• Etusivu
  • Talo

Kestävä ja tyylikäs tiilikatto kotisi suojaksi

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Ormax Monier Oy
Päivitetty 06.03.2014
20131_33549.jpg

Suomalaiseen maisemaan sopiva tiilikatto on kaunis ja järkevä valinta: pitkäikäinen, helppohoitoinen, säänkestävä ja äänetön.

Viisas talon omistaja kiinnittää ensimmäiseksi huomionsa kattoon. Esteettisyys on tärkeä seikka sen lisäksi, että katon tehtävä on suojata rakennusta ja asukkaita koko rakennuksen käyttöiän. Betonikattotiilen kestoikä on noin 70 vuotta ja kun se vielä on edullisin katemateriaali, niin mikäs sen parempi kate olisikaan Suomen vaativiin olosuhteisiin.

Jätä yhteydenottopyyntö tästä

Ormax betonikattotiili - suomalaisten suosikki ja testivoittaja

Ormax-betonikattotiilet eivät suotta ole Suomen suosituimpia kattotiiliä. Ankaran ilmaston haasteista selviämiseen tarvitaan parasta laatua. Ormax-katto on äänetön niin sateella kuin lämpötilan vaihteluissa. Klassisen harmonisen kaksoisaaltoprofiilinsa vuoksi se sopii monenlaisiin taloihin. Ormax on valittu myös TM Rakennusmaailman testissä parhaaksi betonikattotiileksi (6/09).

Ormax Polar edistyksellisin kattotiili

Ormax Polar on Monierin uusin kattotiili ja insipiraatio sen kehittämiseen on haettu luonnosta. Polar on Monierin edistyksellisin ja kestävin betonikatotiili. Sen ainutlaatuinen pinta säilyttää luonnollisen sävynsä 30% pidempään muihin vastaaviin betonikattotiiliin verrattuna. Myös Ormax Polarin lämpöä heijastava pinta takaa miellyttävän sisäilman kesällä. Tiilen luonnolliset silkinhohtoiset mattasävyt sopivat hyvin suomalaiseen rakentamiseen.

20131_33548.jpg

Entistäkin kestävämpi Ormax Protector+

Ormax Protectorissa yhdistyvät kaunis ulkonäkö ja pitkä elinkaari. Ainutlaatuinen Protector-pinnoite antaa läpivärjätylle tiilelle kauniin pinnan, joka hylkii tehokkaasti likaa ja kasvillisuutta. Pinnoite suojaa myös uv- säteilyltä, jolloin väri pysyy pitkään haalistumattomana. Kotimainen Ormax Protector-betonikattotiili antaa katolle laadukkaan ja harmonisen ilmeen.

Tiilikatto on ominaisuuksiltaan ylivoimainen vesikatevalinta – hiljainen, kestävä ja tyylikäs, se myös nostaa kotisi arvoa.
Tiilikatto on ominaisuuksiltaan ylivoimainen vesikatevalinta – hiljainen, kestävä ja tyylikäs, se myös nostaa kotisi arvoa.

Millainen tiilikate sopii sinun taloosi?

Info

Info

Täydellisessä katossa on kaikki kohdallaan - myös kattoturvatuotteet

Kattoturvatuotteet ovat välttämätön osa turvallista ja toimivaa kattoa. Talon omistajana vastuullasi on varmistaa, että katolle kiipeäminen, siellä liikkuminen ja työskentely onnistuvat turvallisesti. Talon omistaja vastaa myös siitä, että lakeja ja määräyksiä noudatetaan kattoturvatuotteiden määrän ja laadun suhteen.

Kun valitset katon Monierilta, saat täydellisen katon, johon sisältyvät kaikki tarvittavat, määräysten mukaiset varusteet, jotka tekevät katosta turvallisen, varman ja kestävän.

Jätä yhteydenottopyyntö tästä

Avaimet käteen tiilikattoremontti

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Ormax Monier Oy
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20196_58616.jpg
Aluskatteen asennus
Aluskate on tärkeä osa kattoa ja on tarkoitettu kestämään katolla yhtä kauan kuin varsinaisen katemateriaalikin. Sitä ei tule jättää pitkäksi aikaa säälle yms. ulkopuolisille rasituksille alttiiksi. Aluskate ei ole tarkoitettu rakennusaikaiseksi sääsuojaksi vaan rakennus tulee sääsuojata erikseen. Aluskatteen asennuksen jälkeen varsinainen kate tulee asentaa mahdollisimman nopeasti, mielellään muutaman viikon kuluessa.
20071_3216.jpg
Kaunis ja kestävä tiilikate
Tiilikatto on Suomen suosituin, uusien pientalojen katemateriaali. Suomalaiseen arkkitehtuuriin ja maisemaan sopiva tiilikatto on kestävä, äänetön ja talon arvoa nostava vesikatevaihtoehto. Tiilikatto on kaunis ja kestävä laatukatto, joka sopii erinomaisesti niin uudisrakennukseen kuin vanhan talon korjaukseen.
20072_3476.jpg
Tiilikatto nostaa talosi arvoa!
Tiilikatto on Suomen suosituin uusien pientalojen katemateriaali. Suomalaiseen arkkitehtuuriin ja maisemaan sopiva tiilikatto on kestävä, äänetön ja talon arvoa nostava vesikatevaihtoehto. Tiilikatto on kaunis laatukatto, joka sopii erinomaisesti niin uudisrakennukseen kuin vanhan talon korjaukseen. Lafarge Roofing Oy:n avaimet käteen -paketti on uskomattoman kätevä ja helppo tapa tehdä tiilikatto. Katon ostajan tarvitsee vain valita tiilimalli ja väri, me hoidamme asennuksen luotettavasti!
20073_4266.jpg
Kermansaven astiat
Kermansaven käytännölliset ja kauniit astiastot sopivat yhtä hyvin arkipöytään kuin juhlakattaukseen ja kestävät ahkeraakin käyttöä kulumatta vuodesta toiseen. Tuotteet ovat korkeapolttoista kivitavaraa, jotka kestävät erittäin hyvin kulutusta. Laadukkaan lasituksen ansiosta astioiden pinta säilyy vuodesta toiseen kiiltävänä ja helposti puhdistettavana.
20192_56474.jpg
Jätevesiprojekti nopeasti ammattilaisten avustuksella
Kymmeniä tuhansia suomalaisia kiinteistöjä koskeva jätevesilain määräaika 31.10.2019 päättyi ja ammattitaitoisia jätevesisuunnittelijoita on Suomessa vain kourallinen.Mitä kaikkea pitää ottaa huomioon, ja mistä löytää ammattilaisen, johon voi oikeasti luottaa?Jätevesisuunnittelu alkaa suunnittelijan tekemällä tonttikäynnillä. Samalla keskustellaan yhdessä toiveista ja tarpeista, joita suunnittelun ja valittavan jätevesijärjestelmän tulee ratkaista.Kohdekäynnin jälkeen suunnittelija tekee suunnitelman sekä laatii asiakkaan puolesta lupahakemukset kunnalle. Rakennettaessa täysin uutta vakituista tai kesäasuntoa vaaditaan rakennusluvan liitteeksi jätevesisuunnitelma. Vanhaa kohdetta kunnostettaessa jätevesisuunnitelma tulee toimittaa kunnan lupaviranomaiselle toimenpidelupahakemuksen liitteenä. Projektissa kannattaa huomioida lupahakemusten käsittelyn vaatima aika, joka vaihtelee kunnittain muutamasta viikosta jopa puoleen vuoteen.Suunnitelman sisältämän materiaaliluettelon avulla voi pyytää tarjouksen valitusta jätevesijärjestelmästä ja asennuksesta.
20183_52191.jpg
Helppohoitoiset kasvit keväiselle lasiterassille
Kevät tekee tuloaan jo kohisten ja on taas se aika vuodesta, kun saa alkaa laittamaan terassia kevät- ja kesäkuntoon. Myös istutuksia voi alkaa suunnitella terassin somistukseksi. Erilaiset sipulikasvit viihtyvät ulkona jopa pienillä pakkasilla ja tuovat lasitetulle terassille lisää viihtyvyyttä. Lumon kysyi kukkakauppa Ruusupuun yrittäjä Sanna Toivoselta vinkit kevätkasvien valintaan ja hoitoon.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton