• Etusivu
  • Varusteet

Kesän ihanimmat ulkolelut edullisesti ja toimituskuluitta MSO-verkkokaupasta!

Rakentajan toimitus
Päivitetty 09.05.2014
20144_38987.jpg

Kesän riemut odottavat jo nurkan takana. Kaikenikäset lapset rakastavat ulkoleikkejä, joihin laadukkaat Little Tikes -ulkoleikkivälineet tuovat aivan erityistä hauskuutta ja lisäiloa! Kun halutaan edistää pienten leikkiä, leikkivälineet on pidettävä lasten ulottuvilla, ja ympäristössä on oltava mahdollisuuksia eri tyyppisiin leikkeihin. Virikkeellinen ja lapsille mieluinen piha syntyy nyt edullisesti Little Tikes -tuotteilla.

Info

Info

Katso huipputarjoukset Little Tikes -tuotteista - tilaa ilman toimituskuluja!

Lähestyvän kesän kunniaksi ovat Little Tikes -ulkoleikkivälineet huipputarjouksessa MSO-verkkokaupassa. Huipputarjousten lisäksi saat tilattua tuotteet ilman toimituskuluja!

Katso kaikki Little Tikes -tuotteet MSO-verkkokaupasta

Poimintoja leikkiin kannustavista Little Tikes -tuotteista

Little Tikes -lelut kannustavat lasta vapaaseen leikkiin luomalla siihen otolliset olosuhteet. Alla muutamia poimintoja lasten rakastamista Little Tikes -ulkoleluista ja mahtavista tarjoushinnoista. Valitse omasi ja tilaa tai tutustu koko Little Tikes -valikoimaan MSO-verkkokaupassa.

Keinuhetkiin yksin...

Keinuminen on aina lapsille mieluisaa puuhaa ja kehittää myös lapsen motoriikaa. Little Tikes -keinuhevonen tarjoaa virikkeitä sekä liikkumiseen että mielikuvitusleikkiin.

Söpö keinuhevonen on saatavissa sinisenä tai pinkkinä.

Tutustu keinuhevoseen tarkemmin ja tilaa

Usean lapsen keinuhetkiin...

Ihastuttavaan valaskeinuun mahtuu keinumaan jopa kolme lasta samanaikaisesti.

- Sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön.
- Hyvät kädensijat ja leveät jalkatuet.
-Tarkoitettu 1,5-5 vuotiaille lapsille.
- 1-3 lapselle

Tutustu valaskeinuun tarkemmin ja tilaa

Liukkaisiin laskuihin...

Pieni, suloinen liukumäki kutsuu hurjiin laskuihin! Vauhdikas liukumäki tarjoaa turvallisuutta ja jännitystä samassa paketissa.
Liukumäen mitat noin: pituus 120 x leveys 49 x korkeus 71 cm.
Värivaihtoehtoina sininen ja pinkki.

Tutustu liukumäkeen tarkemmin ja tilaa

Kioski- ja kotileikkeihin...

Majat sekä kioski- ja kotileikit ovat aina olleet lapsille tärkeitä. Maja toimii verrattomana leikin käynnistäjänä, ja lapsi loihtii itse puitteista kokonaisen leikin maailman.

Tikes Town on enemmän kuin leikkimökki, se on leikkikeskus, jossa on neljä erilaista teemaa: urheilu, bensa-asema, kauppa/pankki sekä koulu!

Tutustu leikkimökkiin tarkemmin ja tilaa

Vauhdikkaisiin autoajeluihin...

Suloiset potkuautot kutsuvat vauhdin hurmaan! Valikomassa omansa tytölle, pojalle ja pikkupoliisille. Ikäsuositus 1,5 - 5v.

Tutustu autovaihtoehtoihin tarkemmin ja tilaa

Info

Info

Katso koko ihastuttava Little Tikes -valikoima

Little tikes -ulkoleikkivälineet kannustavat lapsia leikin ja liikunnan pariin iloisesti ja turvallisesti.

Katso kaikki mahtavat Little Tikes -tarjoustuotteet MSO-verkkokaupassa!

Huomaathan, että kaikki tuotteet lähetetään toimituskuluitta!

Varusteet
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20091_14524.jpg
Hyviä tuloksia kallioenergiaan perustuvalla jäähdytyksellä
Ostoenergian tarve vähentynyt merkittävästi koekohteissa EspoossaVaatimukset rakennusten energiatehokkuuden ja ekologisuuden parantamiseksi tiukentuvat, joten uusiutuvien energianlähteiden entistä parempi hyödyntäminen on yhä kiinnostavampaa. Viime vuosina pientaloissa yleistyneen maalämpöpumpun toimintaperiaate soveltuu käytettäväksi myös jäähdyttämiseen. VTT on saavuttanut hyviä tuloksia kallioperän hyödyntämisestä erikoistilojen jäähdytyksessä myös ilman lämpöpumppua.
20077_5739.jpg
Kauniita Kastelli koteja...
Markkinajohtajana Kastelli on voimakkaasti laajentanut talomallistoaan. Uusien mallistojen ohella uusia yksittäisiä talomalleja syntyy jatkuvasti. Jukka Vaaramon mukaan Kotimessut on mukava tapa esitellä Kastelli-koteja. - Messutalojen sisustukseen tai materiaaleihin ei ole puututtu, vaan rakentajat ovat ne itse valinneet omien mieltymystensä ja lompakkonsa mukaan. - Useissa kohteissa omistajat ovat myös itse toimineet rakentajine, jolloin syntyy todellisempi kuva rakentamisesta ja hyvä läpileikkaus Kastelli-talon mahdollisuuksista ja laadukkuudesta, Vaaramo kertoo.
20233_81240.jpg
Uusi älylukko vapauttaa avaimista - Lue testaajien kommentit
Miksi valita perinteinen mekaaninen lukitus, kun tarjolla on huolettomuutta ja turvallisuutta? Älylukon helppokäyttöisyys ja muunneltavuus poistaa tarpeen vara-avaimista ja helpottaa arkea takuuvarmasti. Lue myös pilottitestaajien kommentit.
20187_54174.jpg
Oma valokuva tai pintamateriaali kruunaa yksilöllisen wc:n huuhtelupainikkeen
Geberit tunnetaan seinä-wc:n asennuselementeistä, joilla wc:n huuhtelusäiliön saa piiloon seinän sisään. Näkyviin jää ainoastaan huuhtelupainike, jonka mallin voi valita oman maun mukaan.Geberitin huuhtelupainikkeiden valikoimassa on kymmeniä erilaisia vaihtoehtoja, jotka eroavat muodoiltaan, kooltaan, materiaaleiltaan ja ominaisuuksiltaan. Seinä-wc:ssä huuhtelupainikkeen ja posliinisen wc-istuimen mallin saa valita melko vapaasti. Niiden tyylillä voi siis vahvistaa kylpyhuoneen valittua ilmettä ja ilmentää omaa persoonallista makua. Piilohuuhtelusäiliö ja asennuselementti jäävät piiloon seinän sisään.
20086_11335.jpg
Finlaysonin luonnonläheiset kuosit esillä loma-asuntomessuilla
Finlayson sisustaa Porin Loma-asuntomessuilla kohteen nro 5: Villa Grey. "Harmaan huvilan" suunnittelun lähtökohta on ollut messualueen merellinen ympäristö ja luonnonläheisyys.Villa Greyn suuren makuuhuoneen parivuodetta päällystävät ylelliset, valko/harmaat Ruoko-satiinipussilakanat. Pussilakanasettiä on saatavana myös musta/harmaana tai punaisena. Valkoinen satiinialuslakana ja helmalakana täydentävät kokonaisuutta. Makuuhuoneen vuodevaatteet; muhkeat tyynyt ja pussilakanat ovat puolestaan Familonin mallistosta.Ruoko-kuosia on käytetty myös kohteen kylpyhuonetiloissa, joista löytyy Ruoko-kylpytakit ja -froteepyyhkeitä.Kohteesta löytyy myös sekä Silmu että Joki - koristetyynyt.Lisätietoa Finlaysonin tuotteista...
20222_76965.jpg
Uudista kotisi sävyt vesiohenteisilla ja hajuttomilla maaleilla
Kotiemme sisustus muuttuu, jos ei vuosittain, niin ainakin aika ajoin. Joka vuodelle valitaan perinteisesti ne suosikkisävyt, joita sinä vuonna pulpahtelee esille niin sisustuslehtien sivuilla kuin sisustusohjelmienkin yhteydessä. Vuonna 2022 sisustamisen sävyt haetaan luonnosta. Maanläheiset värit kuten harmaat sekä beiget säilyttävät suosiotaan vihreän sekä poltetun oranssin pilkahtaessa lisämausteena.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton