19.9. klo 8:46 | 477 540 jäsentä
LIITY JÄSENEKSI, KATSO EDUT
Etuina mm. ilmaiset kustannusarviot ja Kuntokartoitusohjelma

Mitä määräyksiä autotalleihin ja -katoksiin liittyy?

Lähes jokaisella pihalla on autosuoja, joko autotalli tai –katos. Autosuojan suunnitteluun kannattaa kiinnittää huomiota, jotta kaikki määräykset tulee täytettyä ja suoja on toiminnallisesti paikkaansa paras mahdollinen. Tutustu määräyksiin sekä ohjeisiin, jotka auttavat suunnittelussa.

Voita vuoden sähköt - sekä itselle että kaverille!

Jokainen voi valita, millaisella energialla oma maailma pyörii. Valitse mielestäsi paras energiamuoto ja täytä yhteystietosi, niin olet mukana vuoden sähköjen arvonnassa. Sekä itselle että kaverille!
Kustannusarviot
Pihan rakenteet ja päällysteetvko: 14/12
Uudisrakentaja

Pihakivet edullisesti - Liity pihakivien yhteisostokampanjaan!

Onko pihasi vielä vaiheessa? Oletko kyllästynyt pihasi nykyiseen ilmeeseen? Rakentaja.fi/Jäsentukku ja Rudus järjestävät suuren pihakivien yhteisoston. Liity yhteisostokampanjaan nyt, niin saat yksilöllisen tarjouksen.
Pihan rakennukset ja varusteet

Ammattilaiset avuksi maalausurakkaan

Tikkurilan Tekijäpankki on kullan arvoinen palvelu maalausurakassa apua tarvitsevalle. Hakupalvelu antaa suoraan urakoitsijan nimen valitun urakan mukaan. Apua ammattilaisilta saa niin sisä- kuin ulkomaalaukseen. Urakoitsija valikoituu maalauskohteen sekä urakan koon perusteella.
Rakentaja.fi-koulut
Tapahtumat ja ajankohtaisuudet
Kustannusarviot
Jäsentukku - ostokset edulliseen jäsenhintaan

Kaikkea pihalle Jäsentukusta

Jäsentukusta saat kaiken tarvittavan leppoisan kesän viettoon! Vinyyliaidat ja portit jättävät maalaushuolet taakseen, jätekatoksella viimeistelet siistin pihapiirin, huvimajassa nukut kesän parhaimmat päiväunet, sähkökäyttöisillä puutarhatyökaluilla hoidat kevyesti isonkin pihan. Tee kesästäsi mukava Jäsentukun avulla!
Kustannusarviot
Seurantakohteet

Tutustu kaikkiin seurantakohteisiin

Oletko tutustunut aiemmin seurannassa olleisiin uudisrakentamis- ja remontointikohteisiin? Remonttiseurannoissa on niin kerrostalokaksioita kuin rintamamiestalojen eriasteisia korjausvaiheitakin. Uudisrakennuksista löytyy niin omakotitaloja kuin kesämökkejäkin. Erilaisia kohteita on yli 100 kpl.

Huhtikuun vinkit

Kesäajassa kevättä kohti! Aurinko sulattaa maan ja päästää kotipuutarhurit taas ulkotöihin. Multa tuoksuu ja sakset soi, rairuoho kasvaa ja linnut musisoi! Huhtikuussa päästään kevättöiden pariin; lannoitetaan, leikataan, siivotaan ja siistitään.

Viikon kysymys: Vastikeperusteen muuttaminen, onko mahdollista?

Taloyhtiössämme vastikeperuste perustuu löyhästi asuntojen pinta-aloihin. Kaikissa muissa asunnoissa paitsi yhdessä vastikeperusteena oleva pinta-ala on suurempi kuin asunnon oikea pinta-ala. Esim. allekirjoittaneen asunnossa vastikeperuste on 72 neliöä, ja oikea pinta-ala noin 61. Onko mielestänne asiassa aihetta lähteä ajamaan vastikeperusteen kohtuullistamista?