• Etusivu
  • LVI

Liikuta ilmaa mistä vaan - puhtaasti parempaa tekniikkaa sinun ja kotisi parhaaksi

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Vallox Oy
Julkaistu 30.03.2015Päivitetty 13.11.2023
20154_42886.jpg

Uuden sukupolven ilmanvaihtokoneetVallox 096 MV, Vallox 110 MV, Vallox 145 MV ja Vallox 245 MV eivät ainoastaan vaihda ilmaa, vaan hyödyntävät tehokkaasti poistoilman lämmön . Ne ovatkin saaneet markkinoiden parhaan A+ -energiamerkinnän, sillä niiden lämmön talteenoton vuosihyötysuhde on yli 75 %. Koneet on suunniteltu pohjoisen ankariin olosuhteisiin ja siksi ne toimivat moitteetta kovillakin pakkasilla. MyVallox-ilmanvaihtokoneissa on myös vuodenaikoihimme sopiva kesä/talvi- automatiikka viileän talteenotolla ja automaattisella kesäajan tuuletuksen tehostuksella. Kesällä ulkoilman ollessa lämmintä, ei poistoilman lämpöä tarvitse ottaa talteen, vaan lämmön talteenotto ohitetaan. Ilmanvaihto tehostuu automaattisesti yöaikaan tuoden sisälle viileämpää ilmaa.

Tilaa veloitukseton Vallox-ilmanvaihtoesite

Uusi tuoteperhe tuo mukanaan elämääsi helpottavia uusia ominaisuuksia

Älykäs ja ennakoiva tilaohjaus
MyVallox-ilmanvaihtokoneilla ilmanvaihto on vaivatonta. Koneiden mukana tuleva tyylikäs värinäytöllinen MyVallox Control-ohjain perustuu ilmanvaihdon tiloihin: Kotona, Poissa tai Tehostus. Lisäksi ohjaimella on takkatoiminto. Valitset vain kulloiseenkin tilanteeseen sopivan! Ja mikä parasta, MyVallox-ilmanvaihtokoneet mittaavat sisäilman kosteutta ja säätävät sopivan tehon automaattisesti. Näin esimerkiksi suihkun jälkeen ylimääräinen kosteus poistuu sisätiloista nopeasti eikä jää muhimaan rakenteisiin vaarantamaan sekä talon että asukkaiden terveyttä.

Kätevän viikkokellon avulla voit ohjelmoida viikon jokaiselle tunnille oman ilmanvaihdon tilan. Jos koko perhe on säännöllisesti poissa kotoa samaan aikaan,ilmanvaihdon ei kannata puhaltaa turhaan, vaan sen tehoa voi laskea laittamalla kone Poissa-tilaan.

Säädä ilmanvaihtoa helposti – myös etänä

Ilmanvaihdon ohjaus on mahdollista kiinteän ohjaimen lisäksi myös MyVallox Cloud -pilvipalvelun kautta. Sen kautta voit hallita kotisi ilmanvaihtoa netissäkin, vaikkapa loman aikana puhelimella. Ohjauksen monipuolisuutta lisää taloautomaatioon liitettävyys (ModBus) sekä kaksi ulkoista liitäntää. Näitä voidaan hyödyntää esimerkiksi erilliseen takkakytkimeen, ulko-oven pieleen asennettavaan Kotona/Poissa-kytkimeen tai liesikuputehostukseen.

20154_42887.jpg

Edullista ylellisyyttä

Jos haluat automatisoida ilmanvaihdon kokonaan, voit hankkia lisäkosteusanturin ja hiilidioksidianturin, jotka tarkkailevat ilman laatua ja tehostavat sitä tarpeen mukaan. Näin ilmanvaihtokone on aina optimaalisella teholla ja energiaa säästyy. Valitse Vallox ja hengitä vapaasti!

Tilaa veloitukseton Vallox-ilmanvaihtoesite

20154_42885.jpg
Vallox Oy
LVI
ilmanvaihto
koneellinen ilmanvaihto
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20161_45202.jpg
Terve sisäilma uuteen ja vanhaan taloon
Sisäilman kosteustason hallinta on tärkeääIlmanvaihdon tärkeitä tehtäviä ovat:- Sisäilmassa olevan kosteuden poistaminen – 4 henkinen perhe tuottaa toimillaan sisäilmaan vuorokaudessa keskimäärin 7-10 litran kosteuskuorman. Asunnon kosteuslähteitä ovat mm. ruoanlaitto, astianpesu, peseytyminen, saunominen, pyykinpesu, huonekasvit ym.- Rakennus- ja sisustusmateriaaleista tulevien päästöjen poistaminen sisäilmasta.- Hiilidioksidipitoisuuden pitäminen riittävän alhaisena. Jos sisäilmassa ei ole riittävästi happea, voi se aiheuttaa mm. väsymystä ja päänsärkyä.- Puhtaan, suodatetun ja oikean lämpöisen ilman sisääntuonti, joka on merkittävä tekijä asumismukavuudelle. Mitä puhtaampaa sisäilma, sitä paremmin asukkaat voivat ja jaksavat. Lämmittämällä tuloilmaa vältetään myös vedon tunne.
20203_63217.jpg
Hyvä ilmanvaihto toimii asukkaan elämänrytmin mukaisesti
Hyvä sisäilma on jokaiselle asukkaalle terveyden ja hyvinvoinnin kannalta tärkeää siinä missä ruoka ja vesi. Hyvä sisäilma on hajuton, pölytön, vedoton ja miellyttävän lämpöinen. Toimiva ilmanvaihto tunnistaa sisäilmasta kosteus- ja hiilidioksidipitoisuuksia sekä orgaanisia epäpuhtauksia. Hyvä ilmanvaihto toimii myös asukkaiden asumisrytmin ehdoilla!
Vallox 125 MV
Vallox 140 -ilmanvaihtokone - Tehokas ja taloudellinen uutuus
Vallox 140 -ilmanvaihtouutuus on äänitasoltaan hiljainen ja energiankulutukseltaan alhainen. Koneessa on hyvä suodatus, tyylikäs muotoilu sekä elektroninen ohjaus. Lisäksi muun muassa säätö- ja asennusvaihtoehtoja on useita.
20226_78900.jpg
Asuinmukavuutta uudella ilmanvaihdolla - tutustu esimerkkikohteeseen
As Oy Radiopuisto 1 sijaitsee suositussa Vasaramäen kaupunginosassa muutaman kilometrin päässä Turun keskustasta. Perheasuntoja on alueella harvoin tarjolla, ja asukkaat viihtyvätkin taloyhtiössä pitkään, toisinaan vain vaihtaen isompaan kotiin perheen kasvaessa. Siksi osakkaat olivat motivoituneita parantamaan asuinmukavuuttaan entisestään ilmanvaihtoremontin avulla.
Vallox Exxeo-huippuimuri katolla
Uusi huippuimuri sopii monenlaisiin kohteisiin
Vallox tuo markkinoille kokonaan uudistetun huippuimurisarjan. Vallox Exxeo -mallistosta löytyy sopiva imuri kaikenlaisiin kohteiseen, sillä mallisto sisältää seitsemän eri kokoista (150–4100 dm3/s) huippuimuria, joista kaikkiin on valittavissa kolme ohjaustavaltaan erilaista mallia.Kohteeseen sopiva huippuimuri valitaan tarvittavien ilmamäärien mukaan: sarjan pienimmän huippuimurin ilmavirta (150 Pa staattisella painehäviöllä) on 150 dm3/s ja isoimman 4100 dm3/s.
Vallox 125 MV
Energiatehokas ilmanvaihtokone nykyaikaisilla ominaisuuksilla
Vallox 125 MV -ilmanvaihtokone mullistaa ilmanvaihdon saneerauksen. Koneen eri malleilla voidaan korvata kymmeniä vanhoja ilmanvaihtokonemalleja, jolloin saavutetaan energiatehokas ja ominaisuuksiltaan nykyaikainen ilmanvaihto helposti ja nopeasti.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton