• Etusivu
  • Rakentaminen

Runsas talopakettitoimitus haluamaasi vaiheeseen asennettuna

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Kastelli-Talot Oy
Päivitetty 08.11.2023
20215_70711.jpg

Sateelta suojaan

Valitse Kastellin runsassisältöinen Peruspaketti, kun haluat omalla työpanoksellasi osallistua rakentamiseen tai haluat toteuttaa kaikkein yksilöllisimmätkin talo- ja huvilatoiveesi.

Hankkiessasi Peruspaketin, voit vapaasti valita mieluisan kodin tai huvilan koko Kastellin mallistosta, muunnella sen pohjaratkaisua – tai suunnitteluttaa täysin yksilöllisen kodin Kastellin aluearkkitehdeilla. Talopaketin toimitussisältöä voit laajentaa monipuolisilla lisähankinnoilla ja asennussisällön voit räätälöidä omien taitojesi ja resurssiesi mukaan.

Jätä yhteydenottopyyntö Kastelli-talosta

Tilaa veloitukseton Kastelli-talokirja

Kaikki Kastelli-mallit saatavana Peruspakettina

Markkinajohtaja Kastellin koko mahtava mallisto taloista huviloihin on saatavana Peruspakettina edulliseen hintaan. Mallistoissa on kymmeniä erilaisia koteja erilaisille perheille sekä huviloita ympärivuotiseen asumiseen. Peruspaketin sisältöä on helppo täydentää Kastelli-rakentajan Tukun tuotteilla todella kilpailukykyiseen hintaan.

Yksilölliset talo- ja huvilaunelmat todeksi

Peruspaketti-toimitus antaa joustavat mahdollisuudet toteuttaa rakentajaperheiden yksilöllisimmätkin toiveet. Kaikkiin talo- ja huvilamalliston pohjaratkaisuihin voi tehdä yksilöllisiä muunnoksia, joilla suurennetaan tai pienennetään pohjaratkaisua, siirretään väliseiniä, muutetaan ikkunoiden kokoa ja paikkaa tai muunnellaan talon ulkonäköä ympäristöön parhaiten sopivaksi.

Myös Kastellin aluearkkitehtien tai asiakkaiden itsensä suunnitteluttamat ratkaisut ovat joustavasti toteutettavissa Kastellin Peruspakettitoimituksena. Näin yksilöllisestäkin kodista tulee rakenteiltaan laadukas ja Kastellin tapaan energiatiivis.

Säästöä omalla työllä

Kastellin Peruspaketti sopii erityisen hyvin niille rakentajille, jotka haluavat rakentaa omatoimisesti tai joilla on mahdollista hyödyntää talkooapua tai tuttua kirvesmiesporukkaa. Voit sopia Kastellin kanssa joustavasti eri työvaiheista, jolloin esimerkiksi Kastellin koulutetut asentajat tekevät rakentamisen vaativimman vaiheen eli pystyttävät talosi rungon sekä kaikki kantavat rakenteet säältä suojaan. Kastelli-asennuksen jälkeen pääset jatkamaan omaa työosuuttasi.

Selkeiden ohjeiden avulla laadukkaista materiaaleista rakentaminen on helppoa ja nopeaa!

Peruspaketti juuri haluamaasi vaiheeseen asennettuna

Kastellin runsaista asennusvaihtoehdoista löytyy jokaiselle rakentajalle se sopivin oman osaamisen ja aikaresurssien mukaan. Tutustu ja pyydä tarjous omalta Kastelli-kauppiaaltasi! Tilaa veloitukseton Kastelli-talokirja

Säältä suojaan 1
Säältä suojaan 1
Säältä suojaan 2
Säältä suojaan 2
Lämmitysvalmiiksi 1 ja 2
Lämmitysvalmiiksi 1 ja 2
Perusulkoverhous
Perusulkoverhous

Kuinka Valmiina ottaisit oman Peruspakettisi?

Klikkaa kuva isommaksi
Klikkaa kuva isommaksi

Peruspaketin runsas materiaalitoimitus

Kastellin Peruspaketti sisältää kaikki oman kotisi tai huvilasi keskeiset rakennustarvikkeet. Tarvikkeiden määrä on tarkkaan laskettu, jolloin vältyt hukkamateriaaleilta ja kustannuksia säästyy. Kaikki tarvikkeet tulevat tontillesi juuri oikeaan aikaan, jolloin tavaroiden hankkimiseen ei mene aikaa, vaan voit keskitttyä koko ajan rakentamiseen.

UUTTA! : LVIS-suunnittelu ja -asennukset myös Peruspaketin ostajille

Kastelli tarjoaa nyt laadukkaita talotekniikkapalveluita myös pakettirakentajilleen. Tilatessasi talotekniikan Kastellilta, saat sen samoilta ammattitaitoisilta ja osaavilta Terawatt-asentajilta kuin Kastellin Muuttovalmis-asiakkaatkin. Rakennusaikainen yhteistyö sujuu kitkattomasti kun aikataulut on sovitettu yhteen oman rakentamisaikataulusi kanssa.

Terawatt on Kastellin omistama talotekniikkayhtiö, jonka ammattitaitoisilla suunnittelijoilla voit teettää myös rakennuskohteesi sähkö- ja LVI-suunnitelmat.

Kastelli-Talot Oy
Rakentaminen
asuminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20071_3134.jpg
Suositut Kastelli-talot
Suomen ostetuimman talomerkin Kastellin suosio perustuu vahvasti sen järkevään rakentamistapaan. Paikallarakentamiseen perustuva Kastelli-järjestelmä varmistaa parhaiten turvalliset ja oikeaoppiset rakenteet ja se on joustava yksilöllisille muutoksille. Kastelli-rakentaja voi myös joustavasti hyödyntää omaa työpanostaaan haluamassaan laajuudessa.
20072_3675.jpg
Markkinajohtaja Kastellilta muuttovalmiit kodit
Suomen ostetuin talomerkki Kastelli on julkistanut oman valmiskotimallistonsa. Rakentajien toivomuksesta syntyneeseen ValmisKastelli-mallistoon on valittu kymmenen erikokoista ja erityylistä valmiskotia. Arkkitehtien suunnittelemat talot ovat 1- ja 2-kerroksisia malleja, joiden suunnittelussa suomalaisten perheiden toiveet ovat olleet etusijalla. Taitavalla arkkitehtisuunnittelulla neliöt on hyödynnetty tehokkaasti, jolloin myös rakentamiskustannuksia on voitu alentaa. ValmisKastelli-talojen tyyli vaihtelee perinteisestä moderniin.
20073_4031.jpg
Vk 6-10 Tapetointiongelmia
Helmikuu on todella lyhyt kuukausi. Tuntuu, että se tuli ja meni saman tien. Kaikkien mahdollisten epidemioiden jälkeen saimme vihdoin aikaa tapetointiin. Jossain aivolohkon takanurkassa oli matkan varrella syntynyt pakkomielle, jonka mukaan makuuhuoneen päätyseinään oli saatava yksivärinen, eläväpintainen tummansininen tapetti. Oli muuten tosi epätoivoinen idea. Kukaan muu ei ilmeisesti ole saanut vastaavaa kuningasajatusta tai ainakaan tämä suuri trendi ei ollut ehtinyt valmistajien tietoon. Ei ollut helppo nakki etsiä sopivaa versiota, mutta tunnetusti härkäpäisinä emme voineet antaa periksikään. Ja lopussa kiitos seisoi, kuten sananlasku lupaa. Sandudd Oy:n maahantuoma Livingwalls –tapetti pelasti meidät julmetulta bensalaskulta ja menetetyiltä hermoilta.
20232_80816.jpg
Vaikuta itse hoitovastikkeen kustannuksiin lämmitystä säätämällä
Energian hinnannousu on saanut suomalaiset kysymään, mitä tapahtuu yhtiövastikkeille? Nouseeko asumisen hinta entisestään? DNA:n älylämmityspalvelu Wattisen teettämässä kyselyssä peräti 62 prosenttia kaikista vastaajista ilmoitti olevansa huolissaan vastikkeiden noususta. Hälyttävintä oli se, että erityisen huolissaan mahdollisesta noususta oli jopa noin joka neljäs vastaaja (26 %).
20213_68919.jpg
Lemmikit taloyhtiössä
Yhä useammassa perheessä on lemmikkieläin tai -eläimiä. Taloyhtiöissä tämä merkitsee lemmikillisten ja lemmikittömien asukkaiden rinnakkaiseloa, mikä edellyttää joskus molemminpuolista huomaavaisuutta. Lemmikkieläinten pidosta, säännöistä ja rajoista keskustellaan usein myös vuokranantajan ja vuokralaisen välillä vuokrasopimusta laadittaessa.
JNT Nollge sisäilman laatu mittaus
Langattomat sensorit vievät sisäilmanlaadun seurannan uudelle tasolle
Kaikki alkoi pietarsaarelaisen kiinteistön pesutuvasta. Pesutuvan käyttäjiltä tuli Folkhälsans Fastigheter Ab:n Anders Dahlbäckille ilmoituksia sisäilman huonosta laadusta. Samoihin aikoihin alkuvuonna 2021 JNT:N (Pietarsaaren Puhelin Oy) myynti otti yhteyttä Andersiin, sillä heilläkin oli tiedossa kyseisen Pietarsaaressa sijaitsevan kiinteistön ikä ja sitä myötä myös mahdolliset sisäilmaongelmat. JNT:n myyjä kertoi Nollge -sensoreista, joilla voitiin mitata muun muassa sisäilman laatua. Nollge on JNT:n IoT-konsepti, jonka sensorit toimivat täysin langattomasti Sigfox-radioverkossa.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton