• Etusivu
  • Rakentaminen

Kaipaatko mökillesi lisää tilaa?

Hyödynnä syysetu ja suunnitteluta mökkisi laajennus nyt!

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Honkarakenne Oyj
Julkaistu 28.08.2014
20148_40682.jpg

Käytä hyödyksesi Hongan syysetu.

Vanha sanonta "Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty" pitää paikkaansa. Yhdessä Honka-ammattilaisen kanssa suunnittelemalla syntyy juuri sinun mökkiisi sopiva laajennussuunnitelma sekä pitävä aikataulu ja budjetti.
Samalla saat vinkkejä kokeneilta suunnittelijoilta aina säilytystilojen ratkaisuista terassien sijoitteluun.

Honka tarjoaa nyt laajennussuunnittelun -50 % hintaan. Etu koskee uusia laajennussuunnittelusopimuksia, jotka tehdään 30.11.2014 mennessä.

Onko mökkisi käynyt liian pieneksi ja laajentaminen tullut sinulle ajankohtaiseksi?
Varmista etusi ja jätä Hongan edustajalle yhteydenottopyyntö täyttämällä lopussa oleva lomake.
Edustaja ottaa sinuun yhteyttä suunnitteluajan varaamiseksi.

Valmista helpolla

Haluatko rakentaa itse, vai jättää työt ammattilaisten käsiin? Saat Hongan kautta Honka Rakentamispalvelun juuri haluamassasi laajuudessa. Näin voit olla varma siitä, että suunnitelmat toteutuvat viimeistä piirtoa myöten niin, kuten tarkoitus oli.

Käytä Hongan syysetu hyödyksesi ja suunnitteluta laajennus nyt edullisesti.

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Honkarakenne Oyj
Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

200810_13484.jpg
Rohkea aluevaltaus
Neljä suomalaista rakennusyritystä teki rohkean päätöksen toteuttaa markkinointikonseptina suomalaistyyppiset asuntomessut Kymlenossa, joka sijaitsee Pietarista 25 km koilliseen, reilun tunnin ajomatkan päässä. Messujen startti viivästyi kuukauden verran, mutta nyt messut ovat avoinna vielä marraskuun puoliväliin saakka. Alueella on kaikkiaan 26 asuntoa, joista 12 on avoinna messuvieraille.
201312_37350.jpg
Hirsirakennuksessa korkeatasoinen asuinmukavuus
Hirsi on ikivanha rakennusmateriaali, jonka käytölle on monta perusteltua syytä. Massiivipuu tasaa kodin ilmankosteutta jo luonnostaan, jolloin huoneilma ei ole liian kuiva tai kostea. Tuloksena on terveellinen koti, jossa on hyvä sisäilma, miellyttävä akustiikka ja kosteusturvalliset rakenteet. Samalla hirsitalo on pitkäaikainen ja kestävä valinta myös tuleville polville.Tutustu Hongan laajaan valikoimaanJätä yhteydenottopyyntö Hongan edustajalle
201312_37422.jpg
Hirrestä unelmiesi koti suunnittelupalvelun avulla
Moderni vai perinteinen? Valmiilta markkinoilta ei aina löydy juuri sitä omaa unelmien kotia –mikä silloin avuksi? Suunnittelupalvelun avulla saat luotua haaveidesi kodin yhdistelemällä eri malleja tai kokonaan oman ja täysin uniikin, juuri itsesi näköisen kodin. Haaveilu on siis sallittu.Suunnittelun lähtökohtana on yleensä omien yksilöllisten tarpeiden kartoitus. Perheen koko, harrastusten vaatimat tilatarpeet ja rakennuspaikan tuomat mahdollisuudet. Kun teet suunnittelusopimuksen Honka-myyjän luona, voit olla varma että perheesi koti on yksilöllinen ja tarpeitanne vastaava pitkäikäinen koti.Tutustu Honka-hirsitalojen laajaan valikoimaan
20237_82539.jpg
Lasiterassi on ylellinen aitiopaikka kimmeltävän meren ihailulle
Raikas merituuli helli aurinkoisessa säässä ihoa kun mediapäivä avattiin ja mediatilaisuudessa toivotettiin kaikki median edustajat tervetulleiksi tutustumaan messukohteisiin ennen virallisia avaijaisia. Rakentaja.fi:n toimitus pääsi kurkistamaan ensimmäisten joukossa, millaisia messukohteita muun muassa Lumon on päässyt rakentamaan yhdessä kaihtimia valmistavan tytäryhtiönsä Visorin kanssa. Tämän vuoden asuntomessut järjestetään yhdessä Suomen kauneimmista pikkukaupungeista, nimittäin Loviisassa.
20215_70711.jpg
Puurunkoinen talopaketti teetettynä vai itse tehtynä?
Valitse Kastellin runsassisältöinen Peruspaketti, kun haluat omalla työpanoksellasi osallistua rakentamiseen tai haluat toteuttaa kaikkein yksilöllisimmätkin talo- ja huvilatoiveesi.Hankkiessasi Peruspaketin, voit vapaasti valita mieluisan kodin tai huvilan koko Kastellin mallistosta, muunnella sen pohjaratkaisua – tai suunnitteluttaa täysin yksilöllisen kodin Kastellin aluearkkitehdeilla. Talopaketin toimitussisältöä voit laajentaa monipuolisilla lisähankinnoilla ja asennussisällön voit räätälöidä omien taitojesi ja resurssiesi mukaan.Jätä yhteydenottopyyntö Kastelli-talostaTilaa veloitukseton Kastelli-talokirja
20238_82965.jpg
Jätevesijärjestelmän hankinta onnistuu haastavaankin maastoon
Espoon saaristossa sijaitsee kallioinen saari, jonne toteutettiin pari vuotta sitten ainutlaatuinen uudiskohde. Kyseessä on Mikael ja Susanna Winqvistin unohtumaton vapaa-ajanviettopaikka luonnon keskellä. Projekti valmistui keväällä 2021. Tämä 80m² + 40m² kokoinen hirsirakenteinen talo on arkkitehdin suunnittelema ja talotekniikan puolelta jätevesiasiat on toteutettu yhteistyössä Vestellin kanssa.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton