• Etusivu
  • Talo

Sisustusvinkkejä sisustussuunnittelijalta - Eeva Hauta-Heikkilä vastaa kysymyksiin

Rakentajan toimitus
Päivitetty 08.12.2014
201412_41914.jpg

Sisustusvinkkejä antaa sisustussuunnittelija Eeva Hauta-Heikkilä.

Askarruttaako sinua jokin sisustusaiheinen kysymys, johon haluaisit saada vastauksen? Haluaisitko saada sisustusvinkkejä kotiin tai mökille?

Rakentaja.fin Kysy, vastaamme -palvelussa on sisustusosio, jossa voi kysyä sisustusvinkkejä. Sisustuaiheisiin kysymyksiin vastaa Pientä pintaremonttia ja Pientä mökkiremonttia tv-ohjemista tuttu sisustustussuunnittelija Eeva Hauta-Heikkilä Sisustussuunnittelu E-Designista.

Halutessasi voit täydentää kysymystäsi muutamalla valokuvalla, jolloin suunnittelijan on helpompi antaa sisustusvinkit kohteeseesi.

Kysymyksiä otetaan vastaan 3 kpl / viikko

Sisustusaiheisia kysymyksiä otetaan vastaan 3 kappaletta / viikko. Uusia kysymyksiä otetaan vastaan aina joka viikon maanantaista lähtien. Kysymyksiin vastataan pääsääntöisesti viikon kuluessa. Jo kysyttyjä kysymyksiä pääsee lukemaan sisustamisen aihealueella.

Tervetuloa kysymään sisustuskysymyksiä ja lukemaan Eevan vastauksia Kysy, vastaamme -palveluun!

Talo
sisustus
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20143_38557.jpg
Ohutlevykiinnitykset
Särmä suomalainen seinätulppa GRIPPER™ sopii kaikkiin rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen yleisimpiin seinäkiinnityksiin. GRIPPER™ toimii kaikissa seinämateriaaleissa ja -rakenteissa. Lo-Vis – mikrokaulus pitää tulpan optimaalisessa asennussyvyydessä pysyen itse piilossa ruuvin alla. DuPont™ Hytrel® -materiaalinsa ansiosta GRIPPER™ kestää pitkäaikaista kuormitusta, iskuja, kulumista, kosteutta, kemikaaleja, lämpötilan vaihteluja ja varastointia tavallisia tulppia paremmin.
20188_54298.jpg
Sisustajalle keraamisia unelmalaattoja lattiaan ja seiniin
Keraamisella laatalla on monia etuja, miksi se kannattaa valita kodin lattia- tai seinämateriaaliksi. Keraaminen laatta kestää erinomaisesti kovaakin kulutusta. Tästä syystä laatat ovat varsinkin lapsi- ja kotieläinperheiden suuressa suosiossa.Keraamisen laatan etuja ovat myös pinnan kestävyys sekä lämmön- ja kosteudensietokyky, unohtamatta tietysti sitä, että keraamiset laatat tuovat sisutukseesi laatua. Nykyisin laattoja löytyy vaateliaimpienkin sisustajien makuun, sillä erilaisia värejä, pinnan muotoja ja laattojen kokoja on valtavasti. Keraamiset laatat soveltuvat hyvin sekä lattia- että seinäpinnoiksi – ja kaikissa tiloissa.
202111_73507.jpg
Viikon sisustusidea: Näin tuot trendikästä rottinkia sisustukseen
Menneet vuosikymmenet ja niiden hittituotteet kiertävät sisustustrendeissä yhä uudelleen. Näin on käynyt myös 80-luvulla suursuosiota nauttineelle rottingille, joka on löytänyt jälleen tiensä suomalaiskoteihin. Katso vinkit, joiden avulla voit tuoda rottinkia onnistuneesti oman kotisi sisustukseen.
201312_37287.jpg
Mestarit kalusteasennustyömaille
Suomen ensimmäiset kalusteasennukseen suuntautuneet puuseppämestarit valmistuivat TTS:n ja Novart Oy:n yhteistyön tuloksena.
20143_38570.jpg
1980-luvun kodin ilmanvaihtokoneremontti
Vuonna 1988 rinnetontille rakennetussa kaksikerroksisessa omakotitalossa oli Valloxin toimittama Ilmava-ilmanvaihtojärjestelmä. Ilmanvaihtojärjestelmä oli aikanaan alansa huipputekniikkaa, mutta kahdessakymmenessä vuodessa tekniset järjestelmät ja asumiselle asetetut vaatimukset ovat muuttuneet. Ilmanvaihtojärjestelmän päivityksellä parannettiin asumisen energiatehokkuutta - matalaenergia ilmanvaihto - ja mukavuutta.Talon isäntä työskentelee helsinkiläisessä markkinointiviestintäyrityksessä yhtenä partnereista ja asiakkuusjohtajana. Työ on tuonut rakentamisalan varsin tutuksi, joten mielenkiinto vanhan ilmanvaihtojärjestelmän päivittämisellä saatavia hyötyjä kohtaan virisi.Tilaa esite esitepalvelusta
20192_56113.jpg
Keittiön led-nauhaprojekti itse tai mittatilaustyönä
Keittiön led-nauharatkaisut ovat jokaisessa kodissa yksilöllisiä. Tämä johtuu siitä, että keittiöiden muodot ja mitat vaihtelevat. Myös keittiökalusteiden paikat ja esimerkiksi liesituulettimen tyyli ja koko aiheuttaa suunnittelutarvetta toimivalle led-nauhatoteutukselle. Suunnitteluun ja toteutukseen kannattaa hankkia apua ammattilaiselta.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton