• Etusivu
  • Rakentaminen

Oletko kiinnostunut rakennusalan töistä Etelä-Suomen alueella?

Rakentajan toimitus
Päivitetty 18.11.2014
201411_41731.jpg

StaffPoint tarjoaa erilaisia työmahdollisuuksia esimerkiksi maan- ja talonrakennusaloilla sekä rakennustuoteteollisuudessa. Työtehtäviä on tarjolla avustavista apumiestöistä vaativiin ammattitehtäviin.

StaffPointin asiakkaat tarvitsevat säännöllisesti osaavia rakennusapumiehiä, telineasentajia, rakennusmiehiä ja kirvesmiehiä. Ammattitaitoisille maalareille, laattamiehille ja muurareille on myös kysyntää ympäri vuoden. StaffPointilla tarjolla olevia rakennusalan töitä on mahdollisuus tehdä myös urakkaluonteisesti.

Tutustu avoimiin työpaikkoihin tästä

Lue lisää rakennusalan avoimista työpaikoista!

Info

Info

Haasteellisia töitä rakennusalalta

Tällä hetkellä StaffPointilla on tarvetta osaavista rakennusmiehistä Etelä-Suomen alueella. StaffPointilla on tarjolla haasteellisia, kunnollisen mittaisia hommia tuntipalkalla tai urakalla. Työsuhteet saattavat kestää jopa vuosia.

Tällä hetkellä on tarjolla töitä Etelä-Suomen alueella esimerkiksi:

  • asbestinpurkajille
  • työnjohtajille
  • kirvesmiehille
  • sähköasentajille
  • laatoittajille
  • telineasentajille

Tarvittaessa StaffPoint voi järjestää myös asunnon pääkaupunkiseudulta, jos työntekijä on kauempaa tulossa töihin.

Monella työntekijällä on ollut mahdollisuus siirtyä asiakkaan kirjoille, mutta ovat kuitenkin jääneet StaffPointiin, koska ovat olleen niin tyytyväisiä yhteistyöhön, kertoo resurssipäällikkö Otto-Ville Pyykkö StaffPointilta.

Lue lisää rakennusalan avoimista työpaikoista!

Miksi valita StaffPoint?

StaffPoint auttaa työelämäänsä vasta aloittelevia nuoria saamaan arvokasta työkokemusta, ammattilaisia verkostoitumaan ja löytämään uusia urapolkuja ja senioreille mahdollisuutta työskennellä oman jaksamisen mukaan. StaffPointin kautta voit myös kouluttautua. 90 % työntekijöistä on StaffPointiin tyytyväisiä!

Lue tarkemmin miksi!

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20195_57831.jpg
Kastellin uusi talokirja on ilmestynyt
Kastelli juhlii tänä vuonna 30-vuotisjuhlavuottaan ja on julkaissut nyt uuden talokirjan suosituista mallistoistaan. Kastelli on ollut 25 vuotta Suomen ostetuin talomerkki.
20224_77764.jpg
Kevät on paras aika tarkistaa tiili- tai peltikaton kunto, ota tsekkilista talteen
Kevät on paras aika tarkistaa katon kunto. Kun tiili- tai peltikaton huoltaa säännöllisesti, välttyy monilta ikäviltä yllätyksiltä. Katon kunnon voi tarkistaa myös itse. Lue ammattilaisten vinkit, jotta talosi säilyisi terveenä tulevatkin vuosikymmenet ja osaat ajoittaa omakotitalon tai mökin kattoremontin oikein.
20222_76969.jpg
Rakentaja.Fi on Suomen tunnetuin rakentajan ja remontoijan media
Tuore bränditutkimus kertoo, että Rakentaja.fin tunnettuus on kasvanut entisestään. Nyt yli puolet suomalaisista tuntee palvelun tai on käyttänyt sitä äskettäin.
20112_24410.jpg
KNX-järjestelmä yhdistää
KNX -järjestelmän kantavana ideana on yhdistää rakennuksen kaikki sähköiset toiminnot yhtenäiseksi ja mahdollisimman energiatehokkaasti toimivaksi verkoksi. KNX -järjestelmällä voidaan ohjata mm. valaistusta, lämmitystä, jäähdytystä, ilmastointia sekä esimerkiksi markiiseja.KNX on väylätekniikka, jolla taloautomaation eri osia ohjataan yhdellä ainoalla järjestelmällä, jossa laitteet ja eri järjestelmät keskustelevat keskenään. Väylätekniikka tuo merkittäviä säästöjä niin toteutusvaiheessa kuin rakennuksen elinkaaren aikanakin.KNX -taloautomaatio sopii hyvin erilaisiin ja erikokoisiin kohteisiin kuten omakotitaloihin, toimistoihin, liikerakennuksiin, hotelleihin, kouluihin jne. Muunneltavuus on tärkeää rakennuksen käytön aikana ja KNX -järjestelmän laajentaminen on helppoa. KNX:llä toteutetun talotekniikan osuus ja toiminnot päätetään aina tapauskohtaisesti asiakkaan tarpeiden mukaan.KNX:n on standardoitu järjestelmä (ISO/IEC 14543-3), joka takaa sen, että eri valmistajien KNX -tuotteet ovat keskenään yhteensopivia. KNX -tekniikka perustuu EIB, BatiBUS ja EHS –järjestelmiin, jotka kehitettiin jo 1990-luvun alussa.
20081_8504.jpg
Vaasassa ollaan pitkällä
Heinäkuun puolivälissä avattavat Vaasan asuntomessut ovat rakentamisen osalta hyvässä vauhdissa. Aikataulussa pysymistä eon edesauttanut leuto rakennussää. Lähes kaikki kohteet ovat jo ulkopäin hyvässä valmiudessa; vesikatton on päällä ja ulkoverhouskin on monessa kohteessa jo valmiina. Messujen yksi teemoista, Koteja kaikille, avautuu jo nyt monipuolisena tarjontana. Messuilla onkin nähtävänä niin omakotitaloja, yhtiömuotoisia pientaloja kuin kerrostalojakin. Voit tutustua esimerkiksi hauskaan saaristolaiskotiin, moderniin hirsirakentamiseen, funkistyyliin ja perinteisiin talopaketteihin.Kuvakavalkaadissa on nähtävissä hieman esimakua tulevasta. Katso Rakentaja.fi TV
20227_78944.jpg
Jätevesijärjestelmä kruunaa ympäristöystävällisen kokonaisuuden
Tiedäthän tunteen, kun kaipuu jonkin rakkaan harrastuksen ääreen tai johonkin paikkaan palaa sisälläsi ja tuo kaipuu on täytettävä keinolla millä hyvänsä. Näin kävi myös Espoon Tapiolassa asuville Ella ja Mikki Korhoselle. Korhoset ovat aina olleet todellisia luontoihmisiä ja lasten ollessa pieniä, he asuivat pienellä maatilalla Vihdissä, jossa perhe vietti idyllistä maalaiselämää. Lasten kasvettua perhe muutti Espoon Tapiolaan helpottaakseen kulkemista kouluun ja harrastuksiin.Kaupunkiasumisessa ei ole koskaan ollut perheelle mitään hohtoa ja kaipuu luontoon paloi heidän sisällään koko ajan, ja vietettiinhän silloinkin paljon vapaa-aikaa Nuuksiossa koiran kanssa ulkoillen. Lasten aikuistuessa tämä kaipuu ajoi heidät etsimään vapaa-ajan tonttia luonnonrauhasta ja kuusi vuotta sitten mieluinen tontti löytyi Nuuksiosta, aivan luonnonsuojelualueen läheltä.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton