• Etusivu
  • Energia

Sähkövertailu.fi -palvelu on kotitalouksien asialla

Rakentajan toimitus
Julkaistu 16.04.2012
20124_30480.jpg

Sähkösopimusten kilpailuttaminen on nyt helpompaa kuin koskaan aiemmin.

Sähkövertailu.fi on uusi sähkösopimusten kilpailuttamispalvelu, jossa sähkön kilpailuttaminen on nyt helpompaa kuin koskaan. Palvelusta löydät kaikki sähkön tarjoajat sekä hinnat ja sähkösopimuksen pääset tekemään lähes kaikkien merkittävimpien toimijoiden kanssa.
Hintatietojen lisäksi voit vertailla esimerkiksi sähkön tuotantotapoja tai sopimuksiin liittyviä bonusetuja. Kotisi sähkön säännöllinen kilpailuttaminen kannattaa taloudellisesti.

Kuluttajan kannalta palvelun käyttö on ennennäkemättömän helppoa, sillä siinä hyödynnetään Oikotie.fi:n talotietokantaa. Siinä missä muut kilpailevat palvelut kysyvät sulakekokoa, Sähkövertailu.fi:ssä ei tarvitse tietää kuin oma osoitteensa, jonka perusteella tarjotaan edullisimpia sähkösopimusvaihtoehtoja kotiisi. Sähkövertailu.fi:hin on yhdistetty parhaat puolet kaikista vastaavanlaisista palveluista ja palvelua on lanseerauksen jälkeen hiottu jatkuvasti helpommaksi käyttäjille.

Kilpailuta tästä kotisi sähkö, Sähkövertailu.fi - Säästät selvää rahaa.

Sähkövertailu.fi ICMAn kansainvälisen innovaatiokilpailun finaaliin

Sähkövertailu.fi ICMAn kansainvälisen innovaatiokilpailun finaaliin Sähkövertailu.fi on valittu yhdessä seitsemän muun ehdokkaan kanssa ICMAn (International Classified Media Association) Classified Media Innovation Awards 2012 -finalistien joukkoon.

"On hienoa että innovatiivinen palvelumme saa kilpailun myötä myös kansainvälistä tunnustusta. Sähkövertailu herätti heti julkistuksensa jälkeen sekä sähkön myyjien että ostajien kiinnostuksen. Äärettömän helppokäyttöiselle sähkön vertailupalvelulle oli selkeä tilaus", iloitsee liiketoimintapäällikkö Janne Leino Sanoma Digitalista.

Kilpailun voittajat julkistetaan 21.4. Atlantassa.

Kilpailuta tästä kotisi sähkö, Sähkövertailu.fi - Säästät selvää rahaa.

Energia
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20175_49285.jpg
Tee itse tuikkulyhty askartelubetonilla
Kaipaatko jotain pientä puuhastelua, vaikka mökille?Tässä on tarjolla oiva ohje tuikkulyhtyjen tekoon. Mitään erikoisia tarvikkeita et tarvitse, vaan valtaosa materiaalista löytyy taatusti jokaiselta kotoa. Vain pussi weber HobbyConcrete Askartelubetonia ja päästä oma luovuutesi valloilleen.
201210_32656.jpg
ASTA RAKENTAJA 2013
Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 8.-10.2.2013Asta Rakentaja 2013 tarjoaa jälleen runsaasti hyödyllistä tietoa sekä neuvoja ja opastusta rakentamisesta, remontoinnista ja energiatehokkaasta asumisesta. Paikalla ovat kaikki alan keskeiset toimijat, jotka esittelevät uutuustuotteitaan sekä palveluitaan.Hae lisäpotkua rakennus- ja remonttihankkeeseesi Asta Rakentaja -messuilta!Tulosta pääsylippu tästä
202210_79775.jpg
Paranna hyvinvointiasi älyvalaistuksella
Luonnon valon vuorokausirytmi ohjaa sisäistä kelloamme aamusta iltaan. Vietämme kuitenkin suurimman osan ajasta sisätiloissa, jolloin vastaavan optimaalisen valaistuksen toteuttaminen kodin tiloihin on tärkeää hyvinvointimme ja jaksamisen kannalta. Erityisesti pimeinä vuodenaikoina laadukkaan valaistuksen merkitys korostuu entisestään. Uudenlainen älykäs päivänvalovalaistus parantaa vireyttä aamulla, keskittymistä päivällä ja rentoutumista illalla.
201410_41255.jpg
Pieni ja kätevä Puzer Easy
Puzer Easy on kehitetty erityisesti kerros- ja rivitaloasuntoja tai saneerauskohteita varten. Easyssa poistoilma ohjautuu vesipestävän HEPA 12 –allergiasuodattimen läpi asennustilaan eikä erillistä poistoilmanputkea tarvita. Laitteen asennus ei vaadi muita toimenpiteitä kuin kiinnityksen seinälle neljällä ruuvilla. Easyn etuna on, että poistoilmapuhallus ei kierrätä koko huoneiston ilmaa, kuten perässä vedettävä imuri tekee. Easy on erittäin hiljainen ja tehokas.Easyssa on itsessään imurasia imuletkun liittämistä varten ja siihen voidaan myös liittää erillinen imuputkisto isompia huoneistoja varten.
202110_72819.jpg
Kotiautomaatiojärjestelmä sopii loistavasti saneeraus­kohteisiinkin
Soitan kerrostalon ovikelloa. Sen sijaan että kuulisin summerin äänen, ovi aukeaakin automaattisesti. Sisällä liikuntarajoitteisen ystäväni kodin ovi on jo kutsuvasti auki. Hän on hoitanut homman istuen mukavasti tuolissaan.Hetki ei ole mistään tulevaisuuden utopiasta kertovasta elokuvasta, vaan arkipäivää monessa suomalaisessa kodissa. Aukeava ovi on yksi esimerkki modernin kotiautomaation toiminnasta. Sellainen on mahdollista asentaa millaiseen taloon vain, myös saneerauskohteeseen.
20191_56036.jpg
Lämmitysmuoto uuteen tai vanhaan taloon
Rakennatpa uutta tai korjaatpa vanhaa, niin varmasti pohdit lämmitysasioita. Saisiko pienemmät lämmityskustannukset? Ympäristöystävällisen, helpon ja varman lämmityksen? Nyt on oikea hetki tarkastella lämmitysjärjestelmää kokonaisuutena ja ennakoida tulevaa, esim. sähkön hinnan nousua, lämmityksen etävalvontaa ja mahdollista kodin viilennystarvetta.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton