• Etusivu
  • Talo

Tulikiven uudessa Kide-takkauunissa on Figure-pinnoite

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Tulikivi Oyj
Julkaistu 14.02.2013
20132_33926.jpg

Kide 2 valkoinen

Tulikivi Figure -pinnoite on uudenlainen pintamateriaali tulisijoissa. Se mahdollistaa erilaiset, persoonalliset pintastruktuurit tulisijan pinnalla. Kide 2 -takkauunin pinta muodostuu nimensä mukaisesti kolmiulotteisesta kidekuvioinnista. Tulisijaa on saatavissa valkoisena sekä tummanharmaana.

Lisätietoa Tulikivi-tulisijoista

Vuolukivinen sisärunko ja pinnalla Tulikivi Figure -pintamateriaali

Kide 2 -takkauunissa vuolukivinen sisärunko ja pinnalla Tulikivi Figure -pintamateriaali, joka on ainutlaatuinen, tulenkestävästä valumassasta ja vuolukivestä muotoon valettu kuorimateriaali. Tulikivi Figure kestää kosketuksen ja ennen kaikkea katseet. Kidemäinen pintastuktuuri antaa Kide 2 -takalle ainutlaatuisen ilmeen, jota voi korostaa esimerkiksi valaisimilla. Pintakuviota voi itse muuttaa vaihtamalla valaistuksen suuntaa ja voimakkuutta. Mitä viistompi valo, sitä vahvemmin kidekuvio erottuu.

Luukussa on ilmanoton säätelyyn perustuva palamisenohjaustoiminto

Kide 2 -tulisijassa, ei ole lainkaan niiden visuaalista ilmettä rikkovia näkyviä ilmanottoaukkoja eikä
tuhka- ja nuohousluukkuja. Kahva on integroitu osaksi luukun alareunaa upottamalla se tyylikkäästi luukun pinnan tasoon. Luukussa on helppokäyttöinen ilmanoton säätelyyn perustuva palamisenohjaustoiminto, ja luukun lasin rasterointi kehystää kevyesti näkymää tulipesään.

Tulikiven tulisijat ovat vähäpäästöisiä tulisijoja, joiden hyötysuhde on korkea

Tulikiven tulisijat täyttävät maailman tiukimmat ympäristömääräykset. Maailman suurin lämpöä varaavien tulisijojen valmistaja, suomalainen Tulikivi Oyj on yhtenä alan edelläkävijöistä sitoutunut puhtaamman polttotekniikan edistämiseen tuotekehityksessään sekä suunnittelemaan vähäpäästöisiä tulisijoja, joiden hyötysuhde on korkea.

Erinomainen energiatehokkuus ja tutkitusti alhaiset päästöt ovat tehdasvalmisteisten Tulikivi-takkojen selviä etuja paikalla muurattaviin tulisijoihin verrattuna. Tulikiven teknologia on hyväksytty ympäri maailmaa, ja yhtiön tuotteet läpäisevät maailman tiukimmat päästönormit.

Info

Info

Jätä yhteydenottopyyntö Tulikiven edustajalle

Voit jättää Rakentaja.fi-palvelun kautta yhteydenottopyynnön lähimmälle Tulikiven edustajalle. Täytä alla oleva lomake, niin Tulikiven asiantuntija ottaa sinuun yhteyttä.

Jätä yhteydenottopyyntö tästä

Tulikivi Oyj
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20085_11058.jpg
Tulikivi-uuni on varsinainen lämpövoimala
Vuolukivi on synnynnäinen uunikivi, ja Tulikivi on suurenmoinen vuolukiviuuni. Varaavan Tulikivi-uunin taika perustuu vuolukiven erinomaiseen lämmönvaraus- ja lämmönjohtokykyyn. Yhdessä korkean ominaispainon kanssa ne takaavat erinomaisen lämmitystehon sekä pitkän lämmönluovutusajan.Polttopuut palavat uunin pesässä nopeasti ja tehokkaasti, jolloin uunin massa varaa lämmön ripeästi itseensä. Pari pesällistä puuta riittää lämmittämään huoneen kuin huoneen, ja lämpöä huokuu sisätiloihin yli vuorokauden. Niinpä Tulikivi-uuni ei tuhlaa lämpöä eikä puuta kuten tavallinen kamiina tai avotakka, joissa täytyy pitää tulta yllä jatkuvalla syötöllä.
200611_789.jpg
Luonnonkivi on vaivaton ratkaisu
Luonnonkivi henkii yksilöllisyyttä, aitoutta ja arvokkuutta. Rakennusmateriaalina siinä yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla käytännöllisyys, esteettisyys ja kestävyys. Luonnonkivi on myös vaivaton ratkaisu, kun luotat ammattilaisiin jo suunnitteluvaiheessa.Useimpien rakentajien toiveena on valita materiaalit, jotka tarjoavat silmänruokaa, mutta vaativat vähän huolenpitoa. Luonnonkivet helpottavat olennaisesti pintojen kunnossapitoa, sillä ne ovat kestäviä ja helppohoitoisia. Ne sopivat yhtä hyvin niin uudispihoihin kuin saneerattavaan pihaan. Luonnonkiven ominaisuuksia arvostetaan, mikä merkitsee arvonnousua kiinteistölle.Lisätietoa luonnonivistä
20123_30161.jpg
Luonnonkivestä on moneksi
Luonnonkivi henkii ympärilleen yksilöllisyyttä, aitoutta ja arvokkuutta. Sisustusmateriaalina siinä yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla käytännöllisyys, esteettisyys ja kestävyys. Luonnonkiven ominaisuuksia arvostetaan, mikä merkitsee arvonnousua asunnolle. Luonnonkivi on erittäin käytännöllinen materiaali kodin eri pinnoille.Lisää luonnonkivipinnoista
20081_8214.jpg
Elämänkumppaneita tositarkoituksella
Vepsäläinen on merkkikalusteiden erikoisliike, joka palvelee asiakkaitaan tarjoamalla heille johtavien koti- ja ulkomaisten valmistajien tuotteita. Valikoimasta löytyvät niin ikuiset klassikot kuin trendikkäät uutuudet. Edustettuina on suomalaisille tuttuja laatuhuone-kalujen tekijöitä kuten Adea, Artek, BoConcept, Boknäs, Calligaris, Fritz Hansen, HT-Collection, Hästens, Interface, Jensen, Muurame, Natuzzi ja Tempur. Huonekalujen ohella Vepsäläisen valikoimiin kuuluu myös muita sisustustuotteita. Liikkeiden valikoimat vaihtelevat jonkin verran paikkakunnittain.Kaikkia Vepsäläisen yhteistyökumppaneita – huone-kalujen ja sisustustuotteiden valmistajia – yhdistää luja laatu, kestävyys ja korkeatasoinen suunnittelu. Edustamamme merkit kattavat suurimman osan parhaista itsenäisistä valmistajista. Laaja merkki-valikoima ja se, ettemme ole sidottuja yhden valmistajan tai valmistuttajan mallistoihin, tarjoaa myös asiakkaillemme enemmän valinnanvaraa.
20183_51973.jpg
Vaadi saumaustöiden tekijältä ammattitaitoa
Elementtien saumaustöiden tilaajan kannattaa varmistaa, että saumaustöitä tekee ammattilainen, jonka osaaminen on varmistettu uudella saumaustyökorttikoulutuksella. Saumat ovat usein se rakennuksen heikoin lenkki, josta sisäilmaongelmat ja rakenteiden kosteusvauriot syntyvät. Halvin saumaustyö saattaa myös altistaa asukkaat, työntekijät ja ympäristön PCB:lle, lyijylle ja asbestille.
20088_12259.jpg
Nuhjuisesta kerrostaloyksiöstä suunnitellen trendikäs koti
SisustussuunnitteluaSeurantakohteen kerrostalo-Tähtisilmän yksiön sisustussuunnitelmassa lähtökohtana oli muuttaa pinnoiltaan varsin kehnossa kunnossa olleet tilat nuorelle trendikkääksi ja mukavaksi asunnoksi. Värimaailmaksi muotoutuivat pehmeät valkoisen ja harmaan sävyt, joita tekstiileillä ja huonekaluilla, esim. oranssin tai vihreän ja valkean ja mustan värisillä, voisi helposti raikastaa haluamaansa suuntaan. Yksiöön suunniteltiin pintamateriaalit ja kiintokalusteet. Huonekalut ja valaisimet jäävät tulevan asukkaan harkintaan.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton