• Etusivu
  • Rakentaminen

Hiekkaranta, meri ja luonto

Kalajoen loma-asuntomessut avaavat pian ovensa

Rakentajan toimitus
Päivitetty 10.06.2014
20146_39707.jpg

Loma-asuntomessut järjestetään vuonna 2014 Kalajoella.

Kalajoki kutsuu sinut mukaan tuleville Loma-asuntomessuilleen. Loma-asuntomessualueen rakennusprojekti jatkuu vielä hetken aikaa, mutta Kalajoen Loma-asuntomessut 2014 avajaiset lähestyvät kovaa vauhtia ja 23.6. messuportit aukeavat kaikille.
Messuilla on nähtävillä 28 erilaista kohdetta, jotka on jaettu neljään erityyppiseen kortteliin.

Messualueena ainutlaatuinen

Ainutlaatuinen messualue sijoittuu Kalajoen 15 kilometriä pitkälle Hiekkasärkälle. Messualue on kooltaan kompakti 10 hehtaaria ja alueella onkin edustettuna sekä perinteistä loma-asumista että modernimpaa huvilaa. Osassa huviloista avautuu upea näköala aavalle merelle.

Loma-asuntomessut rakentuvat Aurinkohiekat –nimiselle alueelle, joka sijaitsee Hiekkasärkkien pohjoispäässä palveluiden välittömässä läheisyydessä ja lähellä matkailukeskuksen ydintä.

Hiekkasärkät ovat suosittu sekä arvostettu luontokohde, ja alueen ainutlaatuisuutta onkin kunnioitettu jättämällä maasto mahdollisimman luonnonmukaiseen tilaan. Kalajoen Loma-asuntomessut onkin ottanut alueen merkityksellisyyden huomioon messuja suunniteltaessa ja järjestettäessä. Isotöisten puutarhojen sijasta on keskitytty olennaiseen, nauttimaan rentouttavasta loma-asumisesta, komeista terassiratkaisuista ja lammen takana aukeavasta merimaisemasta.

Haluatko ostaa liput jo ennakkoon? Voit ostaa pääsylippusi Loma-asuntomessuille sekä Asuntomessuille Jäsentukusta.
Lippukauppaan

Luonto on ihmistä lähellä.
Luonto on ihmistä lähellä.

Merkitse kalenteriisi 23.6. - 6.7. 2014

Upea messualue avaa porttinsa yleisölle 23.6.-6.7. väliseksi ajaksi, jolloin pääsee tutustumaan alueelle rakentuneisiin loma-asuntoihin. Nähtävää riittää myös mahtavissa terassiratkaisuissa unohtamatta tietenkään aurinkoa, hiekkarantaa ja merimaisemaa.

Messualueen vapaa-ajan asunnot pitävät sisällään mielenkiintoisia ratkaisuja aina erillisistä saunarakennuksista kierrätysmateriaalien käyttöön sekä ekorakentamiseen. Messukohteissa on pyritty tuomaan esille erilaisia ratkaisuja niin seinäpinnoissa kuin terassimateriaaleissakin. Tehosteseiniä sekä erikoispintoja on nähtävillä useassa kohteessa. Rakennusmateriaaleiksi kohteisiin on valikoitunut perinteiset puu, kivi sekä hirsi väriskaalan vaihdellessa aivan vaaleasta lähes mustaan. Messuilla perinteinen sekä moderni elävät sulassa sovussa rinnakkain.

Tervetuloa Loma-asuntomessuille tutustumaan kohteisiin!

Horisontissa siintää aava meri.
Horisontissa siintää aava meri.

Haluatko ostaa liput jo ennakkoon? Voit ostaa pääsylippusi Loma-asuntomessuille sekä Asuntomessuille Jäsentukusta.
Lippukauppaan

Katso lisää www.asuntomessut.fi

Messualuetta. Klikkaa kuvaa niin näet sen suurempana
Messualuetta. Klikkaa kuvaa niin näet sen suurempana
Terassit tehty viihdyttäviksi. Klikkaa kuvaa niin näet sen suurempana.
Terassit tehty viihdyttäviksi. Klikkaa kuvaa niin näet sen suurempana.
Alueella liikkuminen on tehty helpoksi. Klikkaa kuvaa niin näet sen suurempana.
Alueella liikkuminen on tehty helpoksi. Klikkaa kuvaa niin näet sen suurempana.
Oleskelutilan upea maisema. Klikkaa kuvaa niin näet sen suurempana.
Oleskelutilan upea maisema. Klikkaa kuvaa niin näet sen suurempana.
Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20186_53490.jpg
Turhaa tietoa tarjolla
Sivustollamme tarjotaan läpi vuoden tietoa rakentajille ja remontoijille. Kerromme yleisiä ohjeita, tietoa uutuustuotteista, edullisista tarjouskampanjoista, muuttuvista määräyksistä yms. Juhannuksen kunniaksi teemme poikkeuksen ja kerromme asioista, joista sinulle ei luultavasti ole mitään hyötyä.
Spigot asennus
Oikea hetki poistoilmalämpöpumpun vaihdolle
Uuden poistoilmalämpöpumpun hankinta tulee ajankohtaiseksi, kun vanhan laitteen kompressori tulee tiensä päähän ja pitää vaihtaa. Uusimisen myötä talo lämpiää entistä energiatehokkaammin paremmalla hyötysuhteella − nykyaikaiset poistoilmalämpöpumput ovat teknisesti kehittyneempiä kuin edeltäjänsä, joka näkyy paitsi pienempinä käyttökustannuksina myös parempana asumisviihtyvyytenä.
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Usein kysyttyjä asioita
Seuraavassa sähköyhtiön vaihtamiseen liittyviä kysykyksiä, jotka ovat askarruttaneet vaihtamista suunnittelevia.
Betonilattian valu
Betonin valinta
Ammattilaisten roolia pienrakentamisessa ei voi koskaan kyllin korostaa. Pientalon työmaasta vastaavan pitää ymmärtää rakentamisesta ja materiaaleista laaja-alaisemmin kuin suurilla työmailla. Siksi vastaavaa valittaessa kannattaa aina kysyä hänen aikaisempia kohteitaan.Rakennesuunnittelijan tehtävänä on määritellä käytettävä betonilaatu ja rasitusluokat rakennepiirustuksiin sekä rakennuksen käyttöikätavoite. Betonia tilattaessa ilmoitetaan rakennesuunnittelijan määrittelemät tiedot valmisbetonin toimittajalle. Toimittajalta voi myös kysyä neuvoa mihin tahansa betonin valintaan ja valamiseen liittyvistä asioista.Lisätietoa betonista...
201810_55279.jpg
Uusi suihku altistaa vuorotellen lämpimälle ja kylmälle vedelle
Euroopan johtava hanavalmistaja Oras on tuonut markkinoille ainutlaatuisen suihkujärjestelmän. Muotoilultaan modernissa ja elegantissa Oras Esteta Wellfit -suihkujärjestelmässä on uudenlainen hyvinvointitoiminto, jossa kuuman ja kylmän veden avulla voidaan huoltaa koko kehoa.
201712_51213.jpg
Onko pesukoneen pikaohjelma aina myös edullisin?
Vaatehuolto ei välttämättä ole suosikkipuuhaa mutta pakollinen osa jokaisen ihmisen elämää. Aikanaan pestiin nyrkkipyykillä ja käsin, kun taas nykyään pesukoneilla ja kuivausrummuilla. Laitteissa saattaa olla isojakin eroja energiakulutuksen näkökulmasta. Kun jokainen meistä voi tehdä oman osansa energiansäästöstä, lopputuloksena päästään isoon vaikutukseen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton