• Etusivu
  • Rakentaminen

Tarjolla pieniä, variaatioita ja uusia pohjaratkaisuja

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Kastelli-Talot Oy
Päivitetty 22.11.2023
202111_73398.jpg

Pientä tai muunneltua

Onko mieleinen pohjaratkaisu hakusessa? Eivätkö valmiit pohjat ole aivan sitä, mitä haet? Tutustu Kastellin variaatioihin eri pohjaratkaisuista. Jos vaikka Verso 90 on muuten juuri se pohja, jonka haluaisit, mutta... Klikkaa itsesi Luonnospankkiin ja katso, minkälainen on Verso 90 muunnos.

Onko haluamasi talomalli liian suuri kooltaan? Pienistä taloista löytyy oma kokoelmansa Kastellin mallistosta. Käy rekisteröitymässä Kastellin sivuille, niin pääset tutustumaan pieniin taloihin.

Vas. Verso 90 ja oik. Verso 90 muunnos
Vas. Verso 90 ja oik. Verso 90 muunnos

Kaarna-mallisto suoraan Suomen luonnosta

Uutta Kaarna-mallistoa voi parhaiten kuvailla sen suunnittelija, arkkitehti Eva-Maria Ylönen. Hän tekee sen sekä TUNTEELLA:
- Sain inspiraatiota Kaarnaan luonnosta, tummasta metsästä ja puusta, pitkistä suomalaisista perinteistä selkeästi nykyaikaan tuotuna. Kaarna on ulkomuodoltaan vähäeleinen ja selkeä, mutta silti paljon puhuva. Kaarnalla on tuttu perinteisen talon leikkausmuoto, mikä näkyy myös sisätiloissa.

että JÄRJELLÄ:
- Uusi Kaarna on suunniteltu asumiseen eläytyen. Tilat muodostuvat kodikkaan oleskelutilan ympärille. Toimivat aputilat lähtevät siitä, että erilaisiin toimintoihin tarvitaan erilaisia tiloja. Saunaosasto on omassa rauhassaan ja kodinhoitotilat omassaan. Saunan ystäville Kaarna tarjoaa aivan uutta. Taloon on mahdollista yhdistää puulämmitteinen pihasauna, materiaaliksi voi valita jopa hirren. Pihasaunaa on helppo käyttää talon sisällä sijaitsevista pesu- ja pukeutumistiloista.

Tutustu lisää Kastelliin ja Kaarnaan.

Eva-Maria Ylönen on uuden Kastelli Kaarna-malliston "äiti".
Eva-Maria Ylönen on uuden Kastelli Kaarna-malliston "äiti".
Kaarna 129
Kaarna 129
Kaarna 147
Kaarna 147
Saunarakennus
Saunarakennus
Kaarna
Kaarna
Kastelli-Talot Oy
Rakentaminen
runko
talopaketit
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

201911_61119.jpg
Löydä asumisen luksus upeasta Kuori-juhlamallistosta
Tänä vuonna Kastelli täyttää 30 vuotta – ja juhlii samalla 25:ttä vuottaan Suomen ostetuimpana talomerkkinä. Arkkitehti SAFA Eevamaria Timlin on suunnitellut Kastellin 30-vuotisjuhlamalliston, jonka kolme ensimmäistä kotia esitellään nyt.Lähtökohtana oli luoda ekologinen ja ilmeeltään kaunis talomalli, joka tarjoaisi luksusta asumiseen ja jonka voisi toteuttaa monenlaisille tonteille. Tutustu juhlavuoden upeaan Kuori-uutuusmallistoon ja toteutetaan sinunkin unelmakotisi yhdessä!
3434_152675362_20205614610.jpg
Kelpaisiko sinullekin idyllinen hirsitalo?
Kuvittele se tunne sinä hetkenä kun astut ovesta sisään uuteen taloon. Jätät kengät eteiseen ja astelet uutta lattiaa pitkin olohuonetta kohti. Seinien puumateriaalit tuoksuvat uutuuttaan ja kodin tunnelma on samalla vieras ja kuitenkin jotenkin tuttu. Istahdat sohvalle ja katselet ympärillesi, isot ikkunat päästävät luonnonvaloa huoneisiin. On kuin luonto olisi osa kotiasi ja huokaiset: "Minun uusi kotini!"Kyllä, sinun kotisi - Hirsi-Kastelli
20234_81409.jpg
Inspiroidu uusista talomalleista - tutustu vaihtoehtoihin ja tilaa omasi
Ollaanko teidänkin perheessänne jo siinä pisteessä talohaaveiden kanssa, että kuva unelmakodista loistaa jo kirkkaana mielessä ja on aika käydä läpi erilaisia talopakettivaihtoehtoja? Kastelli on ollut Suomen ostetuin talomerkki jo vuodesta 1994 lähtien. Kastelli-kotien arvostus kertoo rakentajien pitkäaikaisesta luottamuksesta sekä kestävästä tyytyväisyydestä Kastellin tuotteisiin ja palveluun. Kastellilla on satavuotiaan perheyrityksen historia ja aito intohimo tekemiseen.
202011_61997.jpg
Energiatehokas koti on Veistos
Kastelli-Talot Oy on lanseerannut vuoden 2020 alkupuolella uuden veistoksellisen, modernin, energiatehokkaan ja ylvään talomalliston nimeltä Veistos. Vuosituhannen alussa alkanut trendi moderneista ja pelkistetyistä talomalleista saivat rinnalleen uuden vuosikymmenen kunniaksi juhlavan, veistoksellisen ja toiminnallisen talomalliston. Veistos sopii erinomaisesti pienille kompakteille ns. kaupunkitonteille."2020-luvun asuinrakentamisessa tuntuu uusi henki. Vuosituhannen alun valkoinen modernismi saa enenevissä määrin rinnalleen lämpimiä sävyjä, yksityiskohtia ja romantiikkaan viittaavia vivahteita."
20183_52367.jpg
Hurrja huhtikuu alkaa taas!
Kastelli on tehnyt viisi talomuunnosta suosituimmista malleistaan. Uutuusmallit on tehty asiakkaiden toiveiden pohjalta ja ne tulevat pysyväksi osaksi Kastellin mallistoa – uusia talomalleja on myös testattu käytännössä ja ne on todettu toimiviksi ja toivotuiksi. Tutustu Kastellin uutuuksiin sekä Hurrja huhtikuu -kampanjaan!
20201_62262.jpg
Ota Coppi®!
Talotekniikkamoduuli tai -tilaratkaisu saattaa monen korvaan kuulostaa isolta ja rumalta huoneelta osana upouutta kotiasi, mutta käytännössä Coppi® voi pelastaa sinut ja perheesi monilta ongelmilta ja vahingoilta. Ja se sulautuu kotisi sisustukseen juuri niin kuin haluat.Miksi oma Coppi® kannattaa hankkia?

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton