1.10. klo 13:12 | 478 289 jäsentä
LIITY JÄSENEKSI, KATSO EDUT
Etuina mm. ilmaiset kustannusarviot ja Kuntokartoitusohjelma

Auta ystävääsi säästämään - keskisäästö lähes 400 euroa!

Tarjoamme valtakunnan edullisimman sähkötarjouksen nyt sinulle ja ystävällesi. Laske oma vuosisäästösi ja kerro samalla kilpailutuksesta ystävällesi. Kaikki tätä kautta ystävänpäivätervehdyksen lähettäneet saavat veloituksetta HuoltoOptimin vuosilisenssin (arvo 50 euroa). Lisäksi 10 eniten ystävänpäivätoivotuksia välittänyttä saavat ilmaiseksi etäohjattavan GSM-pistorasian (sh. 99 euroa).

SÄHKÖTARJOUS ON VOIMASSA ENÄÄ 5 PÄIVÄÄ!

Hyviä säästöjä jäsenistöllemme keränneen sähkötarjouksen tarjousaika on päättymässä. Mikäli et vielä ole tarkistanut omaa säästöäsi kannattaa tehdä se pian. Ottamalla sähkölaskun viereesi saat muutamassa minuutissa selville kuinka paljon Sinä voisit säästää vaihtamalla sähköenergian myyjääsi. Jos päätät hyväksyä tarjouksen riittää siihen napin painallus ja uusi yhtiö hoitaa irtisanomisen vanhaan yhtiöön.

Vuoden 2012 energia-avustukset haettavissa nyt !

Energia-avustuksella tuettavia kohteita vuonna 2012 ovat öljyllä tai suoralla taikka varaavalla sähkölämmityksellä pääasiallisesti lämmitetyt asuinrakennukset. Energia-avustuksen piiriin kuuluvien toimenpiteiden kohteina ovat kaikenlaiset ennestään ympärivuotisessa asuinkäytössä olevat asuinrakennukset. Kyseessä voi siten olla pien-, rivi- tai kerrostalo.
Talopaketin valintavko: 6/12
Huvilat ja piharakennukset

Miten hakea kotitalousvähennystä?

Kotitalousvähennys on verotuksessa tehtävä vähennys, jonka saa tehdä kotona teetetystä työstä. Vähennyksen enimmäismäärä on vuonna 2012 henkilöä kohden 2000 euroa. Kotitalousvähennyksen voi tehdä vain työkustannuksista. Kotitalousvähennystä saa mm. kaikkiin kotitalouksien suorittamiin energiatehokkuutta parantaviin kunnostustoimenpiteisiin.
Rakentaja.fi-koulut

Soklex-perustuskoulu, osa 6.

Soklex-perustusjärjestelmäkoulun kuudennessa osassa käsitellään maaperän tutkimista ja perustamistavan valintaa. Tontin rakennuspohjan laatu kannattaa selvittää mahdollisimman nopeasti. Se on syytä tehdä tonttia ostettaessa ja viimeistään talon suunnittelun yhteydessä päätettäessä rakennuksen sijoittamisesta tontille.

Pihakivikoulu alkaa

Ruduksen kanssa yhteistyössä toteutettavan Pihakivikoulun tarkoituksena on kertoa, miksi pihakiveys kannattaa laittaa omaan pihaan. Koska piha on oleellinen osa talon ympäristöä, sen suunnittelu on aiheellista aloittaa heti urakan alkumetreillä. Tutustuminen eri vaihtoehtoihin, malleihin ja muiden ideoihin auttaa.
Tapahtumat ja ajankohtaisuudet
Jäsentukku - ostokset edulliseen jäsenhintaan

Yhteydenotto- ja tarjouspyynnöt kätevästi Jäsentukusta

Jäsentukusta myös yhteydenotto- ja tarjouspyynnöt nopeasti. Pyynnön saaja on takuuvarmasti yhteydessä pyynnön tekijään. Mahdollisuudet ovat laajat: valikoimaa löytyy perustuksista pihan viimeistelyyn. Vaihtoehtoja on useita.

Sähkökatkojen varalle riippumattomia lämmitystapoja

Tänä talvena kymmenettuhannet kotitaloudet ovat kärsineet sähkökatkoksista lähes kaikkialla Suomessa. Sähkökatkokset nostivat esiin sähköstä riippumattoman, itsenäisen ja varman lämmitysjärjestelmän tarpeellisuuden.
Seurantakohteet

Tervetuloa myös Puutarha.net-palveluun!

Kirjautuneena Rakentaja.fi-jäsenenä pääset hyödyntämään myös Puutarha.netin palveluita. Pääset käsiksi valtavaan tietomäärään, voit osallistua keskusteluihin, kilpailuihin ja esittää kysymyksesi asiantuntijoille sekä paljon muuta mukavaa. Puutarha.netistä löytyy runsaasti tietoa ja apua pihan rakentajille sekä hoitajille. Liittyessäsi jäseneksi Puutarha.netin kautta saat NYT* lahjaksi päivänkakkaroiden siemeniä (*tuotteita rajoitettu määrä).