• Etusivu
  • Rakentaminen

Kastellin supersuosikki Plazia 140 Hyvinkään asuntomessuilla

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Kastelli-Talot Oy
Julkaistu 11.07.2013
20137_35680.jpg

Kastelli esittelee Hyvinkään Asuntomessuilla arkkitehti Kirsti Sintosen suunnitteleman Plazia-kodin messukohteena numero 12.

Yksikerroksisen Plazian suosio perustuu kodin sydämenä toimivaan olokeittiöön, korkeiden ikkunoiden tuomaan valoisuuteen ja rentoutumiselle luotuun saunaosastoon.

Plazia-malliston tilaratkaisut ja moderni ulkonäkö ovat syntyneet rakentajaperheiden toiveista. Plaziaan käydään sisään talon päädystä, mikä helpottaa talon sijoittamista myös erilaisille tonteille.

Asuntomessualueen tontille Plazia 140 on sijoitettu peilikuvana siten, että oleskelutilat ja terassi avautuvat pihanäkymään ja ilta-aurinkoon. Talo ja autokatos luovat yhdessä sekä visuaalisesti että toiminnallisesti harkitun kokonaisuuden. Autokatos lisää pihapiirin suojaisuutta ja katoksesta on liikuntaesteisillekin kätevä yhteys pääovelle.

Asuntomessutalo on Viittä Vaille Valmis -toimitus, johon sisustussuunnittelija Virpi Illman on suunnitellut yksilöllisen sisustuksen. Suomalaisten osaajien toteuttamassa kodissa kotimaisuus korostuu myös sisustuksen valinnoissa. Sisustukselle luo pohjaa rauhallinen ja yhtenäinen värimaailma, johon taide tuo kodikkuutta ja lämpöä.

Tutustu Kastellin Plaziaan!

Jätä yhteydenottopyyntö Kastelli-talosta

20137_35681.jpg
Kastelli-Talot Oy
Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20071_3134.jpg
Suositut Kastelli-talot
Suomen ostetuimman talomerkin Kastellin suosio perustuu vahvasti sen järkevään rakentamistapaan. Paikallarakentamiseen perustuva Kastelli-järjestelmä varmistaa parhaiten turvalliset ja oikeaoppiset rakenteet ja se on joustava yksilöllisille muutoksille. Kastelli-rakentaja voi myös joustavasti hyödyntää omaa työpanostaaan haluamassaan laajuudessa.
20072_3675.jpg
Markkinajohtaja Kastellilta muuttovalmiit kodit
Suomen ostetuin talomerkki Kastelli on julkistanut oman valmiskotimallistonsa. Rakentajien toivomuksesta syntyneeseen ValmisKastelli-mallistoon on valittu kymmenen erikokoista ja erityylistä valmiskotia. Arkkitehtien suunnittelemat talot ovat 1- ja 2-kerroksisia malleja, joiden suunnittelussa suomalaisten perheiden toiveet ovat olleet etusijalla. Taitavalla arkkitehtisuunnittelulla neliöt on hyödynnetty tehokkaasti, jolloin myös rakentamiskustannuksia on voitu alentaa. ValmisKastelli-talojen tyyli vaihtelee perinteisestä moderniin.
20073_4031.jpg
Vk 6-10 Tapetointiongelmia
Helmikuu on todella lyhyt kuukausi. Tuntuu, että se tuli ja meni saman tien. Kaikkien mahdollisten epidemioiden jälkeen saimme vihdoin aikaa tapetointiin. Jossain aivolohkon takanurkassa oli matkan varrella syntynyt pakkomielle, jonka mukaan makuuhuoneen päätyseinään oli saatava yksivärinen, eläväpintainen tummansininen tapetti. Oli muuten tosi epätoivoinen idea. Kukaan muu ei ilmeisesti ole saanut vastaavaa kuningasajatusta tai ainakaan tämä suuri trendi ei ollut ehtinyt valmistajien tietoon. Ei ollut helppo nakki etsiä sopivaa versiota, mutta tunnetusti härkäpäisinä emme voineet antaa periksikään. Ja lopussa kiitos seisoi, kuten sananlasku lupaa. Sandudd Oy:n maahantuoma Livingwalls –tapetti pelasti meidät julmetulta bensalaskulta ja menetetyiltä hermoilta.
20217_71717.jpg
Salaperäinen BioÄly-ovi on nyt pilotti vaiheessa
Näin kesäkuumalla talon lämmitys ei tule ensimmäisenä mieleen, kun vierailee asuntomessukohteissa. Tosiasia kuitenkin on, että Suomessa on edelleen neljä vuodenaikaa, ja valtaosan vuodesta taloja täytyy lämmittää.Teräsrakenteisessa Pyörre-talossa heti sisääntulon vieressä on tyylikäs vieras-wc, jonka ovena on seinän sisään liukuva Liune-ovi. Tämä ovi näyttää suhteellisen normaalilta, mutta lähemmin tarkasteltuna oven mustat peilisyvennykset yllättävät. Ylin syvennys tuntuu lämpimältä, kun sen lähelle laittaa käden. Mistä on kysymys?
20233_81068.jpg
Delegoi sähkön säästäminen omalle kodillesi
Tiesitkö, että uusista omakotitaloista yli 80 % lämpenee erityyppisillä lämpöpumpuilla? Näistä maalämpöpumppuja on peräti 50 % ja poistoilmalämpöpumppuja 22 %. Fiksu energiaratkaisu kiinnostaa rakentajia ja Kastelli-talot Oy haluaa olla vahvasti mukana tässä muutoksessa. Kastelli on tuonut hiljattain markkinoille uuden Kastelli Energiafiksu -tuotepaketin, jonka turvin jokainen Kastelli-kodin omistaja pääsee iloitsemaan tulevaisuuden älykkäistä ratkaisuista jo nyt. Aurinkosähkö yhdistettynä muuhun fiksusti suunniteltuun lämmitys- ja sähköjärjestelmään on yksi parhaista sijoituksista, mitä jokainen voi tehdä, niin taloutensa kuin ympäristönkin kannalta.
20239_83068.jpg
Musta väri toimii kylpyhuoneessakin - inspiroidu yksityiskohdista
Kylpyhuoneen sisustaminen ja remontointi on monelle kodin sisustajalle ja remontoijalle innostava projekti. Kylpyhuone on paikka, jossa voi rentoutua, joten sen sisustuksen tulisi tukea rentoutumista ja rauhoittumista. Perinteisesti vaaleat ja neutraalit sävyt ovat olleet suosittuja kylpyhuonetrendeissä, mutta nyt on aika astua rohkeasti ulos mukavuusalueelta.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton