• Etusivu
  • Talo

TTS kouluttaa

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö TTS-Kehitys Oy
Julkaistu 23.01.2013
20131_33528.jpg

Märkätila-asentajan henkilösertifiointi

TTS tarjoaa ammatillista koulutusta työelämän tarpeisiin. Monipuolinen koulutustarjontamme palvelee sekä yksittäisen henkilön ammatillista kouluttautumista että yritysten kanssa toteutettavaa henkilöstökoulutusta.

Koulutuksemme ovat hyvin työelämälähtöisiä ja sisältävät paljon käytännön harjoituksia. Kaikkiin tutkintotavoitteisiin koulutuksiimme kuuluu työssäoppimisjakso, jolloin opiskelijat pääsevät tutustumaan ja tekemään oman alansa työtä. Teemme laajaa yhteistyötä yritysten kanssa, mikä takaa opiskelijoillemme hyvät työssäoppimismahdollisuudet.

Koulutuskalenterista löydät kaikki tulevat koulutukset.

Nyt haussa mm. seuraavaa:

Märkätila-asentajan henkilösertifikaatti

Tavoite

Koulutuksen tavoitteena on antaa opiskelijalle sellaiset tiedot ja taidot, että hän pystyy tekemään rakennusten märkätilojen vedeneristystyöt itsenäisesti määräysten, suunnitteluasiakirjojen ja asennusohjeiden mukaan oikeaa työjärjestystä noudattaen.

Pääsyvaatimukset

Koulutukseen voivat hakeutua henkilöt, jotka työskentelevät märkätilojen vedeneristäjinä ja joilla on alan peruskoulutus tai vastaava työkokemus.

Koulutuksen kesto

Märkätilojen vedeneristyskoulutukseen sisältyy yksi teoriapäivä, minkä jälkeen on kirjallinen tentti sekä työnäyttö sertifioidulla vedeneristeellä tai muovimatolla työmaaolosuhteissa. Näyttöjä arvioidaan koulutuksen alusta lähtien.

Tarkemmat tiedot ja haku koulutukseen

Tulityökorttikoulutus

Koulutus on tarkoitettu tulityökorttia tarvitseville urakoitsijoille ja tulitöitä tekeville henkilöille. Koulutukset pidetään Rajamäen / Vantaan toimipisteissä.

Tulityökortti on voimassa 5 vuotta.

Kurssiin liittyy tulityötutkinto, joka on järjestetty noudattaen Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön ja Suomen Vakuutusyhtiöiden Keskusliiton hyväksymiä tulityösääntöjä.

Tulityökorttia tarvitaan aina, kun tehdään hitsaus-, leikkaus-, kuumailmapuhallus- tai muuta kipinöivää työtä vakituisen tulityöpaikan ulkopuolella.

Koulutuksen kesto 1 päivän.

Tarkemmat tiedot ja haku koulutukseen

Asbestityöt

Tavoite

Koulutuksen tavoitteena on antaa opiskelijalle sellaiset tiedot ja taidot, että hän pystyy tekemään asbestipurkutyötä turvallisesti ja työsuojeluviranomaisten hyväksymällä tavalla.

Kohderyhmä

Koulutukseen voivat hakeutua rakennuksilla työskentelevät, purkutöitä tekevät työntekijät ja työnjohtajat. Valtioneuvoston päätös 318/2006 asbestityöstä edellyttää, että asbestipurkutyötä suorittavalla työnantajalla on työsuojeluviranomaisten valtuutus ko. työhön. Edellytyksenä valtuutuksen myöntämiselle on mm. että työnantaja käyttää asbestipurkutyöhön koulutettua työnjohtoa ja työntekijöitä, käyttää purkutyössä työsuojeluviranomaisten hyväksymiä laitteita ja työmenetelmiä ja noudattaa asbestipurkutyössä työsuojeluviranomaisten vahvistamia turvallisuusmääräyksiä.

Koulutuksen kesto 3 päivää.

Tarkemmat tiedot ja haku koulutukseen

TTS-Kehitys Oy
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

Työntekijät työmaalla
Työtehoseura kouluttaa rakentamaan
TTS (Työtehoseura) tarjoaa monipuolista koulutusta työelämän ja yritysten tarpeisiin. Monipuolisesta koulutustarjonnasta myös yksittäiset henkilöt löytävät ammatillista koulutustarjontaa. TTS:llä on rakentamiseen ja siihen läheisesti liittyvään sisustamiseen sekä puutarhan rakentamiseen ja hoitoon liittyvää koulutustarjontaa. Lisäksi TTS tutkii, testaa, kehittää ja suunnittelee asumiseen ja toimivaan arkeen liittyviä ratkaisuja.Lisää koulutuksesta ja tutkimustoiminnasta
20107_22620.jpg
Viilennä vihreällä, pidä pörssi plussalla
Helteisen sään nostaessa asuntojen sisälämpötiloja nousee myös sähkönkulutus. Huoneisiin tuodaan tuulettimia ja jäähdyttäviä ilmastointilaitteita. Ilman lisälaitteittakin sähkönkulutus nousee; kylmälaitteet joutuvat tekemään rankasti töitä pitääkseen ruuat viileinä ja pakasteet jäässä.Kuumalla säällä kylmälaitteen sähkönkulutus voi nousta huomattavasti. Kun käyttöympäristön lämpötila nousee 25 asteesta 32 asteeseen, kasvaa kylmälaitteen sähkönkulutus 25 - 40 prosenttia. Helteellä myös laitteiden käyttöhäiriöt lisääntyvät, kun lämpötilaero laitteen sisällä verrattuna ympäristön lämpötilaan on normaalia suurempi.
Seinän tasoitus
Koulutusta työelämän ja yritysten tarpeisiin
TTS on vuonna 1924 perustettu valtakunnallinen koulutus-, tutkimus- ja kehittämisorganisaatio. TTS:n toiminta-ajatuksena on parantaa asiakkaiden osaamista, tuottavuutta ja hyvinvointia.TTS:n monipuolinen koulutustarjonta palvelee sekä yksittäisten henkilöiden ammatillista kouluttautumista että yritysten kanssa räätälöityä henkilöstökoulutusta. TTS kouluttaa noin 200 henkilön voimin vuosittain yli 7000 henkilöä yhä paremmiksi ammattilaisiksi vaativiin tehtäviin asiakasyrityksissämme.Lisää TTS koulutuksesta..
20145_39529.jpg
Valokate suojaa ovea sään vaihteluilta
Valokate kaartuu ovikatokseksiOven päällä oleva katos tai lippa suojaa oven rakenteita ja tietenkin päästää kulkijansa lähes kuivana sisälle. Jos sitä ei ole, hätä ei ole tämän näköinen. Oven päälle voidaan kiinnittää valokatteesta valmiiksi taivutettu ovikatos.
20133_34374.jpg
Sähköenergian hinta
Sähköenergian hinta muodostuu kahdesta erillisestä palvelustaSähköenergian hinta muodostuu sähkön siirtopalvelusta, itse sähköenergiasta sekä näihin molempiin liittyvistä veroista. Sähkön siirto, eli verkkopalvelu on aina paikallisen jakeluverkonhaltijan yksinoikeus, mikä tarkoittaa sitä että siirtopalveluaan kuluttaja ei voi kilpailuttaa.
201912_61759.jpg
Harkittuja yksityiskohtia ja ympäröivän luonnon lumoa
Entisenä NHL-jääkiekkoilijana tunnetun Ville Leinon ja hänen sisustussuunnittelijana työskentelevän puolisonsa Eveliina Alanteen taloprojektin etenemistä on seurattu syksyn aikana TV5-kanavalla esitetyssä Design by Lauri -ohjelmassa.Leinon ja Alanteen uusi merenrantakoti Inkoon saaristossa on harmoninen viiden rakennuksen kokonaisuus, jossa toistuvat minimalistinen tyyli, harkitut yksityiskohdat ja ympäröivän luonnon sisälle päästävät suuret lasipinnat − sekä kotimaisen Vieserin yksilölliset lattiakaivoratkaisut.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton