• Etusivu
  • Rakentaminen

RAKSA - rakentaminen-remontointi-saneeraus-sisustaminen

Rakentajan toimitus
Julkaistu 06.02.2014
20152_42268.jpg

RAKSA Lahden Messukeskuksessa13.-15.3.2015

Tervetuloa Raksaan - rakennusalan erikoistapahtumaan!

Suosittu Raksa tarjoaa jälleen maaliskuussa 2015 saman katon alta kaiken rakentamiseen ja remontoimiseen, helposti ja kätevästi. Tuote- ja palvelutarjontaa löytyy niin pien-, rivi- ja kerrostaloasukkaille kuin uudisrakentajillekin.

Lisätietoja messuista ->>

Työnäytökset ja tietoiskut

Messujen mielenkiintoinen ohjelma tarjoaa ajankohtaisia neuvoja rakentamiseen, remontointiin sekä sisustamiseen. Lauantaina 14.3. Raksaan saapuu Huvila & Huussi -ohjelmasta tuttu sisustussuunnittelija Anita Koponen kertomaan kevään trendeistä ja antamaan vinkkejä messuvieraiden sisustuspulmiin. Tuttuun tapaan messujen isäntänä toimii Jorma Piisinen.

Erikoisteemana messuilla myös Mökki ympärivuotiseen käyttöön.

Esteetön asuminen ja korjausrakentaminen

Raksan yhteydessä järjestetään ajankohtainen asuinkiinteistöjen esteettömyyttä ja korjausrakentamista käsittelevä seminaari. Esteettömään asumiseen ja ikääntyneiden turvallisen kodin ratkaisuihin erikoistuneet yritykset esittäytyvät messuilla toteutettavalla esteettömän asumisen teema-alueella.

Kattava opaskirja veloituksetta

Tänä vuonna kaikki kävijäperheet saavat RAKSA-messuilta täytettyä kuponkia vastaan veloituksetta Rakenna & Remontoi -kirjan (arvo 30 euroa).

Tulosta kirjakuponki tästä ->>

20152_42269.jpg

Raksan tuoteryhmät:
• rakentaminen ja saneeraus
• rakennusmateriaalit
• tonttitarjonta
• talopaketit ja valmistalot
• keittiöt, kylpyhuoneet ja saunat
• ovet, ikkunat, portaat
• LVI
• sähkö
• kodinkoneet
• sisustusmateriaalit
• tulisijat
• työkalut, koneet ja tarvikkeet
• energia
• piharakentaminen ja grillit
• kiinteistönhuolto ja kunnossapito
• työturvallisuus ja turvajärjestelmät
• asunnonvälitys ja pankit
• palvelut rakennusalalle

Lisätietoja messuista ->>

Rakentaminen
sisustus
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20143_38557.jpg
Ohutlevykiinnitykset
Särmä suomalainen seinätulppa GRIPPER™ sopii kaikkiin rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen yleisimpiin seinäkiinnityksiin. GRIPPER™ toimii kaikissa seinämateriaaleissa ja -rakenteissa. Lo-Vis – mikrokaulus pitää tulpan optimaalisessa asennussyvyydessä pysyen itse piilossa ruuvin alla. DuPont™ Hytrel® -materiaalinsa ansiosta GRIPPER™ kestää pitkäaikaista kuormitusta, iskuja, kulumista, kosteutta, kemikaaleja, lämpötilan vaihteluja ja varastointia tavallisia tulppia paremmin.
20188_54298.jpg
Sisustajalle keraamisia unelmalaattoja lattiaan ja seiniin
Keraamisella laatalla on monia etuja, miksi se kannattaa valita kodin lattia- tai seinämateriaaliksi. Keraaminen laatta kestää erinomaisesti kovaakin kulutusta. Tästä syystä laatat ovat varsinkin lapsi- ja kotieläinperheiden suuressa suosiossa.Keraamisen laatan etuja ovat myös pinnan kestävyys sekä lämmön- ja kosteudensietokyky, unohtamatta tietysti sitä, että keraamiset laatat tuovat sisutukseesi laatua. Nykyisin laattoja löytyy vaateliaimpienkin sisustajien makuun, sillä erilaisia värejä, pinnan muotoja ja laattojen kokoja on valtavasti. Keraamiset laatat soveltuvat hyvin sekä lattia- että seinäpinnoiksi – ja kaikissa tiloissa.
202111_73507.jpg
Viikon sisustusidea: Näin tuot trendikästä rottinkia sisustukseen
Menneet vuosikymmenet ja niiden hittituotteet kiertävät sisustustrendeissä yhä uudelleen. Näin on käynyt myös 80-luvulla suursuosiota nauttineelle rottingille, joka on löytänyt jälleen tiensä suomalaiskoteihin. Katso vinkit, joiden avulla voit tuoda rottinkia onnistuneesti oman kotisi sisustukseen.
20232_80801.jpg
Saako ilmanvaihdon sammuttaa pakkasella?
Energiakriisi on saanut kodin omistajat pohtimaan energiankulutusta entistä tarkemmin. Ilmanvaihdon sammuttaminen voi houkuttaa, mutta sitä ei kannata tehdä talvellakaan.Ilmanvaihto nimittäin poistaa likaista ilmaa ja ylimääräistä kosteutta sekä tuo raikasta hengitysilmaa asuntoon. Siksi toimiva ilmanvaihto on elintärkeää niin asunnon rakenteiden kuin asukkaiden terveydenkin kannalta - myös talvella.
20205_64591.jpg
Jätevesiasiat kuntoon! Valitse samoin kuin sisustusarkkitehti Vertti Kivi
Jätevesijärjestelmän tuli olla kunnossa 31.10.2019 mennessä kohteissa, joissa rakennus sijaitsee enintään 100 metrin etäisyydellä vesistöstä tai merestä. Jätevesijärjestelmän saneeraus tulee laittaa kuntoon etenkin suuren remontin yhteydessä. Vuoden 2004 tai sen jälkeen myönnettyjen kiinteistöjen rakennuslupien myötä, niiden jätevesijärjestelmät ovat kunnossa. Monet valitsevatkin uudiskohteisiinsa laadukkaan jätevesijärjestelmän, kuten teki myös sisustusarkkitehti Vertti Kivi.
20175_49178.jpg
Invertteriohjautuva ilma/vesilämpöpumppu<small> - tarpeenmukainen käyminen saa aikaan säästön</small>
Ilma/vesilämpöpumppu sopii erinomaisesti uuden omakotitalon lämmitykseen, mutta erityisen hyvin vanhaan omakotitaloon - esimerkiksi vanhan öljykattilan rinnalle. Vielä toimivan öljylämmitysjärjestelmän rinnalle asennettuna se tuottaa helppokäyttöistä uusiutuvaa energiaa lämmitykseen ja säästää merkittävästi energiakustannuksissa. Öljyä tarvitaan vain kovimmilla pakkasilla. Talon koosta, sen sijainnista ja nykyisestä energiankulutuksesta riippuen ilma/vesilämpöpumpun avulla voidaan säästää jopa 60 % aikaisempiin lämmitysenergiakustannuksiin verrattuna.Ulkoilmaa lämmönlähteenä käyttävä laite ei edellytä lämpökaivon poraamista tai pintamaan keruupiirin asentamista. Nopeasti asennettavana järjestelmänä ne tuottavat lämpöä talon vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään sekä käyttöveden lämmitykseen. Haluttaessa niitä voidaan hyödyntää myös sisäilman viilennykseen kesähelteillä.Tilaa NIBEN lämpöpumppuesite veloituksetta

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton