• Etusivu
  • Talo

Uusi VILPE® UNIROOF –kattoluukku helpottaa kattourakointia

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Vilpe Oy
Päivitetty 19.10.2023
20149_40742.jpg

VILPE® UNIROOF –kattoluukku on markkinoiden ensimmäinen yleiskattoluukku, joka sopii kaikille tavallisille tiili- ja peltikatoille.

Vaasalainen kiinnitys-, ilmanvaihto- ja erikoiskattotarvikkeita kehittävä ja valmistava SK Tuote Oy on tuonut markkinoille uuden innovatiivisen VILPE® UNIROOF –kattoluukkuratkaisun. VILPE® UNIROOF –kattoluukku on markkinoiden ensimmäinen yleiskattoluukku, joka sopii kaikille tavallisille tiili- ja peltikatoille. VILPE® UNIROOF valmistetaan polypropeenista käyttäen muista markkinoilla olevista ratkaisuista poiketen ruiskupuristustekniikkaa, joka tekee tuotteesta kauttaaltaan tasalaatuisen ja kestävän.

Hyväksytty palo- ja huoltoluukku

VILPE® UNIROOF on hyväksytty palo- ja huoltoluukku. Se on muotoiltu yhdessä teollisten muotoilijoiden kanssa ja saatavissa kaikissa kateaineiden perusväreissä. Kattoluukun mitat ovat 899 x 1180 mm ja itse kulkuaukon koko on 600 x 600 mm.

Uutuustuote vähentää jälleenmyyjien ja urakoitsijoiden tarvetta varastoida nimikkeitä, sillä samaa ratkaisua voidaan käyttää kateaineesta ja –kuviosta riippumatta. SK Tuote Oy:n toimitusjohtaja Eero Saikkonen, joka on vastannut tuotteen kehityksestä, toteaa, että VILPE® UNIROOF –kattoluukku noudattaa yrityksen tavoitetta tuottaa laadukkaita, helppoja ja kustannustehokkaita ratkaisuja yritysasiakkaille sekä loppukäyttäjille. Markkinoiden nykyiset ratkaisut ovat vaatineet oman pohjalevynsä joka katteelle. Kun huomioon otetaan vielä värivaihtoehdot, vaadittu valikoima on kasvanut lähes kestämättömäksi.

SK Tuote tuo VILPE® UNIROOF –kattoluukun mukana markkinoille myös uuden aluskatteen tiivistysratkaisun, joka varmistaa nykyisten hengittävien aluskatteiden asianmukaisen liittämisen kateaineeseen. Saikkonen nostaa aluskatteen tiivisteen erittäin tärkeäksi osaksi uutuustuotetta. Uuden ratkaisun myötä aluskate voidaan tiivistää helposti itse katteeseen. Tämä varmistaa sen, että aluskatteen päältä tai kateaineen ja aluskatteen välistä ei pääse tuulisissa olosuhteissa satamaan vettä tai lunta eristeiden päälle. "Uskon vahvasti, että tästä tulee tulevaisuuden rakentamistapa, joka vaaditaan kaikessa rakentamisessa.", Saikkonen toteaa.

VILPE® UNIROOF on jo monen kateainevalmistajan, tukkurin sekä jälleenmyyjän valikoimassa

Toimitukset ovat käynnistyneet ja VILPE® UNIROOF on jo monen kateainevalmistajan, tukkurin sekä jälleenmyyjän valikoimassa. Myyntijohtaja Jonas Lindeman kertoo, että VILPE® UNIROOF on saanut erittäin hyvän vastaanoton asiakkaiden keskuudessa. Ruiskupuristus valmistusmenetelmänä tarkoittaa sitä, että materiaalin lujuus on koko tuotteessa tasainen, mikä takaa hyvän kestävyyden myös taitekohdissa. "Myönnämme tuotteillemme 20 vuoden teknisen takuun ja 10 vuoden väritakuun. Tämä velvoittaa meitä varmistamaan, että ratkaisumme ovat kaikilta osiltaan toimivia ja laadukkaita.", Lindeman kertoo.

Kattoluukun asennus. Tarkat ohjeet ovat pakkauksessa.
Kattoluukun asennus. Tarkat ohjeet ovat pakkauksessa.
Kattoluukun rakenne.
Kattoluukun rakenne.
Ohje

Ohje

VILPE® UNIROOF –kattoluukkuun voi tutustua FinnBuild-messuilla SK Tuotteen osastolla 6c57. Messut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 1. – 3.10.2014.

Vilpe Oy
Talo
katto
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

201811_55334.jpg
Katse katolle - päivitä poistoputki energiatehokkaaksi
Omakotitalon katto ei pysy kunnossa itsestään. Vesikatto onkin yksi talon tärkeimmistä suojista sadetta ja kosteutta vastaan. Valitsemalla oikeat tuotteet pidät kattosi kunnossa ja varmistat talon arvon säilymisen.Jos suunnittelet kattoremonttia, muista päivittää samalla myös katon poistoputket. Näin tehtiin esimerkiksi Tynin perheessä. Ilmanvaihtoon suomalaisilla katoilla on vuosikymmeniä käytetty VILPE®-poistoputkia. Poistoputkien uusin ja tehokkain ratkaisu on VILPE® FLOW.
200711_7348.jpg
VILPE tekee puhtaan sisäilman
Kodin puhdas, terveellinen ilma ei ole itsestäänselvyys. Pientaloissa, rivitaloissa ja kerrostaloissa asuvat ihmiset ja lemmikkieläimet ovat jatkuvasti alttiina huoneiston sisäilmassa oleville epäpuhtauksille kuten pölylle, hajuille, käryille ja kosteudelle.Likainen tai kostea ilma, joka ei pääse poistumaan rakennuksesta hallitusti, tiivistyy ja lopulta kiinnittyy rakenteisiin aiheuttaen vuosien kuluessa näiden kunnon heikkenemistä sekä epäpuhtauksia huoneilmaan. Nämä voidaan estää riittävällä ilmanvaihdolla.Painovoimainen ilmanvaihtojärjestelmä, joka perustuu lämpimän sekä ulkoilmaa kevyemmän ilman nousuun pystyhormia pitkin ylös katolle, ei toimi hallitusti juuri missään sääolosuhteissa. Painovoimainen ilmanvaihtojärjestelmä ei siksi täytä nykymääräysten mukaan asukkaiden ja käyttäjien terveys- ja olosuhdevaatimuksia eikä rakennusten kunto säily riittävän hyvänä.Koneellisella poistoilman vaihdolla saavutetaan huoneistojen sisäilman puhtaudelle selvästi parempi laatutaso kuin painovoimaisella ilmanvaihdolla. Tämä perustuu siihen, että epäpuhtauksia, käryjä, hajuja ja kosteutta runsaasti sisältävä jäteilma poistuu koneellisen poistoilmanvaihdon venttiilien ja kanavien kautta pystyhormiin puhaltimen avulla ja sieltä edelleen ulkoilmaan poistoputken tai huippuimurin kautta. Pystyhormin yläpäässä olevan sähkökäyttöinen huippuimuri imee likaisen ja kostean ilman pystyhormista ja sitä kautta huoneistosta, sekä puhaltaa tämän likaisen ilman eli ns. jäteilman ulkoilmaan.
20235_81907.jpg
VILPE-tuotteet osana ilmanvaihtojärjestelmää
VILPE-tuotteet osana ilmanvaihtojärejstelmää pitävät sekä sisäilman puhtaana että kattorakenteet terveinä. Järjestelmä sopii sekä uudisrakentamiseen että korjausrakentamiseen. VILPE-tuotteet löydät LVI-alan liikkeistä, rautakaupoista ja kateainevalmistajilta.
Kelatuotteet
Peltituotteet – muun muassa kelat, reikälevyt ja arkit – rakentamisen monipuoliseen käyttöön
Metehen laaja raaka-ainevarasto on yksi Suomen kattavimpia ja tarjoaa laadukkaan sekä kilpailukykyisen vaihtoehdon raaka-ainetoimituksille. Joustavan palvelun ja nopean tuotannon avulla varmistetaan sujuvat toimitukset asiakkaille. Erikokoisten kelojen lisäksi Metehe toimittaa rainoja, arkkeja sekä reikälevytuotteita.
Naantalin asuntomessujen kohde Villa Pinta
Kuparin värinen peltikatto oli ykkösvalinta Kati Jensenin messutaloon – ”Se on moderni ja näyttää hyvältä”
Naantalin asuntomessujen isoin kohde, 301 kerrosneliön Villa Pinta näyttää mukautuvan lähes saumattomasti ympäröivään maisemaan. Modernin ekopuutalon vetonaula ei kuitenkaan ole pelkkä puinen rakenne vaan pellin hyödyntäminen, unohtamatta lähes 100 neliön suuruista kattoterassia.
20225_78324.jpg
Valaistus uusiksi rintamamiestalon keittiöremontissa
Led-valaistus sopii kaiken tyylisiin ja ikäisiin taloihin, kun se suunnitellaan ja toteutetaan huolellisesti. Tämän Tuusulassa sijaitsevan rintamamiestalon keittiöremontin yhteydessä uusittiin myös valaistus, ja huolellisesti valitut keittiön yksityiskohdat pääsivät esiin. Edellisen kerran 90-luvulla uusittu keittiö sai enemmän tyylilleen sopivan keittiön, johon haettiin reilusti vintage-lookia.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton