• Etusivu
  • Varusteet

Työkalut seinäpintojen uusimiseen

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Robert Bosch Oy / Työkalut
Päivitetty 30.11.2020
201711_50960.jpg

Remonttitarpeen iskiessä usein ensimmäinen ajatus on, miten homman saisi hoidettua siististi ja vähällä vaivalla. Näillä työkaluilla uusit vanhat seinäpinnat nopeasti ja helposti: akkuhiomakoneen, pienen ristilinjalaserin ja kätevän maaliruiskun avulla työskentely onnistuu todella sujuvasti.

Hio tarkasti ja tehokkaasti

Akkuyhdistelmähiomakone PSM 18 LIon kompakti ja voimakas yleisosaaja sekä hiomiseen että kiillottamiseen. Se sopii myös vaikeapääsyisiin työkohteisiin ja pienikokoisille pinnoille. Boschin mikrosuodatinjärjestelmä mahdollistaa siistin työskentelyn PSM 18 LI -mallilla. Tällöin sisäänrakennettu pölynimuelementti imee pölyn suoraan mukana toimitettuun mikrosuodatinkoteloon.

Hiomakoneelle on saatavana erillisenä lisävarusteena tehokas litiumioniakku ja latauslaite. Kumpaakin komponenttia voi käyttää kaikissa Boschin 18 V:n järjestelmissä. Laitteen sisältämä Boschin Syneon-siru pidentää akun käyntiaikaa. Näin sillä pystytään tekemään pitkäkestoisetkin työt ilman turhia keskeytyksiä.

  • Litiumioniakulla varustettu yhdistelmähiomakone on kätevä joka paikan hiomakone ilman johtoa
  • Kompakti ja kätevä laite sekä hiomiseen että kiillottamiseen, toimii niin vaikeasti tavoitettavissa työkohteissa kuin pienillä pinnoillakin
  • Tehokas litiumionivaihtoakku ja 1 tunnin latauslaite

Käyttäjäystävällisin maaliruiskutusjärjestelmä

Maaliruiskulla helpotat urakkaasi. Seinä-, metalli- ja puumaalien levitys sujuu vaivattomasti Boschin PFS -hienoruiskutusjärjestelmällä. Voit unohtaa kokonaan siveltimen ja maalitelan. Ruiskuta vaivattomasti ja nopeasti kaikentyyppisiä puu- ja seinämaaleja haluamallesi pinnalle – ilman valumia, roiskeita ja pisarointia. Tarkan ja säädettävän maalisuihkun kanssa työt sujuvat siististä ja stressittömästi. Olipa kyse sitten maalin, lakan tai vaikkapa öljyn ruiskuttamisesta – PFS-ruiskutusjärjestelmällä teet kaikki työt hetkessä.

201711_50959.jpg
  • ALLPaint-teknologia: kaikkien maalilaatujen helppo ruiskutus
  • Maalimäärän helppo säätö EasySelect-kiertokytkimellä
  • Erittäin kompakti rakenne ja olkahihna takaavat joustavan ja mukavan työskentelyn

Nerokas ja pieni ristilinjalaser

Kodin seinien suunnittelusta on tullut Boschin linjalaserin myötä todella helppoa. Kuvia, värejä, laattoja, hyllyjä tai tapetteja – Quigon avulla saat toteutettua haastavimmatkin suunnitelmasi. Boschin Quigo III on kätevä ja automaattisella tasauksella varustettu ristilinjalaser, jolla kotinikkari voi toteuttaa luovat ideansa. Kun työnnät luukun ylös, työkalu on heti käyttövalmis. Se heijastaa automaattisen tasauksen ansiosta ehdottoman suoran laserristin seinään. Sisäänrakennetun kallistustoiminnon avulla voit heijastaa myös kaltevia linjoja. Tällä työkalulla pystyt kohdistamaan poraus- ja naulauskohdat uskomattoman nopeasti ja helposti. Tutustu ristilinjalasereihin

202011_67717.jpg
  • Heijastaa samanaikaisesti vaakasuoran ja pystysuoran laserlinjan
  • Itsetasaava, tämä tarkoittaa aina 100 % suoraan
  • Säädettävä laserristi kalteville linjoille
Info

Info

Aika uusia vanhat sisäpinnat?

Robert Bosch Oy / Työkalut
Varusteet
työkalut
tapetointi
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

Bosch akkupumppu
Uusi akkukäyttöinen painepumppu helpottaa ilmaamista huomattavasti
Pian on jälleen renkaiden vaihdon aika. Asennuksen yhteydessä on myös aina tarpeen tarkistaa rengaspaineet. Kätevä akkukäyttöinen ilmapumppu tekee renkaiden paineen säädöstä tarkkaa ja nopeaa. Kompakti laite on ihanteellinen niin auton-, moottoripyörän- kuin polkupyörän renkaiden paineistamiseen. Lisäksi se on erinomainen apuväline eri urheilulajien pallojen täyttämiseen.
20213_69015.jpg
Tällä laitteella helpotat porausta puuhun ja metalliin
Lukuisissa erilaisissa kiinnityksissä tarvitaan poraamista, jolla tehdään reikä kappaleeseen kiinnikettä varten. Haasteeksi muodostuu usein reiän poraaminen tarkasti kohtisuoraan juuri oikeaan kohtaan. Työstettävän kappaleen muoto voi myös olla sellainen, että sen paikallaan pitäminen porauksen ajan on hankalaa tai jopa mahdotonta. Pöytäporakone helpottaa tätä työtä huomattavasti tehden reiän poraamisesta turvallista, tarkkaa ja nopeaa.
20238_82894.jpg
Tällä työkalulla työstät helposti puuta - urat, reunat ja viisteet hoituvat hetkessä
Kotiverstaalla hoituvat monenlaiset puutyöt. Käytetyimpien työkalujen, kuten porakoneen ja sahan lisäksi akkujyrsin on kätevä apuväline urien tekemiseen, reunojen siistimiseen, viisteisiin sekä koristeellisten kuvioiden luomiseen. Akkujyrsintä on nopea käyttää missä tahansa ilman tarvetta virtajohdon liittämiselle.
20219_72709.jpg
Työkalutesti: akkurunkonaulaimen iskuvoima yllätti
HiKOKI-akkutyökalutesti / Akkurunkonaulain / Roope Naasko
202112_74281.jpg
Miten valita sopiva maalausväline?
Kun edessä on maalausurakka, pohjatöihin ja maalin valitsemiseen kannattaa varata aikaa. Myös maalausvälineillä on väliä. Tarvitsetko telan vai siveltimen? Miten maalin laatu ja maalattava pinta vaikuttavat valintaan? Myös sillä on merkitystä, maalaatko sisällä vai ulkona.
20216_70969.jpg
Dronet yleistyvät rakennusalalla, mutta haasteita on vielä liuta
Rakennusalalla käyttökohteita riittää, mutta yritysten ei välttämättä kannata ottaa koko drone-toimintaa omalle kontolleen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton