuri; mitoiltaan siis vähintään metri kertaa metri, mielellään vähän enemmän. Pienempi komposti kuivuu eikä lämpene. Sen tulee olla myös helposti tyhjennettävä - ja sijaita sopivassa paikassa!

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton