• Etusivu
  • LVI

Lämminvesivaraaja vähentää maalämpöpumpun käynnistysmääriä

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Kaukora Oy
Päivitetty 01.06.2016
20152_42218.jpg

AKVA GEO soveltuu kaikkiin lämmönlähteisiin.

Lämmitysjärjestelmän varustaminen lämminvesivaraajalla on tehokas tapa varmistaa lämmön tehokas säilyminen ja mahdollisuus käyttää energiaa oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Akvaterm-varaajalla varmistat, että kotisi lämpenee entistä turvallisemmin, helpommin, tehokkaammin ja ennen kaikkea edullisemmin.

Lämmitys ja käyttövesi samalla ratkaisulla

Kotisi lämmitysjärjestelmällä on kaksi tärkeää tehtävää: kodin sisälämpötilan pitäminen miellyttävän tasaisena sekä lämpimän käyttöveden tuotto. Tehokkaan Akvaterm-varaajan avulla ratkaiset molemmat tehtävät luotettavasti ja turvallisesti – kaikilla energiamuodoilla.

Lämpö, joka hyväilee

Vesikiertoisen lämmityksen laadun huomaat parhaiten kovilla pakkasilla. Sisäilma on tasaisen lämmintä ja hengityksen kannalta miellyttävää. Lisäksi vesikiertoinen lämmitys vähentää tasaisen lämpösäteilynsä ansiosta huonepölyn leviämistä. Märkätiloissa lattialämmitys lisää oleskelumukavuutta ja nopeuttaa lattian pintakosteuden kuivumista.

Pidennä järjestelmän käyttöikää - säästä energiaa ja ympäristöä

Valitsemalla Akvaterm-varaajan osaksi vesikiertoista lämmitysjärjestelmää, huolehdit osaltasi siitä, että järjestelmä ja sen komponentit säilyvät pidempään parempikuntoisena. Vaikka maalämpöpumppu ei itsessään vaatisikaan erillistä varaajaa rinnalleen, voidaan varaajan avulla vähentää pumpun käynnistysmääriä ja näin ollen pidentää käyttöikää. Myös kattilan käyttöikä pitenee varaajan ja tehokkaan latauspumpun ansiosta, koska kattilan lämpötila voidaan optimoida paremmin ja hoitaa lämmön varaaminen siellä missä se on tehokkainta – varaajassa. Akvatermin avulla lämmitysjärjestelmäsi hyötysuhde nousee ja energiaa säästyy. Lämmityslaitteesi toimivat tehokkaammin ja ympäristöystävällisemmin.

Laaja mallisto – yksilöllisiä ratkaisuja

Akvaterm tarjoaa käyttöösi laajan varaajamalliston. AKVA-varaajien lisäksi mallistoon kuuluu useita erilaisia, ensisijaisesti hybridilämmitysjärjestelmiin suunniteltuja varaajaratkaisuja. Lisäksi saneeraustarkoituksiin löytyy omat mallistot niin pienten kuin isojenkin kohteiden tarpeisiin.

Tutustu AKVATERM-lämminvesivaraajiin:

Akvaterm-tuoteluettelo 2015

Lisätarvikkeet

Vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä on luonnollisesti hyvä varustaa asianmukaisilla lisävarusteilla. Akvaterm toimii maahantuojana Termoventilerin Laddomat-latauspumpuille ja Thermomatic-lämmönsäätimille. Näiden avulla lämmitys voi olla entistäkin tehokkaampaa ja helpompaa, sillä latauspumpulla varustettuna kattilan ja varaajan yhteistyö sujuu tehostetummin ja optimoidummin. Lämmönsäätimet tuovat järjestelmään käyttömukavuutta ja helpottavat säätötoimenpiteiden tekoa.

Lämmönvaihdinkierukat on mahdollista tarkistaa sopivaksi juuri asiakkaan kohteeseen niin latauksen kuin käyttövesiosionkin puolesta. Myös yhdepaikkoja on mahdollista muokata asiakkaan toiveiden mukaan.

Asiakaskohtaiset ratkaisut

Lähes kaikkiin Akvatermin varaajamalleihin on mahdollista toteuttaa muutoksia asiakkaan toiveiden mukaan. Usein tila sanelee sen, minkä kokoinen varaaja sinne mahtuu. Siksi vakiomittaisia varaajia on mahdollista madaltaa tai korottaa, jotta saavutettaisiin haluttu vesitilavuus. Lisäksi lämmönvaihdinkierukat on mahdollista tarkistaa sopivaksi juuri asiakkaan kohteeseen niin latauksen kuin käyttövesiosionkin puolesta. Myös yhdepaikkoja on mahdollista muokata asiakkaan toiveiden mukaan.

Asiakas on aina keskiössä

Akvaterm pyrkii toiminnassaan nopeaan ja asiantuntevaan asiakaspalveluun. Asiakaskohtaiset erikoistoiveet toteutetaan mahdollisuuksien mukaan osaavien ammattilaisten ja Akvatermin kokeneen henkilökunnan yhteistyössä. Tuotteiden laatuun ja jatkuvaan parantamiseen panostetaan jatkuvasti.

Kaukora Oy
LVI
lämmitys
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

Lämminvesivaraaja, josta lähtee putkia
Akvaterm-varaajat
Lämmön varaaminen veteen on käytännöllinen ja helppo tapa varastoida lämpöä. Lämminvesivaraajalla täydennettyä vesikeskuslämmitystä voidaan pitää hyvänä ja toimivana ratkaisuna sekä nyt että myös pitkälle tulevaisuuteen, koska se on energian lähteestä riippumaton.
20074_4346.jpg
Akvaterm-lämmönvaraaja
Ketju on yhtä vahva kuin…Sanonta pätee hyvin lämmityskattila-asennukseen. Usein mielenkiinto kohdistuu vain itse kattilaan. Vähintään yhtä tärkeää on ammattimainen asennustyö. Uuden kattilan ja varaajan osto on kuin naimisiinmeno, ei siis mikään pikku juttu.Kattilan luvataan toimivan noin 20-25 vuotta. Yhtä tärkeää on sen optimaalinen toiminta koko elinkaarellaan. Oikealla tavalla toimivat latauspumppu, shunttiautomatiikka, pumput, venttiilit, putkimitoitukset sekä asennustavat muodostavat toimivan kokonaisuuden. Siksi ketjun kaikkien lenkkien on oltava yhtä vahvoja. Kaukora Oy tuo maahan kaikkia näitä tuotteita, joten pakettihankintana voit olla varma ketjun kestävyydestä.Lisätietoa lämmönvaraajista
20083_9758.jpg
Lämmön varaaminen
Lämmön varaaminen veteen on helppo ja käytännöllinen tapa varastoida lämpöä. Lämminvesivaraajia käytetään lisäämään asumismukavuutta, parantamaan energialähteen palamistulosta ja mahdollistamaan valmiuden myös tulevaisuudessa erilaisille energia- ja laitevaihtoehdoille.
201712_51104.jpg
Tutustu edistykselliseen patteritermostaattiin
Tiesitkö että vaihtamalla perinteisen termostaatin älykkääseen termostaattiin voit säästää vuodessa melkoisesti? Vaihtamalla esimerkiksi yli 15 vuotta vanhan termostaatin omavoimaiseen malliin, voi energian säästösi olla 8 %, mutta jos vaihdat termostaatin Danfoss Eco™ termostaattiin, voi energiansäästösi nousta jopa 30 %:iin.
20211_68317.jpg
Harkitsetko kodin lämmitystavan vaihtoa? Osallistu ilmaiseen webinaariin!
Lämmitätkö fiksusti vai maksatko liikaa? Olisiko sopiva aika lämmitysremontille ja mitä tukia siihen on mahdollista saada? Osallistu NIBEn järjestämään ilmaiseen webinaariin keskiviikkona 3.3.2021 klo 18, niin päivität lämmitystietosi vaivattomasti ajan tasalle.
20239_82800.jpg
Poistoilmalämpöpumppu haastaa tehokkuudessa maalämmön
Poistoilmalämpöpumppu (lyhenne PILP) on maa- ja ilma-vesilämpöpumpun lisäksi suosittu ja varteenotettava vaihtoehto omakotitalon tai rivitaloasunnon lämmitysvaihtoehdoksi. Kodissa on paljon lämpöenergiaa tuottavaa: ihmiset, jääkaappi, pakastin, elektroniikkaa, sauna, jne. Tuotamme lämpöenergiaa huomaamattamme.NIBE poistoilmalämpöpumput ovat tämän energian kierrätysjärjestelmä: ne hyödyntävät talosta poistettavan ilman lämpöenergiaa niin tuloilman lämmitykseen, vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään kuin käyttöveden lämmitykseenkin, mihin kaikki poistoilmalämpöpumput eivät pysty.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton