• Etusivu
  • Rakentaminen

Kevään 2014 uutuus hirsihuvilat esittäytyvät

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Honkarakenne Oyj
Julkaistu 23.04.2014
20144_39032.jpg

Sirius-hirsihuvilan suuri ikkuna tuo luonnon olohuoneeseen.

Kesän lähestyessä alkaa suomalaisilla mökkikausi. Arjen kiireet jätetään taakse ja suunnataan mökin rauhaan. Onko sinun hirsihuvilasi tai –mökkisi vielä haaveissa? Hongan laaja hirsihuvila- ja mökkimallisto tarjoaa monenlaisia vaihtoehtoja jotka soveltuvat maisemaan kuin maisemaan ja oman perheesi tarpeisiin. Hongalta sinulla on myös mahdollista saada toiveidesi mukaan suunniteltu hirsimökki, -huvila sekä sauna vanhan mökin laajennusta unohtamatta.

Mitä haluat huvilaltasi?

Tietysti oma mökki on paikka jossa halutaan viihtyä ja rentoutua sekä viettää aikaa perheen ja ystävien kesken. Yksi mökkeilyn viehätyksistä onkin luonto, sen läheisyys ja rauha –lintujen laulu metsikössä. Hirsihuvilan ja –mökin saakin helposti sulautettua osaksi luontoa. Luonnollinen rakennusmateriaali hirsi ja suuret ikkunapinnat jotka heijastavat ympärillä olevaa maisemaa.

Hirsimökkiä valittaessa kannattaa miettiä valintoja myös pitkällä tähtäimellä. Kun suunnitelmissa on lomanviettopaikka perheelle, kannattaa ennakoida myös tulevaisuuden tarpeita – ainakin mökkitontin suhteen. Tulevaisuudessahan saattaa tulla tarve laajentaa mökkiä tai vaihtoehtoisesti rakentaa uusi ulkorakennus.

Maaston muotojen tutkiskelusta on hyvä aloittaa lomakodin suunnittelu. Honkarakenteen mökkipaketit sisältävät lähtökohtaisesti aina hirsirungon sekä kattotuolien toimituksen asiakkaalle.

Luonnonrauhaa oman hirsimökin terassilla kauniina kesäpäivänä.
Luonnonrauhaa oman hirsimökin terassilla kauniina kesäpäivänä.
Info

Info

Mieti mitä ominaisuuksia ja ratkaisuja hirsihuvilaltasi haluat ja toivot. Mihin asioihin haluat panostaa – tarvitsetko reilusti makuutilaa, vai onko kunnollisella keittiöllä ja ruokailutilalla enemmän käyttöä? Ota rohkeasti yhteyttä Hongan myyntiedustajaan, jonka täydentävien kysymysten avulla oma hirsihuvilasi alkaa muodostua. Ratkaisuja voit etsiä ja kerätä mallistomalleista sekä erilaisista esitteistä etukäteen. Valmista suunnitelmaa sinulla ei tarvitse olla – riittää kun osaat kertoa unelmistasi sekä asumiseen liittyvistä toiveistasi.

Unelmien toteuttaminen alkaa päätöksestä. Mikä on sinun tapasi toteuttaa unelmiesi hirsimökki? Löydätkö omasi valmiista mallistosta, vai yksilöllisyyttä henkivän hirsimökin?

Hongan neljä uutta ja kaunista mallisarjaa

Honka laajentaa laajaa mallistoaan neljällä uudella ja modernilla mallisarjalla, joista löytyy hirsihuviloita, -mökkejä sekä –saunoja –yhtenä kokonaisuutena ja erikseen rakennettavaksi.

Sirius

Uutena kirkkaana tähtenä Honka-mallistossa loistaa Sirius. Sirius toteutetaan painumattomalla Honka Fusion –hirrellä, joka mahdollistaa suuret lasipinnat sekä eri materiaalien kuten kiven, teräksen ja rapatun pinnan yhdistämisen hirsirakentamiseen. Enää ei tarvita leveitä listoja tai painumavaroja.

Painumattoman Fusion-hirren ansiosta Siriuksen koko etuseinä on voitu toteuttaa lasista.

Hirsihuvila Sirius toteutetaan painumattomalla Honka Fusion-hirrellä. Klikkaa kuvaa suuremmaksi.
Hirsihuvila Sirius toteutetaan painumattomalla Honka Fusion-hirrellä. Klikkaa kuvaa suuremmaksi.

Lasiseinä mahdollistaakin vuodenaikojen mukaan muuttuvan maisemataulun hirsihuvilaasi – kevään hento vihreys ja luonnon herääminen, kesällä sininen vesi ja vehreä luonto, syksyllä kauniit ruskan sävyt ja talvella pakkasyön kirkas tähtitaivas. Siriuksen keittiö sekä olohuone muodostavat yhdessä avaran tilan, jossa voi lasiseinän kautta nauttia maisemasta. Sirius 80 1A mallissa on Sirius 60 1A malliin verrattuna vielä lisäksi sisätiloihin sijoitettu sauna sekä kodinhoitohuone.

Ulappa

Helposti muunneltavaa huvila- ja saunasarjaa edustaa Ulappa, jonka eri osia yhdistämällä sinulla on mahdollisuus koota toiveisiisi ja tontillesi sopiva kokonaisuus. Vaivattomasti tyylikkääksi kokonaisuudeksi yhdistyvät mallit ovat moderneja, pulpettikattoisia hirsirakennuksia. Muunneltavan malliston yksi hienouksista on, että voit hyvin rakentaa rakennukset eri aikoihin - oman budjettisi ja tarpeesi mukaan.

Ulappa edustaa helposti muunneltavaa huvila- ja saunasarjaa. Klikkaa kuvaa suuremmaksi.
Ulappa edustaa helposti muunneltavaa huvila- ja saunasarjaa. Klikkaa kuvaa suuremmaksi.

Valo

Valo

-mökkisarjan pohja on suunniteltu tehokkaaksi ja toimivaksi. Mökin käyttömukavuutta lisää valokatteella suojattu suuri terassi, joka reunustaa hirsimökin koko pitkää sivua.

Mökin suuret ikkunat tuovat luonnon sisätiloihin ja antavat esteettömät näkymät ympäröivään luontoon.

Tehokas ja toimiva Honka Valo. Klikkaa kuvaa suuremmaksi.
Tehokas ja toimiva Honka Valo. Klikkaa kuvaa suuremmaksi.

Valo-hirsimökkisarjaa on saatavilla useissa eri kokoluokissa. Suurimmat ovat Valo 60 1A sekä Valo 80 1A, joissa on kaksi makuuhuonetta sekä valoisa oleskelutila/keittiö –yhdistelmä. Suuremmassa mallissa on vielä lisäksi sauna sekä pesutilat. Sarjan pienemmät rakennukset Valo 40 ja 25 ovat pieniä ja kodikkaita hirsimökkejä, joista esimerkiksi Valo 25 soveltuu erinomaisesti vierasmajaksi suuren yhtenäisen tilansa ansiosta. Hirsivaihtoehtona on lähtösuunnitelmissa esimerkiksi 134 tai 112 mm vahva lamellihirsi.

Materiaalina laadukkain suomalainen mänty

Suomalaisen männyn ollessa hidaskasvuista, on sen puuaines kovaa, varsinkin sydänpuu. Mäntypuu kestääkin kosteuden vaihteluja halkeilematta ja on senkin vuoksi mitä parhain hirsitalojen rakennusmateriaali. Hongan käyttämät hirret tulevatkin suomalaisista, hyvin hoidetuista ja terveistä sertifioiduista metsistä.

Honka jalostaa puun nykyaikaisella tuotantoteknologialla korkealuokkaiseksi talonrakennusmateriaaliksi, jolloin yksittäinen mäntypuu muuttuu luonnolliseksi osaksi tulevaa rakennusta. Hongan hirsiseinissä ei käytetä rakenteen hengittävyyden estävää höyrynsulkumuovia ja lamellihirsienkin valmistuksessa käytetään liimaa, joka säilyttää puun luonnollisen hengittävyyden eikä päästä haitallisia aineita sisäilmaan.

Korkeasta jalostusasteesta huolimatta tiivis ja terve hirsi on rakennuksen seinässäkin vielä se sama luonnon synnyttämä mäntypuu, joka taannoin humisi ja huojui komistuksena puolukkakankaan laidalla. Ehkä juuri siksi hirsitalossa on niin ainutlaatuinen tunnelma – lämminhenkinen ja samalla inspiroiva.

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Honkarakenne Oyj
Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

200810_13484.jpg
Rohkea aluevaltaus
Neljä suomalaista rakennusyritystä teki rohkean päätöksen toteuttaa markkinointikonseptina suomalaistyyppiset asuntomessut Kymlenossa, joka sijaitsee Pietarista 25 km koilliseen, reilun tunnin ajomatkan päässä. Messujen startti viivästyi kuukauden verran, mutta nyt messut ovat avoinna vielä marraskuun puoliväliin saakka. Alueella on kaikkiaan 26 asuntoa, joista 12 on avoinna messuvieraille.
201312_37350.jpg
Hirsirakennuksessa korkeatasoinen asuinmukavuus
Hirsi on ikivanha rakennusmateriaali, jonka käytölle on monta perusteltua syytä. Massiivipuu tasaa kodin ilmankosteutta jo luonnostaan, jolloin huoneilma ei ole liian kuiva tai kostea. Tuloksena on terveellinen koti, jossa on hyvä sisäilma, miellyttävä akustiikka ja kosteusturvalliset rakenteet. Samalla hirsitalo on pitkäaikainen ja kestävä valinta myös tuleville polville.Tutustu Hongan laajaan valikoimaanJätä yhteydenottopyyntö Hongan edustajalle
201312_37422.jpg
Hirrestä unelmiesi koti suunnittelupalvelun avulla
Moderni vai perinteinen? Valmiilta markkinoilta ei aina löydy juuri sitä omaa unelmien kotia –mikä silloin avuksi? Suunnittelupalvelun avulla saat luotua haaveidesi kodin yhdistelemällä eri malleja tai kokonaan oman ja täysin uniikin, juuri itsesi näköisen kodin. Haaveilu on siis sallittu.Suunnittelun lähtökohtana on yleensä omien yksilöllisten tarpeiden kartoitus. Perheen koko, harrastusten vaatimat tilatarpeet ja rakennuspaikan tuomat mahdollisuudet. Kun teet suunnittelusopimuksen Honka-myyjän luona, voit olla varma että perheesi koti on yksilöllinen ja tarpeitanne vastaava pitkäikäinen koti.Tutustu Honka-hirsitalojen laajaan valikoimaan
20158_44156.jpg
Epäsuora valaistus on miellyttävin valaistustapa
Epäsuoralla valaistuksella tarkoitetaan valaistusta, jossa lamppuja ei lainkaan näy, vaan valo tulee piilotetuista valonlähteistä. Valo heijastetaan esimerkiksi huoneen seinän tai katon kautta. Lopputulos on häikäisemätön ja miellyttävä.
20122_29397.jpg
Perustusten veden- ja radoneristämisjärjestelmä
Maaperän kosteus, sulamisvedet ja sadevesi ovat esimerkkejä kosteudesta, jolle sokkeli on jatkuvasti alttiina. Siksi on tärkeää eristää sokkeli ulkoapäin tulevalta kosteudelta. Kun rakennat uutta taloa tai kunnostat vanhaa, varmista, että kaikki rakenteissa oleva ja niihin ajan myötä muodostuva kosteus pääsee poistumaan vahinkoa aiheuttamatta. Samalla turvaat itsellesi miellyttävän, viihtyisän ja terveellisen asuinilman.
20176_49696.jpg
Muista puhdas ja riittävä tuloilma
Nykyiset energiatehokkaat ja tiiviit rakennukset vaativat arvoisensa tuloilmaratkaisut. VILPE®-tuoteperheessä on kaksi erittäin energiatehokasta ja tyylikästä vaihtoehtoa, joitten molempien ilmanvirtausominaisuudet ovat huipputasoa. Kun niitä käytetään ilmanvaihtokoneen tuloilman ottoon, ne säästävät koneen tehoa ja energiaa, koska ne on muotoiltu siten, että ilmanvirtausvastus on mahdollisimman pieni.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton