• Etusivu
  • Rakentaminen

Kastellin jouluyllätys 10:lle nopeimmalle

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Kastelli-Talot Oy
Päivitetty 21.12.2015
201512_45085.jpg

Nyt 10 nopeinta tilaajaa saa muuttovalmiin kotinsa 15 000 euroa edullisemmin eli hintaan alk. 102 740 euroa! (Hinta Pohjois-Suomen alueella.)

Kastellin luoma VERSO on ollut suurmenestys!

Sen innovatiivisten ratkaisujen ansiosta omakotihaave toteutuu uskomattoman edullisesti. Kymmenet perheet asuvat jo upouusissa VERSO-kodeissaan ja lisää niitä valmistuu koko ajan! Asiakkaidemme toiveesta toimme mallistoon myös isomman, huoneistoalaltaan 111 neliöisen Verso-kodin.

Muuttovalmiin VERSO-kodin hintaan sisältyy vesikiertoinen lattialämmitys ilman lämmönlähdettä, joka valitaan aina tapauskohtaisesti. Hinta ei sisällä takkaa eikä piippua. Hintaan lisätään toimituskulut.

Tutustu Versoon >>

Kastelli-Talot Oy
Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20071_3134.jpg
Suositut Kastelli-talot
Suomen ostetuimman talomerkin Kastellin suosio perustuu vahvasti sen järkevään rakentamistapaan. Paikallarakentamiseen perustuva Kastelli-järjestelmä varmistaa parhaiten turvalliset ja oikeaoppiset rakenteet ja se on joustava yksilöllisille muutoksille. Kastelli-rakentaja voi myös joustavasti hyödyntää omaa työpanostaaan haluamassaan laajuudessa.
20072_3675.jpg
Markkinajohtaja Kastellilta muuttovalmiit kodit
Suomen ostetuin talomerkki Kastelli on julkistanut oman valmiskotimallistonsa. Rakentajien toivomuksesta syntyneeseen ValmisKastelli-mallistoon on valittu kymmenen erikokoista ja erityylistä valmiskotia. Arkkitehtien suunnittelemat talot ovat 1- ja 2-kerroksisia malleja, joiden suunnittelussa suomalaisten perheiden toiveet ovat olleet etusijalla. Taitavalla arkkitehtisuunnittelulla neliöt on hyödynnetty tehokkaasti, jolloin myös rakentamiskustannuksia on voitu alentaa. ValmisKastelli-talojen tyyli vaihtelee perinteisestä moderniin.
20073_4031.jpg
Vk 6-10 Tapetointiongelmia
Helmikuu on todella lyhyt kuukausi. Tuntuu, että se tuli ja meni saman tien. Kaikkien mahdollisten epidemioiden jälkeen saimme vihdoin aikaa tapetointiin. Jossain aivolohkon takanurkassa oli matkan varrella syntynyt pakkomielle, jonka mukaan makuuhuoneen päätyseinään oli saatava yksivärinen, eläväpintainen tummansininen tapetti. Oli muuten tosi epätoivoinen idea. Kukaan muu ei ilmeisesti ole saanut vastaavaa kuningasajatusta tai ainakaan tämä suuri trendi ei ollut ehtinyt valmistajien tietoon. Ei ollut helppo nakki etsiä sopivaa versiota, mutta tunnetusti härkäpäisinä emme voineet antaa periksikään. Ja lopussa kiitos seisoi, kuten sananlasku lupaa. Sandudd Oy:n maahantuoma Livingwalls –tapetti pelasti meidät julmetulta bensalaskulta ja menetetyiltä hermoilta.
200611_2133.jpg
Pidä huoli katostasi kunnollisilla ränneillä ja kouruilla
Talosi tarvitsee toimivat rännit ja kourutHuonot rännit ja kourut on todettu yhdeksi merkittäväksi syyksi suomalaisten kotien homevaurioihin. Katto kerää sadeveden räystäälle ja siitä seinän viereen niin, että esim. 1 m vuotuinen sademäärä kertautuu seinän vieressä viideksi metriksi. Mikäli tämä vesipatsas päästettäisiin vapaasti valumaan räystäsrakenteisiin, seinille ja perustuksiin, seuraisi vakavia kosteusongelmia. Sadevesijärjestelmän tehtävänä onkin kerätä tämä vesi ja siirtää se turvallisesti pois rakennuksen läheisyydestä.Lue lisää ränneistä ja kouruista
20132_33756.jpg
Valokate suojaa taimet paahteelta ja hallalta
Terassin katteeksi valittiin Icopalin valokateAntti ja Eveliina Kallio päättivät hankkia tontin ja talopaketin, jonka voisi viimeistellä juuri oman maun mukaan. Sopiva tontti löytyi Tuusulasta, päiväkodin ja koulun läheisyydestä. Talopaketin perusmallia muokattiin muun muassa nostamalla sisäkattoja ja vaihtamalla terassin päälle tulevan katteen materiaali tiilestä valokatteeksi.Tontti löytyi keväällä 2010, ja rakennusprojekti aloitettiin maaliskuussa 2011. Tällöin käynnistyi pohjan tekeminen. Toukokuussa päästiin asentamaan terassin valokatetta.- Alkuperäisessä suunnitelmassa terassin katteena oli suoraan katosta jatkuva tiilikatteinen lippa. Se olisi aikalailla pimentänyt terassin puoleisia huoneita ja koko oleskelutilaa, kertoo Antti Kallio.Antti Kallio asentaa 30 neliön valokatetta terassilleen timpurinsa kanssa.
20087_11836.jpg
3 Eikka-mökki
Näytteilleasettaja: Rakentaja.fi Pihasuunnittelija: Puutarha.net / Marita Wallin Loma-asuntomessujen kohde 22Eikka-mökki sijaitsee messualueen kalastajamökkialueella, kokonaisuus muodostuu kahdesta rakennuksesta, huvilasta ja venetalaksesta. Rannan läheisyys tekee mökistä todellisen rantakohteen, meri avautuu aivan mökin terassin edestä. Mökin rantaviiva on reunustettu luonnonkivillä. Laiturilla on mukava istua katselemassa ulapalle tai pulahtaa uimaan virkistävään meriveteen. Vene voidaan haluttaessa säilyttää talaassa, johon se hinataan suojaan. Rakennukset on tuotu meren läheisyyteen. Eikan toiveiden mukaan toteutettu piha ja ranta-alue on luonnonmukainen, helppohoitoinen ja merihenkisyyttä huokuva.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton