• Etusivu
  • Talo

Yksi hiomakone kaikkeen hiontatyöhön

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Robert Bosch Oy / Työkalut
Päivitetty 30.07.2013
2264_315438968_20137213127.jpg

Kompakti ja helppokäyttöinen PRR 250 ES soveltuu täydellisesti useille pinnoille.

Tämä hiomakone kuuluu jokaiseen kotiin – tarvitset vain yhden – Boschin PRR 250 ES -rullahiomakoneen.

Enää et tarvitse erilaisille pinnoille eri koneita ja suurta työkaluvarastoa. Bosch-rullahiomakone PRR 250 ES hoitaa kaiken mitä keksitkään, maalin pois puuportaista tai vaikka ruosteen aidasta. Vaihdat vain kätevästi tarviketta niin homma jatkuu nopeasti ja helposti. Tehojakin löytyy, voimakas 250 W:n moottori sopii työhön kuin työhön täydellisesti. Laite on erittäin monipuolinen, helppokäyttöinen ja siisti. Bosch-rullahiomakoneessa on nimittäin myös liitäntä ulkoiseen pölynpoistoon. Laitteeseen on saatavilla kahdeksan eri karkeuksista vaihtotarviketta, tämän jälkeen vain mielikuvitus on rajana.

Osta PRR 250 ES -rullahiomakone Jäsentukusta

2264_315438968_201372131224.jpg
PRR 250 ES:n ohut kädensija ja pehmustettu pinnoite takaavat hyvän käsiteltävyyden ja hallinnan.

Rullahiomakone PRR 250 ES:n tarvikkeet

60 mm hiomaholkki

  • tasaisille puupinnoille: mm. ovenkehyksille, porrasaskelmille tai vaikka puutarhakalusteille

  • 60 mm hiomarulla, joustava

  • epätasaisille ja kaareville puupinnoille: vaikka pöydänjaloille tai kaidepylväille

  • 60 mm lamellirulla

  • epätasaisille ja kaareville puu- ja metallipinnoille: esim. tuolien selkänojille

  • 15 mm hiomarulla, joustava

  • epätasaisille ja kaareville puupinnoille (pienet epätasaisuudet): koristelistat, pöydänjalat, kaidepylväät

  • 10 mm lamellirulla

  • tasaisille puu- ja metallipinnoille, ahtaisiin kohteisiin: ura- ja ponttiliitoksiin

  • 30 mm hiomaholkki, kartion muotoinen

  • tasaisiin puupintoihin, ahtaisiin kohteisiin: kuten lamellit

  • 5 mm lamellirulla

  • tasaisille puu- ja metallipinnoille, pieniin ja ahtaisiin kohteisiin: ura- ja ponttiliitokset

  • 10 mm harja, messinkinen

  • tasaiset tai epätasaiset metallipinnat: aidat, koristelistat ym. ruosteenpoistoon
  • Patentoidun SDS-järjestelmän ansiosta lisätyökalua tarvikkeiden vaihtamiseen ei tarvita.

    Osta PRR 250 ES -rullahiomakone Jäsentukusta

Boschin uutuus rullahiomakone PRR 250 ES:llä hiot kaikki pinnat uudenveroisiksi kädenkäänteessä.
Boschin uutuus rullahiomakone PRR 250 ES:llä hiot kaikki pinnat uudenveroisiksi kädenkäänteessä.
Robert Bosch Oy / Työkalut
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20238_82894.jpg
Tällä työkalulla työstät helposti puuta - urat, reunat ja viisteet hoituvat hetkessä
Kotiverstaalla hoituvat monenlaiset puutyöt. Käytetyimpien työkalujen, kuten porakoneen ja sahan lisäksi akkujyrsin on kätevä apuväline urien tekemiseen, reunojen siistimiseen, viisteisiin sekä koristeellisten kuvioiden luomiseen. Akkujyrsintä on nopea käyttää missä tahansa ilman tarvetta virtajohdon liittämiselle.
20225_78353.jpg
PFS 55 -maaliruisku pieniin projekteihin
SprayControl ja SDSTarkka ja hieno maalisumutusteho huolehtii tasokkaasta maalinlevityksestä. Voimakas ilmavirtaus hajottaa maalisäteen ja mahdollistaa eri ruiskutusmateriaalien tarkan ja siistin levittymisen. Ilmavirtauksen määrää voidaan säätää portaattomasti, jolloin maalin levityksen nopeutta ja maalisumua on helppoa ohjata: Alhaista puhallusasentoa käytetään juoksevissa materiaaleissa ja korkeaa taas sakeammissa materiaaleissa.SDS-järjestelmä huolehtii helposta ja nopeasta maalisäiliön vaihdosta ja puhdistamisesta. Käytön jälkeen maalin kanssa kosketuksessa olevat osat saadaan irrotettua ilman työkaluja, ja puhdistus on helppoa ja nopeaa.
20093_15666.jpg
Oksasilppurilla ilmaista kate- ja kuivikemateriaalia
Pieneltäkin tontilta kertyy yllättävän paljon risuja, oksia ja vanhoja perennaversoja, jotka kannattaa hyödyntää. Oksasilppua voi puutarhassa käyttää sekä kateaineena että kompostikuivikkeena.Istutusalueen katteena se pitää rikkaruohoja kurissa, suojaa pintamultaa kuivumiselta ja toisaalta myös rankkasateiden aiheuttamalta liettymiseltä. Näin maan kosteus pysyy tasaisempana ja kastematojen ja muiden hyödyllisten pieneliöiden toiminta helpottuu. Katteella saadaan pihaan tietysti myös visuaalista arvoa: sillä voi päällystää pienet polut, se siistii mainiosti mm. koristepensaiden alustat, on kaunis ja luonnollinen seuralainen havupensaille ja -puille ja pitää mm. mansikkakasvustot siistinä.
20204_64132.jpg
Remonttivastuusta taloyhtiöissä
Asunto-osakeyhtiössä ilmenee varsin usein epätietoisuutta siitä, kuuluuko huoneistoissa, ja erityisesti niiden kosteissa tiloissa, tehtyjen remonttien kustannukset taloyhtiölle vai osakkaalle tai osittain kummallekin.
20211_68191.jpg
Metallin kierrätys - tuubista toimeen!
Metallin kierrätyksen voisi ajatella olevan hyvin suoraviivaista hommaa. Mutta kuten kaikessa kierrätyksessä, on metallissakin omat sudenkuoppansa ja niksinsä. Metallin kierrätykseen taloyhtiöissä vaikuttaa 1.7.2021 voimaan tullut jätelaki. Tähän mennessä alle 20 asunnon taloyhtiöissä, joista syntyi alle 50 kg metallijätettä viikossa, metallin kierrättäminen on ollut vapaaehtoista. Nyt pienmetallin keräysastiat tulevat myös jo viiden asunnon taloyhtiöihin.
20147_40367.jpg
Asuntomessuilla hyväntekeväisyyshuutokauppa
Asuntomessuilla Jyväskylässä alkoi tiistaina 29.7. hyväntekeväisyyshuutokauppa, jossa Remu Aaltosen sisustaman kohteen yläkerran kalusteet sekä kohteessa olevat valokuvanäyttelyn teokset huutokaupataan.Huutokaupan tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä Uusi Lastensairaala 2017 –hankkeelle.- Hoitolaitokset ja sairaalat ovat erityisasumisen muotoja. On luontevaa, että Asuntomessut yleishyödyllisenä osuuskuntana osallistuu myös lasten ja nuorten hyvinvoinnin ja terveyden parantamiseen. Huutokaupan avulla Asuntomessujen kävijät voivat osallistua tämän asumiseen osa-alueen tukemiseen, Suomen Asuntomessujen toimitusjohtaja Pasi Heiskanen kertoo.Kiinnostuitko? Voit tutustua huutokauppakohteisiin tästä.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton