• Etusivu
  • Talo

Liune Door liukuovet – extraneliöitä asumiseen

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Aulis Lundell Oy
Päivitetty 25.10.2023
kosteantilan-liukuovi-liune-1920x1080

Liukuovet saatavana myös pariovina.

Liune on kotimainen liukuovikokonaisuus, jossa ovilevy liukuu seinärakenteen sisään. Ovi ei ole enää koskaan tiellä! Yksi Liune-ovi antaa tilaa asumiseen 1-3 m2 ja laaja ovimallisto saa sisustajan mielikuvituksen lentoon.

Liune on oivallinen ovivaihtoehto kompakteihin tiloihin, joissa neliöt halutaan mahdollisimman tarkasti hyötykäyttöön. Se sopii vaativalle sisustajalle, joka arvostaa tilojen muunneltavuutta ja korkealaatuisia pintamateriaaleja.

Ovet liikkuvat kevyesti ja vakaasti ja rakenne kestää käytössä. Siksi Liune soveltuu yhtä hyvin lapsiperheelle kuin seniorikotiinkin. Oviaukkoon ei tule kynnystä ja useassa mallissa Liune ovi liukuu kokonaan rakenteen sisään, jolloin koko tila on käytettävissä vapaasti.

Liukuovet toimitetaan asennusvalmiina

Liune on asennusvalmis toimituskokonaisuus, jossa pala väliseinärunkoa toimitetaan valmiiksi kasattuna elementtinä työmaalle, tämä nopeuttaa ja helpottaa asennusta paikan päällä. Elementissä on valmiina kaikki liukuovessa tarvittavat kiskot ja ohjaimet. Ovilevy ja karmit toimitetaan yhdessä muiden pintamateriaalien kanssa.

Liune-elementti asennetaan helposti paikalleen kokonaisuutena väliseinän runkorakenteen asentamisen yhteydessä ja levytetään tämän jälkeen kuten normaali seinärakenne. Oven voi valita muun sisustuksen mukaan. Valikoima on modernista klassikkoon tai voit painattaa oman kuvasi, joten varmasti kaikille löytyy mieleinen liukuovi.

Kuinka paljon tilaa tarvitaan oven molemmille puolille ja ylös?

Seinärungon ja elementin asennusvara on 15-40 mm. Perusmitta on että elementti vie tuplaleveyden siitä mikä on oviaukon koko. Korkeudessa ei tarvitse huomioida kuin 100 mm asennusvaran kanssa.

Millaisina osina tuote toimitetaan?

Liune runko tulee valmiiksi kasattuna elementtinä ja mahtuu sisään korjauskohteissakin. Elementin siirrossa pitää olla kaksi henkilöä. Ovi tulee omana pakettina ja karmit omanaan.

Liukuovivalikoima on kattava.
Liukuovivalikoima on kattava.

Liukuovien valmistaja

Liunen taustalla on Aulis Lundell Oy, joka syntyi rakkaudesta teräkseen yli kolmekymmentä vuotta sitten. Toiseen sukupolveen edennyt perheyritys on vuosien aikana jättänyt jälkensä kevytrakentamisen historiaan. 2000-luvulla yritys on laajentanut tuotantoaan väliseinärangoista ja profiileista asumisen ja sisustamisen ratkaisuihin. Näistä esimerkkinä on innovatiivinen Liune.

Lue lisää liukuovista

Aulis Lundell Oy
Talo
liukuovi
väliovi
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

201410_41383.jpg
Liukuovi on helppo ja nopea asentaa
Pohjakuvasta on yleensä hyvä lähteä liikkeelle suunnittelemaan tilan tarvetta ja tilassa tapahtuvaa liikennettä. Liukuovi ratkaisee monia pulmia, joita kääntyvien ovien kanssa voi olla useita.
20144_38674.jpg
Liukuva sisäovi meidän kotiin?
Liune Door on seinän sisään integroitu liukuva sisäovi. Se on moderni ovivaihtoehto tiloihin, joissa neliöt halutaan mahdollisimman tarkasti hyötykäyttöön. Se sopii vaativallekin sisustajalle, joka arvostaa tilojen muunneltavuutta ja korkealaatuisia pintamateriaaleja. Ovet liikkuvat kevyesti ja vakaasti, lisäksi Liunen teräsrakenne kestää rakennuksen koko elinkaaren. Liune liukuovet soveltuvatkin yhtä hyvin lapsiperheelle kuin seniorikotiin. Oviaukkoon ei tule kynnystä ja useassa mallissa Liune ovi liukuu kokonaan rakenteen sisään, jolloin koko vapaa kulkutila on käytettävissä.
Talot kadun varrella
Sisätilojen suunnittelun aikataulutus - katso tallenne webinaarista
Torstaina 17.2. järjestimme webinaarin, jossa keskusteltiin sisätilojen suunnittelusta ja aikataulutuksesta. Webinaarissamme käsittelimme useaa arkemme sujuvuuteen hyvin olennaisesti liittyvää asiaa, kuten välioviratkaisuja, tulisijojen valintaa sekä sijoittelua. Puhuimme myös erilaisten pintojen käsittelystä ja värien vaikutuksesta tunnelmaan sekä keittiöistä ja niiden toimivuudesta.Pääset katsomaan illan webinaarin alta.
Välioviäänestyksen tulokset kuvattu pallon muotoiseen prosenttigraafiin
Välioviäänestyksen voittaja on selvinnyt
Perinteitä kunnioittavat ja kauniit elegantit 3-peiliset maitolasiset pariovet nappasivat voiton Liune- väliovien äänestyksessä. Toisen sijan äänestyksessä otti hyvin niukalla äänienemmistöllä Vihreä TAIKA-liukuovi ja kolmanneksi, vain muutaman äänen perusteella, tuli saunan lasinen liukuovi.Uudet Liune-ovien väri ja ideat on otettu hyvin vastaan, vaikka perinteisempi malli olikin äänestäjien enemmistön mieleen. Yllätykseksemme viime vuoden voittaja, musta kääntyvä väliovi jäi pitämään joukon häntäpäätä. Näin ajat ja sisustukselliset mieltymykset muuttuvat. On silti hyvä, että esimerkiksi Liune Door tarjoaa jokaiseen makuun sopivan välioven, eikä trendien muuttuminen vaikuta mallien saatavuuteen.Ääniä yhteensä annettiin 888 kpl.
harri syrjäsen uuden kodin clt-ovi. kuvassa pesuhuoneen puunvärinen ovi
Tervetuloa Liune Door koulutuspäivään 2.4.2024
Osallistu innostavaan ja informatiiviseen koulutuspäivään, joka keskittyy Liune Door -tuotteeseen ja sen asennustekniikkaan. Tilaisuus järjestetään Liunen näyttelytilassa Runeberginkadulla, ja se tarjoaa erinomaisen tilaisuuden perehtyä uutuuksiin ja jakaa asiantuntemusta muiden alan ammattilaisten kanssa.
20226_78549.jpg
Sopiiko liukuovi meidän kotiin?
Liune-liukuovi on oivallinen ovivaihtoehto kompakteihin tiloihin, joissa neliöt halutaan mahdollisimman tarkasti hyötykäyttöön. Se sopii vaativallekin sisustajalle, joka arvostaa tilojen muunneltavuutta ja korkealaatuisia pintamateriaaleja. Ovet liikkuvat kevyesti ja vakaasti ja rakenne kestää käytössä. Liune liukuovet soveltuvatkin yhtä hyvin lapsiperheelle kuin seniorikotiin. Oviaukkoon ei tule kynnystä ja useassa mallissa Liune ovi liukuu kokonaan rakenteen sisään, jolloin koko tila on käytettävissä vapaasti.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton