• Etusivu
  • LVI

Kevätkampanjassa NIBE-lämpöpumpun ostajalle SONYα3000 -järjestelmäkamera kaupan päälle

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö NIBE Energy Systems Oy
Julkaistu 21.05.2014
20145_39379.jpg

Tehokasta ja ympäristöystävällistä lämmitystä!

NIBEn laajasta lämpöpumppuvalikoimasta löydät toimivan, pohjoismaisiin olosuhteisiin suunnitellun ratkaisun niin uuteen kuin remontoitavaankin kotiin.

Energiakustannukset pienenevät jopa 80% ja saat ekologista lämpöä energiatehokkaasti. NIBEn lämpöpumpuilla vuosihyötysuhde (SCOP) on jopa yli 5! (EN 14825- Cold climate )

NIBE laatuun voit aina luottaa!

Nyt kannattaa hankkia NIBE maalämpö- tai ilmavesijärjestelmä. KAUPAN PÄÄLLE SONY α3000 JÄRJESTELMÄKAMERA!

Etu koskee:

- NIBE maalämpöpumppuja F1226, F1145, F1245

- NIBE F2030, F2040 ja NIBE SPLIT Ilmavesilämpö­pumppuja

- 1.3.-15.6.2014 aikana tehtyjä yllä mainittujen pumppujen tilauksia, jotka toimi­tetaan 30.6.2014 mennessä asennuskohteeseen. Tiedot ostetusta lämpöpumpusta toimitetaan NIBElle viimeistään 7.7.2014.

- Vain Suomessa tehtyjä tilauksia.

20145_39380.jpg

Lähimmän jälleenmyyjän löydät täältä.

Ilmoita lämpöpumppuostosi TÄÄLLÄ. Jos sinulla ei ole sähköpostia, tulosta kampanjalomake ja lähetä se meille.

NIBETURVA lämpöpumppusi turvaksi

NIBETURVA - Huoletonta lämpöä vuosiksi! Rekisteröi lämpöpumppusi saadaksesi NIBETURVA voimaan! Ja voit samalla voittaa itsellesi iPad mini 16 GB Wí-Fi tabletin!

NIBETURVA on asiakkaalle täysin ilmainen, olemme maksaneet sen puolestasi. Vielä kuudennenkin käyttövuoden jälkeen voit pidentää pienellä lisämaksulla lisäturvaa aina 10 vuoteen saakka.

NIBETURVA-rekisteröinti

20145_39381.jpg

Osallistu uudella kamerallasi NIBEn suureen kuvakisaan!

Osallistu NIBEn suureen kuvauskilpailuun, voit voittaa Tjäreborgin 500 euron matkalahjakortin!

Ota kuva NIBE lämpöpumpustasi/ talostasi/perheestäsi ja liitä mukaan lyhyt tarina aiheesta "Millaiseen kotiin NIBE-lämpöpumppu?"

Tarina voi olla kuvaus rakennus- tai saneerausprojektistasi, miten asennus sujui tai yksinkertaisesti miten päädyit valitsemaan NIBE-lämpöpumpun, mikä erotti NIBEn muista?

NIBE arpoo tarinan ja kuvan lähettäneiden kesken Tjäreborgin 500 euron matkalahjakortin!

Liitä mukaan yhteystietosi sekä jälleenmyyjäsi nimi ja lähetä se osoitteeseen info@nibe.fi 1.10.2014 mennessä.

NIBE pidättää oikeuden muuttaa kilpailun kestoa sekä julkaista tarinoita ja kohteen paikkakunnan nettisivuillaan tai asiakaslehdessään.

NIBE ei julkaise lähettäjän tietoja eikä luovuta niitä kolmasille osapuolille.

NIBE Energy Systems Oy
LVI
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20132_33899.jpg
Mikä lämmitysratkaisu sopii sinulle parhaiten?
Se riippuu luonnollisesti useista eri tekijöistä: kuinka suuri talosi on, missä päin maata se sijaitsee, rakennatko uutta, vaihdatko vanhan kattilan vai säilytätkö sen, jne. Tästä näet hieman yksinkertaistettuna, mikä täyttää parhaiten sinun tarpeesi. Tarkempia neuvoja ja ehdotuksia saat lähimmältä NIBE-jälleenmyyjältä.
Sisätilojen sopiva lämpötila ja toimiva ilmanvaihto ovat oleellinen osa asumisviihtyisyyttä ja terveellistä kotia. Arki helpottuu, kun kodin tärkeitä toimintoja voi valvoa ja tarvittaessa säätää samasta paikasta – myös etänä.
Lämmintä vettä vain hana avaamalla - luksusta
Lämmin suihku tai rentouttava kylpy ovat arkipäivän ylellisyyttä, joita olemme tottuneet pitämään itsestään selvyytenä – kunnes ne jostain syystä eivät toimikaan. Haluamme lämminvesivaraajan, joka tekee vain tehtävänsä, jotta lämmintä vettä on riittävästi talouden kaikkiin tarpeisiin. lämminvesivaraajan on toimittava vuosia, riippumatta veden laadusta. Lisäksi sen tulee olla tyylikäs, edullinen ja helposti asennettava.Lämminvesivaraajan on toimittava vuosia, riippumatta veden laadusta. Lisäksi sen tulee olla tyylikäs, edullinen ja helposti asennettava.
S1255 sisään
Poistoilmalämpöpumppu NIBE F470 - Uuden sukupolven lämpöpumppu
NIBE F470NIBE F470 on poistoilmalämpöpumppu, joka liitetään vesikiertoiseen patteri- tai lattialämmitysjärjestelmään. Yksikkö lämmittää myös tuloilman. Se sopii siis taloihin, joissa on vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä ja mekaaninen ilmanvaihtojärjestelmä. Siinä on valmiudet erilaisten tuotteiden ja lisävarusteiden, esim. vedenlämmittimen ja muiden lämmitysjärjestelmien liittämiseen.NIBE F470 on varustettu ohjausyksiköllä, joka pitää sisälämpötilan kustannustehokkaasti ja luotettavasti halutulla tasolla. Tilatiedot, toiminta-aika ja lämpöpumpun lämpötilat näytetään suurella ja selkeällä näytöllä. Tämän ansiosta ei tarvita ulkoisia lämpömittareita.Lue lisää poistoilmalämpöpumpusta
12_P_83679.jpg
Liune-liukuovi kasvattaa tilaa ja asumisen laatua
Kun haluat lisää laatua asumiseen, käytä uusia innovatiivisia ratkaisuja. Seinän sisään liukuva Liune-liukuovi on tehokas tilansäästäjä ja helppo asentaa, kertoo rakennusurakoitsija Asmo Korhonen.Yksi hyvä esimerkki tilankäytön tehostamisesta ja asumisen laadun parantamisesta ovat erilaiset liukuoviratkaisut. Huoneiden välisten ovien korvaajina ne lisäävät esteettömyyttä ja säästävät aina 1–3 neliötä lattiapintaa, kun oven avautumiselle ei tarvitse varata tilaa. Esteettömyyttä korostavat sekä lapsiperheet että iäkkäät asukkaat, mutta kyllä se kovasti helpottaa kenen tahansa elämistä. Mitä enemmän ovea käytetään, sitä enemmän helppous palkitsee, Asmo Korhonen tiivistää.
20183_52196.jpg
Täydellistä mielenrauhaa - olet sitten kotona tai et
Ovatko lapset lähteneet ajoissa kouluun,sulkeneet oven ja kytkeneet hälytysjärjestelmän päälle?Onko kodin kuorisuojaus yöksi päällä ja palovaroitin toiminnassa?Kodin turvallisuuteen panostetaan tänä päivänä yhä enemmän. Ihmiset haluavat suojata kotinsa, perheensä ja omaisuutensa. Yale vastaa modernin elämänmenon vaatimaan kysyntään Smart Living -konseptilla, joka auttaa suojelemaan, valvomaan ja hallitsemaan kodin turvallisuutta missä ja milloin vain älypuhelimen tai tabletin kautta.Yale Smart Living -turvajärjestelmä sisältää valikoiman langattomasti toisiinsa liitettäviä kodin turvalaitteita, kuten älylukkoja, digitaalisia ovisilmiä, hälyttimiä, tunnistimia sekä kameroita. Käyttäjäystävällinen turvajärjestelmä turvaa kotisi ja lähimmäisesi joka tilanteessa sekä tuo joustavuutta ja sujuvuutta arkeen.
20115_25991.jpg
Miksi kaakelit tummuvat?
Kylpyhuonetta on vaivannut parin vuoden ajan kaakeleiden tummuminen ja etenkin saumojen tummuminen. Myös listat ja ovi ovat tummuneet. Tummuminen johtuu ilmeisesti liiallisesta kosteudesta. Viemärit kyllä vetävät, mutta välillä aika hitaasti.Olisikohan ilmastoinnissa korjaamista ja säätämistä? Meillä on koneellinen ilmastointi, lämmön talteenotto.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton