22.9. klo 9:12 | 477 701 jäsentä
LIITY JÄSENEKSI, KATSO EDUT
Etuina mm. ilmaiset kustannusarviot ja Kuntokartoitusohjelma

Näin asennat saunan lauteet

Lauteet vaikuttavat omalta osaltaan saunan tunnelmaan ja viihtyisyyteen. Saunan lauteiden asennus on yksinkertaista, on sitten kyseessä valmislaude tai itse ruutupaperille suunniteltu. Täältä löydät lisätietoa lauteiden asentamisesta.

Pesutilan maalatun seinän kunnostus

Monissa vanhoissa taloissa on Luja-maalilla maalattu saunan, pesuhuoneen tai molempien tilojen seinät, katot, lattiat. Kun tilojen uudistamisen aika on käsillä, herää kysymys, mitä vanhalle pinnalle tehdään? Voiko sen päälle maalata uuden kerroksen?

Sauna-Sadulla eristetty sauna lämpenee nopeasti

SPU Sauna-Satu on alumiinilaminaattipintainen eristelevy, jonka alumiinilaminaattipinta heijastaa osan lämpösäteilystä takaisin ja parantaa näin rakenteen lämmöneristyskykyä. Sauna-Sadulla eristetty sauna lämpenee nopeasti, mikä merkitsee säästöä lämmityskuluissa. Asennus on helppoa - katso video!
Sauna

Saunan sisustamiseen löytyy vaihtoehtoja

Puu on perinteinen suomalainen rakennusmateriaali ja soveltuu saunaan erityisen hyvin. Puussa on miellyttävä tuoksu, ulkonäkö ja pinnan tuntu. Puussa on myös kaikki saunan pinnoilta vaadittavat ominaisuudet kuten pieni lämmönvaraamiskyky ja lämmön johtavuus. Saunan yhteydessä voidaan nykyisin puhua myös sisustamisesta.
Remontoi kylpyhuoneet kuntoonvko: 33/13

Ennen kuin lähdet pesutilojen tekoon tai remonttiin, lue tämä

Vain oikein suunniteltu ja mitoitettu sauna takaa sekä toimivan että viihtyisän tilan sekä hyvät löylyt. Rakenteellisesti pesutilojen on myös oltava toimivia. Vesieristys on oltava ammattilaisen tekemä, riittävä ilmanvaihto pitää lämmön tasaisena ja kuivattaa tilat käytön jälkeen.
Kestävät pinnat ja varusteet kylpyhuoneeseen

Villa Isover lunastaa lupauksia

Villa ISOVER on jo rakennusvaiheessaan täyttänyt tavoitteensa. Se on todistanut, että nollaenergia-talon toteuttaminen olemassa olevilla rakenteilla, rakennusmateriaaleilla ja taloteknisillä ratkaisuilla on mahdollista ja myös taloudellisesti järkevää.
Rakentaja.fi-koulut

Puuinfon Tee Se Itse -ohjeilla piristystä pihaan

Tapahtumat ja ajankohtaisuudet

Rakentaja.fi-seurantakohteet

Oletko tutustunut seurannassa olleisiin uudisrakentamis- ja remontointikohteisiin? Remonttiseurannoista löytyy niin kerrostalokaksioita kuin rintamamiestalojen eriasteisia korjausvaiheita. Uudisrakennuksista löytyy niin omakotitaloja kuin kesämökkejäkin. Erilaisia kohteita on yli 100 kpl.

Bosch kuumaliimakynä - kätevä apu pikku korjauksiin

Arjen pienet ja suuret kiinnitystarpeet ratkeavat nopeasti ja kätevästi Boschin uuden GluePen-kuumaliimakynän avulla. Kynä on erinomainen apuväline luovaan askarteluun, paketointiin, pienoismallien rakentamiseen ja kodin pieniin korjaustöihin. Kuumaliimakynällä kiinnität materiaalit vahvasti muutamassa sekunnissa.
Jäsentukku - ostokset ja tarjouspyynnöt

Puhdas sisäilma luotettavalla järjestelmällä

Uponor-ilmanvaihtojärjestelmällä takaat kotisi terveellisen sisäilman, sillä vain yksi on näin tutkittu ja turvallinen. Järjestelmä on kehitetty yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa ja se on luokiteltu parhaaseen puhtausluokkaan, M1- luokkaan.

Kylvö- vai siirtonurmikko?

Haluaisitko saada valmiin nurmipinnan nopeasti vai päädytkö kylvönurmen perustamiseen? Kaipaisiko nurmikkosi lisälannoitusta? Puutarha.netissä tällä viikolla asiaa nurmikosta - lue lisää nurmikon perustamisesta ja hoidosta. Myös niitty voisi olla oiva vaihtoehto tontin reuna-alueille!
Tarjouspyynnöt