22.9. klo 13:10 | 477 724 jäsentä
LIITY JÄSENEKSI, KATSO EDUT
Etuina mm. ilmaiset kustannusarviot ja Kuntokartoitusohjelma

Kallein ei aina olekaan se paras

Helsingin Sanomat teetti pahimpaan siitepölyaikaan VTT:llä ilmanpuhdistintutkimuksen.Tutkimuksessa pääpaino laitettiin puhdistuksen tehokkuuteen.Seitsemän myynnissä olleen laitteen tutkiminen osoitti, että kallein ei olekaan tehokkain vaikkakin olisi tyylikkäin eikä ilmanpuhdistuskyky ole se, mitä valmistaja kertoo.

Uusi seurantakohde - Rintamamiestalon kattoremontti

Uusi seurantakohde alkaa. Kohteessa seurataan rintamamiestalon vesikatteen uusimista. Kohteen vanha käsin saumattu peltikate uusitaan Ruukin kattopalvelun avulla. Esittelemme ensin remontoitavan kohteen ja syitä, miksi katto päätettiin uusia sekä perusteluja valintaan.

Vielä ehdit - kodinkonepaketeissa mahtavat kampanjaedut!

NYT voit hankkia laadukkaan kodinkonepaketin Leijonaeduin! Tutustu valikoimaan ja kampanjaetuihin. Yli 2 500 euron kodinkonepaketin ostajalle Leijona-paita lahjaksi. Kaikkiin paketteihin ilmainen kotiinkuljetus. Tilattujen kodinkoneiden toimitusajankohta voi olla aina vuoden loppuun asti.
Kauniit pinnat kylpyhuoneeseenvko: 17/12

Eristä sauna lämpö- ja kosteusteknisesti oikein

Lämmöneristys ja höyrynsulun varmistaminen on saunan rakentamisessa ehdottoman tärkeää. Oikein tehty lämmöneristys ja tiivis rakenne takaavat, että sauna lämpenee nopeasti ja edullisesti. SPU Sauna-Satu ei ime vettä, kutistu, lahoa eikä homehdu. Se kestää erinomaisesti saunan kuumia ja kosteita olosuhteita.
Kylpyhuoneen varusteet
Sauna on suomalaisten juttu
Rakentaja.fi-koulut

Kylpyhuoneessa hometta! Kenen vastuu?

Ostin asunnon keväällä ja sain sen vuokralaiselta haltuuni 1.10.2011. Sain heti lokakuun alussa postia isännöitsijältä taloyhtiössä tehtävästä kylpyhuoneiden kevytsaneerauksesta. Ilmoitin kylpyhuoneen parista heiluvasta lattialaatasta ja muista puutteista. Kenen on vastuu?
Tapahtumat ja ajankohtaisuudet

Hanki uusi katto helposti - jätä yhteydenottopyyntö

Kaikki, mitä tarvitset kattoprojektisi läpivientiin, hoituu helposti. Monierin täydellinen kattopaketti sisältää kattotiilet, aluskatteen, tiivisteet, kiinnikkeet, läpiviennit ja sadevesipaketin. Asennustyöt sujuvat nopeasti, sillä laaja verkosto koulutettuja kattoasentajia palvelevat sinua uuden katon toteutuksessa.

Ikkunaremontin aika? Kartoita ikkunoittesi kunto maksutta

Kun vanhan talon ikkunasaneeraus tulee ajankohtaiseksi, kannattaa kiinnittää huomiota ikkunoiden energiatehokkuuteen. Tilaa nyt maksuton arvio- ja esittelykäynti kotiisi, jossa Fenestran asiantuntija kartoittaa ikkunoittesi kunnon. Arviokäynnin yhteydessä saat digitaalisen lämpömittarin.

Lämmitysvalmis takka jopa kahdessa tunnissa!

Tulikiven kehittämä uusi Valmisuuniratkaisu mullistaa takan hankinnan, asennuksen ja käyttöönoton. Valmisuuniratkaisun ansiosta takan asennus on ennätyksellisen nopeaa ja vaivatonta – uuni ja hormi tehdään valmiiksi tehtaalla, toimitetaan kerralla ja asennetaan toimituspäivänä.
Jäsentukku - ostokset edulliseen jäsenhintaan

Kylpyhuoneeseen kaikki tarvittava Jäsentukusta

Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus tilata Jäsentukusta edullisesti kaikki mitä tarvitset kylpyhuoneessa. Jäsentukun kattavasta valikoimasta hankit niin hanat, suihkut, pesukoneet, pesualtaat kuin laatatkin. Tutustu laajaan valikoimaan ja tee kylpyhuoneestasi juuri sellainen kuin olet aina unelmoinut!
Seurantakohteet

Satoa ja silmien iloa hyötypuutarhasta

Kukkiva omenapuu tai kirsikka, mukavat makupalat herukoista, mustikoista, vadelmista - tai porkkanat omalta kasvimaalta, punaposkiset tomaatit omasta kasvihuoneesta... Kuulostaako houkuttelevalta?
Kotipuutarhasta kerätty sato on puhdasta lähi- ja luomuruokaa parhaimmillaan!