• Etusivu
  • Talo

Smart Bidetta – toimii hanaan koskematta

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Oras Oy
Päivitetty 17.06.2015
20156_43698.jpg

Etäkäytettävä Smart Bidetta ei kaipaa enää pesuallashanan avaamista, vaan se toimii suoraan käsisuihkun painikkeesta. Näin käsisuihku voidaan asentaa etäälle itse pesuallashanasta.

Etäkäytettävä Smart Bidetta ei kaipaa enää pesuallashanan avaamista, vaan se toimii suoraan käsisuihkun painikkeesta. Näin käsisuihku voidaan asentaa etäälle itse pesuallashanasta. Tämä on erittäin iso etu varsinkin wc-tiloissa, joissa hana ja pesuallas eivät ole wc-istuimen välittömässä läheisyydessä. Älykäs Bidetta on turvallinen valinta, sillä hanan tarkka termostaattinen ohjausyksikkö antaa juuri sellaista vettä kuin haluat ja pitää veden tasalämpöisenä pesun aikana.

Hanan toiminta on yksinkertaista: ottaessasi Smart Bidetta -käsisuihkun seinäkiinnikkeestä, vesi alkaa virrata automaattisesti hanasta. Kun sen jälkeen painat käsisuihkun painikkeesta, veden tulo siirtyy käsisuihkuun. Käytön jälkeen laitat käsisuihkun taas takaisin seinäpidikkeeseen ja hana sulkeutuu automaattisesti. Voiko henkilökohtaisen hygienian hoitaminen olla enää helpompaa?

Oras Optimoissa on nyt ekonappi

Oras on kunnioittanut puhdasta vettä ja luontoa toimintansa alkuajoista asti. Jo 1970-luvun alusta lähtien on tuotteidemme hanatekniikassa pääpaino laitettu käyttäjäystävällisyyteen sekä veden ja energian säästöön. Pari vuosikymmentä myöhemmin tuotteisiin kehitettiin ns. ekonappi, jonka avulla veden säästäminen oli entistä vaivattomampaa.

Nyt myös Oras Optimoissa on ekonappi. Pesuallashanoissa toiminto lisää vedensäästön ohella myös hanojen käyttöturvallisuutta. Tämä näkökulma otetaan tänä päivänä entistä vahvemmin huomioon etenkin lapsiperheiden ja iäkkäiden ihmisten käyttöön valittavissa hanoissa.

Nyt myös Oras Optimoissa on ekonappi.
Nyt myös Oras Optimoissa on ekonappi.

Ekonappi tuo lisää turvallisuutta ja vedensäästöä

Ekonappi tekee veden ja energian säästämisestä helppoa. Kun hana avataan, vettä tulee ensin pienemmällä – toki useimmiten riittävällä – virtaamalla. Jos tarvitset enemmän vettä, painat vain ekonapin alas ja nostat samalla vipua. Ekonappi toimii myös turvallisuustekijänä eli hanan lämpötilanrajoittimena. Oras Optiman ekonappi on väriltään tumman harmaa ja tyylikkäästi integroitu vipuun. Uudet ekonapilliset Optimat tulevat myyntiin tässä kuussa.

Oras Oy
Talo
kylpyhuone
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20216_71187.jpg
Osallistu mökkiäänestykseen - voit voittaa Oraksen mökkihanan!
Kesä on monelle suomalaiselle se vuoden kohokohta. Auringonlämpö hellii talven jäljiltä ja voi rauhassa viettää aikaa perheen kesken esimerkiksi mökillä. Miten ihanaa onkaan valmistaa ruokaa ulkosalla ja vielä nauttia siitä kesätuulen vienossa huminassa ja hyvässä seurassa. Mikään ei estä nauttimasta mökin rauhasta ja tunnelmasta myös syksyllä.
20203_63425.jpg
Ekologiset vesikalusteet
Suomalaiset kuluttavat keskimäärin vettä henkeä kohden noin 155 litraa vuorokaudessa, tuhlaavimmat jopa 260 litraa! Tästä noin puolet käytetään peseytymistiloissa, neljännes keittiössä ja neljännes WC:ssä. Realistisena tavoitetasona voitaisiin pitää n. 120 - 130 litran vuorokautista kulutusta.Hanavalmistajana Oras on oppinut kunnioittamaan puhdasta vettä ja luontoa toimintansa alkuvuosista asti. Alan edelläkävijänä Oras on osannut yhdistää nykyteknologian ekologisuuteen jo vuosien ajan kuitenkaan käyttäjäystävällisyydestä tinkimättä.Uudet Oras-hanat elävät sopusoinnussa ympäristön kanssa. Esimerkiksi uusi Oras Vega on omiaan juuri siellä, missä arvostetaan vettä ja säästetään luontoa. Se juoksuttaa vettä tippaakaan tuhlaamatta.Lisätietoa keittiön vesikalusteista
20118_27437.jpg
Oraksen keittiöhanat
Keittiö on kodin sydän. Ruoanlaitosta on tullut sekä seurustelua että muodikasta vapaa-ajan viettoa perheen ja ystävien kesken. Myös keittiöiden toiminnallisuuteen kiinnitetään nykyisin paljon huomiota. Oikeat työvälineet ja hyvät olosuhteet tekevät kokkauksen mukavaksi. Luonnollisesti helppokäyttöiset hanat auttavat omalta osaltaan keittiöpuuhia.Lisätietoa keittiön vesikalusteista
20224_77604.jpg
Milla Alftanin kylpyhuoneessa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu
Sisustussuunnittelija Milla Alftan rakennutti kakkoskotinsa Hämeen sydämeen, keskelle kauneinta luontoa. Suurista ikkunoista maisema tulvii myös kodin kylpyhuoneeseen, jossa huippuunsa hiottu käytännöllisyys ja monipuolinen toiminnallisuus yhdistyvät saumattomasti ylelliseen ja luonnon inspiroimaan tyyliin.
20206_65284.jpg
Tuusulan messukotien ihanat kylpyhuoneet - löydä ajankohtaisen inspiroivat ideat
Luonnollista puunväriä, suurikokoisia laattoja ja särmikkään mustia yksityiskohtia nähdään tänä vuonna monien uusien asuntomessukotien kylpyhuoneissa. Useaan Tuusulan messukohteeseen on valittu myös laadukkaita kotimaisia tuotteita, kuten ainutlaatuisella designilla ihastuttavia Vieser-kaivonkansia.
201811_55290.jpg
Kylpyhuoneen hyvä valaistus vaikuttaa moneen asiaan
Monessa kodissa kylpyhuone on paikka, jossa talon naisväki viettää aikaansa ja meikkaa. Tästä syystä kylpyhuoneen valaistukseen kannattaa kiinnittää erityishuomiota. Oikeanlainen valaistus nimittäin vaikuttaa suuresti meikkauksen lopputulokseen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton