• Etusivu
  • Talo

Rahoitusvaihtoehto keittiöremonttiin

Rakentajan toimitus
Päivitetty 15.01.2016
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg

Keittiöremontin rahoitus

Keittiö on kodin sydän. Vanha klisee, mutta edelleen paikkansa pitävä. Vanhan talon ostaja useassa tapauksessa haluaa uuden, oman näköisen keittiön. Pitkään samassa talossa asunut saattaa kyllästyä keittiöönsä ja huomata sen olevan toimimaton. Uudet kodinkoneet taas tuovat energiansäästöä keittiöön.

Keittiöremontti ottaa aikansa ja rahaakin se vaatii. Vuosibudjettiin ei välttämättä ole keittiöremonttia otettu - kyllästyminen keittiöön saattaa tulla kuin salama kirkkaalta taivaalta.
Vanhana ostetun talon remontissa budjetti on saattanut pettää tai halutaankin kalliimpi keittiö kuin ensin ajateltiin.

Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20183_52231.jpg
Patentoitua kolmikerrospintaa
Pohjoisen ankarat sääolosuhteet vaativat katolta paljon. Kovalle rasitukselle joutuva kattopelti vaatii myös yhtä kestävät kiinnikkeet. Kateruuveissa sähkösinkitys ja yksi ohut maalikerros eivät vielä anna riittävää suojaa ulkokäytössä. Sinkityksen lisäksi tarvitaan esikäsittely, pohjamaali ja pintamaali. Kattopelleissä siitä on jo vuosikymmenien kokemus.
20228_79273.jpg
Teetkö etätöitä, mutta toimisto puuttuu? Katso 5 vinkkiä keittiön työpisteeseen
Työelämä on muuttunut viime vuosina vauhdilla, ja yhä useampi työskentelee ainakin osittain kotoa käsin. Erilliselle kotitoimistolle ei kuitenkaan ole läheskään aina asunnossa sopivaa tilaa, jolloin luontevin paikka etätyöpisteelle voi löytyä keittiöstä. Lue vinkit, joilla kodin keittiö taipuu entistä monipuolisempaan käyttöön.
202010_67218.jpg
Suojaudu syksyn sateilta ja tuulelta lämpimillä työvaatteilla
Kesä alkaa olemaan ohi ja ilmat viilentyvät. Shortsit vaihtuvat pitkiin housuihin ja t-paidan päälle lisätään lämpimämpää kerrosta. Myös sade ja tuuli tuovat omat haasteensa pukeutumiseen. Nyt onkin hyvä aika kurkata vaatekaappiin ja tarkistaa työvaatteiden kunto.
20081_7870.jpg
Kuvia makuuhuoneista
Persoonallinen pesäPerinteisestä huonetilasta voi itse muotoilla persoonallisen. Riippumatto on miellyttävä päiväunikehto ja miksei paikka iltalukemisellekin. Klassinen valkoinen väritys saa näillä elementeillä unisen tunnelman.
202012_67802.jpg
Työvaatteiden pitää joustaa ja kestää kirvesmiehen hommissa
Työvaatetesti / Testaaja 3 / Jaakko Örn / raportti 1
202111_73507.jpg
Viikon sisustusidea: Näin tuot trendikästä rottinkia sisustukseen
Menneet vuosikymmenet ja niiden hittituotteet kiertävät sisustustrendeissä yhä uudelleen. Näin on käynyt myös 80-luvulla suursuosiota nauttineelle rottingille, joka on löytänyt jälleen tiensä suomalaiskoteihin. Katso vinkit, joiden avulla voit tuoda rottinkia onnistuneesti oman kotisi sisustukseen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton