• Etusivu
  • Talo

Honka uutuuskodit -äänestä suosikkityyliäsi!

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Honkarakenne Oyj
Julkaistu 15.01.2014
20141_37563.jpg

Leivo

Millainen omakotitalo on sinun makuusi?

Pidätkö tunnelmallisesta hirsikartanosta, klassisen tyylin hirsikodista, vai onko moderni tyyli enemmän sinun juttusi? Honka valmistaa jokaiseen makuun kestäviä ja jykeviä koteja, joissa on arjen kiireiden keskellä helppo rentoutua ja elää.

Honka-kodin äänestyskohteiden tyylit vaihtelevat New England -tyyppisestä moderniin funkistaloon, unohtamatta kuitenkaan perinteisiä tyylejä. Näistä löytyy varmasti jokaiselle mieluinen vaihtoehto.

Lounatuuli
Lounatuuli
Kunnas
Kunnas
Soul
Soul

Honka-kodissa kohtaavat aidot luonnon materiaalit, tutkitusti turvalliset rakenteet ja uusin teknologia. Näin taataan myös lapsille terveellinen ja turvallinen asuinympäristö elää ja kasvaa.

Osallistu siis äänestykseen ja anna äänesi omalle suosikillesi.

Pääset tutustumaan kohteisiin ja osallistumaan äänestykseen tästä

Honkarakenne Oyj
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

200810_13484.jpg
Rohkea aluevaltaus
Neljä suomalaista rakennusyritystä teki rohkean päätöksen toteuttaa markkinointikonseptina suomalaistyyppiset asuntomessut Kymlenossa, joka sijaitsee Pietarista 25 km koilliseen, reilun tunnin ajomatkan päässä. Messujen startti viivästyi kuukauden verran, mutta nyt messut ovat avoinna vielä marraskuun puoliväliin saakka. Alueella on kaikkiaan 26 asuntoa, joista 12 on avoinna messuvieraille.
201312_37350.jpg
Hirsirakennuksessa korkeatasoinen asuinmukavuus
Hirsi on ikivanha rakennusmateriaali, jonka käytölle on monta perusteltua syytä. Massiivipuu tasaa kodin ilmankosteutta jo luonnostaan, jolloin huoneilma ei ole liian kuiva tai kostea. Tuloksena on terveellinen koti, jossa on hyvä sisäilma, miellyttävä akustiikka ja kosteusturvalliset rakenteet. Samalla hirsitalo on pitkäaikainen ja kestävä valinta myös tuleville polville.Tutustu Hongan laajaan valikoimaanJätä yhteydenottopyyntö Hongan edustajalle
201312_37422.jpg
Hirrestä unelmiesi koti suunnittelupalvelun avulla
Moderni vai perinteinen? Valmiilta markkinoilta ei aina löydy juuri sitä omaa unelmien kotia –mikä silloin avuksi? Suunnittelupalvelun avulla saat luotua haaveidesi kodin yhdistelemällä eri malleja tai kokonaan oman ja täysin uniikin, juuri itsesi näköisen kodin. Haaveilu on siis sallittu.Suunnittelun lähtökohtana on yleensä omien yksilöllisten tarpeiden kartoitus. Perheen koko, harrastusten vaatimat tilatarpeet ja rakennuspaikan tuomat mahdollisuudet. Kun teet suunnittelusopimuksen Honka-myyjän luona, voit olla varma että perheesi koti on yksilöllinen ja tarpeitanne vastaava pitkäikäinen koti.Tutustu Honka-hirsitalojen laajaan valikoimaan
20142_38015.jpg
Rapattu julkisivu kestää sään rasitukset
Rapattu seinä on kestävä ja kaunis. Rappaus on kautta aikojen ollut suosittu julkisivujen pinnoitusmenetelmä antaen rakennuksella ajattoman ja arvokkaan kivitalon ulkomuodon. Julkisivuja muotoillaan, rakenteita suojataan ja yhtenäistä pintaa saadaan aikaan rappaamalla. Poltetun ja sammutetun kalkin käyttö laastin valmistuksessa on tunnettu maailmanlaajuisesti jo tuhansia vuosia - Suomessakin satoja vuosia. Rapattu julkisivu on huoleton rakenne kiinteistön omistajalle, sillä rappaus kestää vuosikymmeniä ilman huoltotoimenpiteitä.Lue lisää laasteista rapatuille seinille
20095_16590.jpg
Asenna itse pihakivet
Pihan kulkureittien ja käyttöalueiden rajaamisen sekä koko piha-alueen jäsentämiseen ja elävöittämiseen soveltuu erinomaisesti pihakiveys, joka on myös pihan huollon kannalta toimiva ratkaisu. Pihakiveyksen asentaminen käy myös omatoimirakentajalta – kunhan noudattaa ohjeita ja käyttää työhän soveltuvia työkaluja ja suojavälineitä. Pihakiveyksen onnistuneeseen lopputulokseen vaikuttavat samat asiat kuin muussakin rakentamisessa: huolellinen ennakkosuunnittelu ja kunnollinen perustus. Niinpä pihan suunnittelu kulkuyhteyksineen ja istutuksineen pitäisi aloittaa samaan aikaan kuin rakennusten suunnittelu, jotta mm. rakennusten perustuksia kaivettaessa huomioitaisiin myös pihan perustamisessa tarvittavat maansiirrot. Erityisen tärkeää tämä on talon taakse jäävän alueen kohdalla. Sinne kun saattaa olla vaikea päästä koneilla enää sen jälkeen, kun talo on pystyssä.Lisätietoa Rudus Betonituotteen pihakivistä...Lisätietoa Ruduksen kiviaineksista..
20155_43475.jpg
Optimoi kattoremontin kustannukset
Katon huono kunto tulee yleensä esille harmittavan myöhään, mikäli kuntokartoitusta ei ole tehty uuteen kotiin muutettaessa tai katon huoltoon ei ole kiinnitetty tarpeeksi huomiota. Katto on kotisi ja omaisuutesi tärkein suoja, joten sen on oltava hyvässä kunnossa. Uusi kestävä tiilikatto paitsi pidentää talon käyttöikää myös nostaa sen arvoa.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton