• Etusivu
  • Talo

Haluatko uudistaa vuolukivitakkaasi pinnoituksella?

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Tulikivi Oyj
Julkaistu 28.02.2014
20142_38153.jpg

Vuolukivitakka ennen...

Onko sinulla Tulikiven vuolukivitakka?
Kaipaisiko sisustuksesi raikastusta tai sinä vaihtelua totuttuun?
Asutko Joensuun seudulla, tai onko mökkisi siellä?

Tulikivellä olisi nyt sinulle ehdotus.

Tulikivi etsii parhaillaan kuvauskohdetta Joensuun seudulta. Tarkoituksena olisi, että Tulikiven uunimestari pinnoittaisi jo asennetun Tulikiven vuolukivitakan valkoiseksi ja prosessi videoitaisiin.
Tulikivi kustantaa pinnoituksen kuvaus- ja videomateriaalin täyttä käyttöoikeutta vastaan.

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä ja laita postia osoitteeseen: press@tulikivi.fi

... ja jälkeen.
... ja jälkeen.
Tulikivi Oyj
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20085_11058.jpg
Tulikivi-uuni on varsinainen lämpövoimala
Vuolukivi on synnynnäinen uunikivi, ja Tulikivi on suurenmoinen vuolukiviuuni. Varaavan Tulikivi-uunin taika perustuu vuolukiven erinomaiseen lämmönvaraus- ja lämmönjohtokykyyn. Yhdessä korkean ominaispainon kanssa ne takaavat erinomaisen lämmitystehon sekä pitkän lämmönluovutusajan.Polttopuut palavat uunin pesässä nopeasti ja tehokkaasti, jolloin uunin massa varaa lämmön ripeästi itseensä. Pari pesällistä puuta riittää lämmittämään huoneen kuin huoneen, ja lämpöä huokuu sisätiloihin yli vuorokauden. Niinpä Tulikivi-uuni ei tuhlaa lämpöä eikä puuta kuten tavallinen kamiina tai avotakka, joissa täytyy pitää tulta yllä jatkuvalla syötöllä.
200611_789.jpg
Luonnonkivi on vaivaton ratkaisu
Luonnonkivi henkii yksilöllisyyttä, aitoutta ja arvokkuutta. Rakennusmateriaalina siinä yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla käytännöllisyys, esteettisyys ja kestävyys. Luonnonkivi on myös vaivaton ratkaisu, kun luotat ammattilaisiin jo suunnitteluvaiheessa.Useimpien rakentajien toiveena on valita materiaalit, jotka tarjoavat silmänruokaa, mutta vaativat vähän huolenpitoa. Luonnonkivet helpottavat olennaisesti pintojen kunnossapitoa, sillä ne ovat kestäviä ja helppohoitoisia. Ne sopivat yhtä hyvin niin uudispihoihin kuin saneerattavaan pihaan. Luonnonkiven ominaisuuksia arvostetaan, mikä merkitsee arvonnousua kiinteistölle.Lisätietoa luonnonivistä
20123_30161.jpg
Luonnonkivestä on moneksi
Luonnonkivi henkii ympärilleen yksilöllisyyttä, aitoutta ja arvokkuutta. Sisustusmateriaalina siinä yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla käytännöllisyys, esteettisyys ja kestävyys. Luonnonkiven ominaisuuksia arvostetaan, mikä merkitsee arvonnousua asunnolle. Luonnonkivi on erittäin käytännöllinen materiaali kodin eri pinnoille.Lisää luonnonkivipinnoista
20174_48949.jpg
Karelia-takkamallisto - Vuolukiven kauneutta
Malliston takat muokattavissaTulikivi on tuomassa markkinoille uuden ja monipuolisen malliston, Karelian.Vuolukivi on materiaalina ilmeikäs ja muuntautumiskykyinen. Sen pinnan voi hioa sileäksi, urittaa, lohkoa tai saada rosoisen kimmeltäväksi vesileikkauksella. Eri tavoin käsitellyt vuolukivet ovat Tulikiven uuden Karelia-malliston suola. Nimensä tehokkaasti lämpöä varaavat takat ovat saaneet Pohjois-Karjalan paikannimistä.Malliston kaikki takat ovat muunneltavissa omien tarpeiden ja mieltymysten mukaiseksi. Takan verhoiluihin voi esimerkiksi valita erilaisia vuolukivipintoja. Osa takoista on muotoilultaan minimalistisen moderneja, osa perinteistä vuolukivitakkaa uudistavia. Suuret lasiluukut nostavat tulen näyttävästi esiin. Tulipesässä voi grillata ja laittaa ruokaa mukana tulevan jalallisen grilliritilän avulla. Malliston on suunnitellut Tulikiven Design Manager Mika Moilanen.
1976_495066416_201241095546.jpg
Artikelit
Artikkelit ovat iso osa palvelun sisältöä
20147_40189.jpg
Asuntomessut avaavat ovensa Jyväskylässä perjantaina
Messurakentaminen on nyt ohitse ja asuntomessualueen portit aukeavat. Asuntomessut toivottavat messuvieraat tervetulleiksi tutustumaan Jyväskylän Äijälänrantaan rakentuneisiin kohteisiin perjantai 11.7. lähtien.Messut ovat auki 11.7.-10.8. välisen ajan tarjoten monenlaista nähtävää ja koettavaa koko perheelle. Asuntomessut ovatkin tuoneet Jyväskylään monta uutta tapahtumaa, joita ei ole aiempina vuosina messuilla nähty. Tällaisia ovat esimerkiksi messualueelle syntyneet neljä erilaista teemareittiä sekä Asuntomessujen sisällä toimiva puutarhanäyttely.Asuntomessuilla sinua auttavat rakentamiseen liittyvissä kysymyksissä useat eri alojen ammattilaiset. Neuvontapisteiltä löydät apua sisustus-, rakennus-, energia- ja sisäilma-asioihin.Asuntomessut ovat auki 11.7.-10.8. 2014 päivittäin klo 10.00-18.00.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton