• Etusivu
  • Rakentaminen

Lintukoto, Syli, Sirius vai joku muu

Löydä omasi tehoneliöt -mallistosta

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Honkarakenne Oyj
Päivitetty 22.06.2015
20154_43108.jpg

Lintukoto

Pidätkö tehokkaasta ja toimivasta pohjaratkaisusta? Avarat ja tyhjät tilat eivät ole sinun juttusi, vaan nautit enemmän hyödyllisistä ja tehokkaasti käytetyistä neliöistä. Silloin sinun mökkiratkaisusi löytyy Honka Tehoneliöt –mallistosta.

Kustannustehokkaat ratkaisut

Tehoneliöt -mallisto koostuu useista erikokoisista ja eri tyylisuuntia edustavista ratkaisuista. Perinteisen tyylin ystävälle ja modernin ulkoasun rakastajalle löytyy takuulla omansa. Huvilat on valmistettu massiivisesta umpipuusta.

Miksi kannattaa valita massiivipuu? Ekologisuus sekä alhainen hiilijalanjälki kuuluvat valveutuneen kuluttajan edellyttämiin ominaisuuksiin. Massiivipuulla on myös tutkitusti positiivisia psykososiaalisia vaikutuksia esimerkiksi stressin alentamisessa, lisäksi männystä ei vapaudu sisäilmaan haitallisia päästöjä.

Lisäksi Honkarakenteen kehittämä Fusion-teknologian ansiosta hirsirakentamisessa on nykyään mahdollista tehdä muun muassa suuria ikkunapintoja sekä vaihdella materiaaleja.

Tehoneliöt –mallisto esittäytyy

Löydä oma mökkisi, jossa jokainen neliö on suunniteltu ja hyödynnetty mahdollisimman tehokkaasti.

Voit myös ladata itsellesi esitteen täältä.

Lintukoto

Lintukoto saunat ja mökit ovat saaneet alkunsa Turun kaupungintalon läheisyyteen rakennetusta myymälämökistä.

Designiltaan hauska sekä hyväntuulinen Lintukoto tarjoaa suurten ikkunoidensa ansiosta uskomattomat mahdollisuudet nauttia niin ilta-auringosta kuin luonnon tarkkailusta ympäri vuoden.

Rakenna oma pesäsi rentouttavaan maisemaan, jonne huolet eivät yllä.

Saari

Perinteisen ja modernin yhdistäjä Saari on arkkitehtuuriltaan selkeälinjainen. Mallisto tarjoaa erikokoisia huviloita, piharakennuksia sekä saunarakennuksia, joista on helppo luoda oma kokonaisuus vaikka meren rannalle.

Suojaa terasseille tuovat jyrkkä harjakatto sekä pitkät räystäät. Korkea sisätila antaa lisäksi mahdollisuuden parven rakentamiseen saunan yläpuolelle.

Saari
Saari

Merituuli

Tehopakkaus Merituuli tarjoaa toimivan ja tehokkaan lomakodin, jonka sydämenä toimii tupakeittiö.

Merituulen pohja on muokattavissa useammaksi eri variaatioksi, josta taatusti löytää omia tarpeita vastaavan ratkaisun. Merituuleen voi helposti yhdistää erilliseksi saunamökiksi vaikka Poiju- tai Rantakallio-saunan, joka tarpeen tullen toimii vaikka vierasmajana.

Merituuli
Merituuli

Sirius

Painumattomalla hirrellä toteutettu Sirius näyttää, mihin moderni hirsirakentaminen antaa mahdollisuuden.

Koko etuseinän ollessa lasia, tulee luonto todellakin osaksi sisustusta. Korkea huonetila tuo vielä lisää tilantuntua. Mallistosta löytyy niin 60- kuin 80-neliöinen malli, josta 60-neliöistä saa myös parvella varustettuna. Saunattoman Siriuksen pariksi sopii erinomaisesti Puolikuu-sauna.

Sirius
Sirius

Puolikuu

Kuten Siriuksessa, myös Puolikuussa on täyskorkeat ikkunat tuomassa valoa ja tarjoamassa uskomattomia maisemia.

Mökin makuutilat on sijoitettu parvelle saunan ja pesutilojen yläpuolelle. Koska myös Puolikuu on toteutettu Honka Fusion hirrellä, voidaan lasiseinä toteuttaa eleettömillä sekä kapeilla listoituksilla.

Puolikuu
Puolikuu

Valo

Valo-mallia on saatavilla useana eri pohjavariaationa. Tehokas pohjaratkaisu sekä valokatteella suojattu terassi tuovat käyttömukavuutta. Valokatteen alla onnistuu vaikka aamun kahvihetki sateisemmallakin säällä.

Valo
Valo

Syli

Tunnelmallinen syli vetää mökkeilijän kirjaimellisesti syleilyynsä. Katettu terassi sekä sisätilat tekevät kokonaisuudesta ehjän.

Terassin ulkotakan tulenloimusta pääsee nauttimaan kesäiltojen hämärtyessä vaikka sisätiloista käsin, sillä suuret ikkunat ovat kohti terassin oleskelutiloja. Syli äänestettiinkin Hongan suosituimmaksi mökkimalliksi vuonna 2014.

Syli
Syli

Soihtu

Soihdun vastaharja mahdollistaa korkeat ikkunat kahdelle seinustalle. Samalla myös luonnonvalo pääsee koko mökin lävitse oleskelu- ja ruokailutilaan.

Korkea huonetila tuo mökin keskiosaan avaruutta. Lisää nukkumapaikkoja on mahdollista saada ottamalla suuri parvi hyötykäyttöön. Myös terassikauden jatkaminen terassin lasittamisella on mahdollista.

Soihtu
Soihtu

Rantakallio

Monen modernin huvilan pariksi sopii selkeä ja eleetön Rantakallio.

Pelkistetyn ulkonäkönsä puolesta saunamökki sulautuu ympäröivään maisemaan sitä häiritsemättä. Saunamökin pitkällä seinustalla, loivan pulpettikaton räystään alla on tilaa vilvoitella suuremmallakin porukalla.

Rantakallio
Rantakallio

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Honkarakenne Oyj
Rakentaminen
rakennukset
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20161_45162.jpg
Millaisen hirsitalon sinä rakentaisit?
Hirsitalo on lämminhenkinen ja ekologinen valinta kodiksi. Honka hirsitalon Muuttovalmis -mallistosta löydät itsellesi sopivan vaihtoehdon, joka istuu niin perinteiseen metsämaisemaan kuin myös tiiviiseen kaupunkirakentamiseen.
20211_68110.jpg
Löydä oma hirsinen suosikkitalosi - tutustu uutuusmalleihin
Hongan hirsisten omakotitalojen mallisto on laajentunut uuden vuoden alkajaisiksi. Uutuusmallit Honka Touko, Honka Riekko ja Honka Huomen tarjoavat ekologista, energiatehokasta ja terveellistä asumista suomalaisesta puusta valmistettujen jykevien hirsiseinien sisällä. Hirsikodin ainutlaatuinen tunnelma pääsee oikeuksiinsa niin modernissa kuin perinteisemmässäkin talossa.
202211_80349.jpg
Suunnitteletko hirsi­kodin rakentamista? Rakenna ainutlaa­tui­selle hirsitalo­alueelle
Haaveiletko asumisesta kauniin luonnon ja hirsisen naapuruston ympäröimänä? Jos vastaat kyllä, sinulla on nyt ainutlaatuinen mahdollisuus toteuttaa unelmasi. Hongalla on myynnissä tontteja uudelle hirsitalojen omakotitaloalueelle Mäntsälään ja merelliselle hirsihuvila-alueelle Paraisille.
20225_78268.jpg
Terästä ja puuta yhdistävä Longhouse - "Rohkea talo, jossa on hieman teollinen teema"
SSAB:n maalipinnoitettu GreenCoat®-teräs on valittu ainutlaatuisten ominaisuuksiensa ansiosta rakennusmateriaaliksi moniin erityislaatuisiin rakennusprojekteihin, kuten Paraisille tänä vuonna valmistuvaan ekokylään. Myös muualta maailmalta löytyy lukuisia mielenkiintoisia, erilaisilla arkkitehtuuripalkinnoillakin palkittuja kohteita, joiden rakennusmateriaalina on käytetty GreenCoat®-terästä. Yksi tällainen kohde on Hollannissa sijaitseva Longhouse, jonka "moderni talonpoikaistyyli" luotiin teräksen ja puun yhdistelmällä.
Laituri järven rannalla
Mökin ilmanvaihto kesäksi kuntoon
Onko kesämökillä ummehtunut, kostea sisäilma? Kuluuko ensimmäinen tunti mökille saavuttua aina tuuletushommissa? Silloin voi olla aika päivittää rakennuksen ilmanvaihto.
Tulikiven Lamu 18 Grafia-pinnalla
Energia
Vinkki: takkavaihtoehtoja myös mökkiolosuhteisiin
Talvisessa skenaariossa myrsky ulvoo ulkona ja pakkanen paukkuu. Sähköt ovat poikki ja kylmä alkaa hitaasti tehdä tietään sisälle mökkiin. Paksun peiton alla palelee ja ainoana valona on kynttilän heikko liekki.Tilanteen ei tarvitse olla näin synkkä. Kunhan muistaa ennakoida. Hyvänä varmuutena onkin pitää mökillä vähintään juurikin niitä kynttilöitä valoa tuomaan ja peittoja, joiden alle kääriytyä, mutta ihanteellisessa tilanteessa niihin ei tarvitse turvautua kuin tunnelmaa hakiessa.Toinen, mikä kannattaa huoltovarmuuden näkökulmasta miettiä on se lämmönlähde. Toimiva ratkaisu suuriin ja myös pienempiin mökkeihin löytyy nopeista lämmittäjistä, kuten kiertoilmatakoista.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton